- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
válasz
MaXX81 #19429 üzenetére
Igazából egy rendszer nálam max 1 évig van fent, utána gyalu. Nagyon kritikus esetekben marad tovább fent. Így ez a friss rendszer, nem friss rendszer dolog annyira nem mozgat.
Pont 1 hónapja volt fent a win7 is a gépemen, így elég friss az összehasonlítási alap. Pont egy ilyen tesztet csináltam magamnak 7 és 8.1 között, de mostanra már 10-s eredményem is van, ezért is írom le amit én tapasztaltam. Valószínűsítem, hogy W10 memória és ssd kezelése sokat javult 7, illetve 8.1 (itt azért kevésbé észrevehető a különbség) óta. Számomra pozitív.
Anyámék gépét is frissíteni szerettem volna 7-ről, de videó driver miatt nem tudom megoldani, az X1600-at sehogy nem tudtam 10 alá bevarázsolni. De azt el kell mondjam, hogy sokkal, de sokkal gyorsabb volt VGA driver nélkül is a rendszer 7-hez képest..
hw: E6420, 2GB ddr2, X1600, 200GB sataII
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged