- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
raidx
őstag
válasz
petya220 #26213 üzenetére
Kiterjesztések csak 2016-ban várhatók az EDGE böngészőhöz. Napokba olvastam valahol. Találgatás volt a dátummal kapcsolatba de az MS illetékese csak 2016-ot mondott. Közelebbbit nem. Nekem nagyon megfelel az Opera 33 is. Bár egy kicsit memóriaéhes mióta Chrominium alapokra épül. De elvileg csökkenteni fogják. Használhatók hozzá a Chrome kiterjesztések is.
-
BenJoe80
senior tag
válasz
petya220 #26213 üzenetére
Okay... akkor maskep kerdezek. Nem jo az Edge?
En eddig a Firefoxot hasznaltam es nekem nagyon tetszik, meg vagyok vele elegedve, de ujabban (miota Win10-em van) iszonyuan lassu, szaggat, alig bir betolteni oldalakat, lefagy. Ezert gondoltam atallni az Edgere.
De akkor: valami otlet, hogy mi baja lehet a Firefoxnak?
Megjegyzem, az Edge nem produkal ilyen tuneteket. Lehet, hogy a Firefox es az Edge nem birjak egymast? Ha igen, van-e megoldas, ki lehet-e ezt kuszobolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest