- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bertiee
senior tag
válasz
rhcp156 #29266 üzenetére
Szia, nálam már nem ilyen ez az ablak. Csak 2 választási lehetőség van: IGEN, telepítse a drivereket automatikusan, illetve NEM (nem ajánlott) opció.... A NEM válsz esetén nincs további paraméterezési lehetőség.
Azt nem tudom, hogy NEM esetén vajon feldobja a rendszer a driver frissítés lehetőségét, vagy nem.
IGEN-re nem szeretném állítani, mert rosszul esne a mobilnet keretből 200 mb-os Nvidia drivereket töltögetni... -
Rasiel
senior tag
válasz
rhcp156 #29048 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de AMD kártyákon is ugyanúgy előjöhet ez a probléma. Anno a Vista és a Win7 idejében volt tele a PH! is a TDR hibával. Többek szerint az akkori 2xx.xx driverekben bevezetett agresszív órajelváltás esetében jöhetett elő ez a hiba, amit azóta az Nvidia orvosolt. A saját véleményem az, hogy várhatsz új driverekre, de azok közül egyik sem fogja megoldani a problémádat. Ha emlékeim nem csalnak ebben az évben jött ki olyan Nvidia WHQL driver, amelyben javítottak némely esetben fellépő TDR hibákat.
Személy szerint én soha nem tapasztaltam ilyet az élesben használt, számomra normálisan beállított, és jól belakott rendszeremen, ellenben még a 8.1-es korszakban a másik "összegányolt" rendszeremen igen. Ez alatt azt értem, hogy egy frissen telepített rendszerről volt szó, de semmi különöset nem állítottam rajta és csak tesztelés miatt szórtam fel rá programokat. Itt általában netes videók nézésénél jött elő és, ha jól emlékszem a jelenleg is használt kártyámmal fordult elő.
Egyébként volt arra is példa, hogy valaki - többek között - ezzel a problémával hozta hozzám a gépét, feltelepítettem neki frissen egy Windowst, majd rá a szükséges, általam is használt programokat. Elvitte a gépet és azóta nem mondta, hogy ilyen problémája lenne. Természetesen ezt nem azért írtam le, hogy magamat állítsam be jó fényben, illetve dícsérjem, hanem azért, hogy plusz költségek nélkül is (itt most egy új kártya vásárlására gondolok) javítható a hiba. Tehát egy új kártyával sem garantált, hogy eltűnik a problémád.(#29063) Ba cy lus: "az újabb nvidia kártyák tulajdonosainak egymás után adják ki a drivereket, valamikor alig telt el 1-2 hét két driver között, ha jól emlékszem."
Ennek az oka, hogy - mint pl. egy évvel ezelőtt is - több nagyobb játékcím jött ki októberben és novemberben. Ezekhez adta ki az NV a drivereit. -
-
-
-
válasz
rhcp156 #29058 üzenetére
Nem tudom neked mi a "régebbi"
A HD 5450 pl. egy pici 5-6 éves kártya és hibátlan volt win 10 alatt. Régebbivel nincs tapasztalatom. A fentebb említett 9800 GT bikább de hét éves geforce. Nem tudom, hogy minden NVidia termék ilyen e, de 4-5 évesnél régebbi geforce karival nem próbálkoznék.
Persze biztos vannak itt akikek több tapasztalatuk van a kérdésben. -
-
-
rhcp156
csendes tag
válasz
rhcp156 #28721 üzenetére
Csak azt nem értem,hogy mi a pcsnak adnak ki állandóan új driver frissítést win10 alatt,ha az összes sz@r.
Bocs de már bszott ideges vagyok.
Vagy törölhetem a win10 et,vagy vehetek új videokarit,ami most nincs betervezve,vagy várhatok tovább egy normális driverre.
Az Nvidia vagy a Microsoft szégyene?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest