-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
VGYke #105829 üzenetére
Ha nálad alapértelmezetten be volt kapcsolva a gyorsindítás, akkor nem ugyanaz eredményében a kettő. De az egyrészt kikapcsolható, másrészt nem is feltétlen kell teljesen, mert bekapcsolt állapotban a shiftes módszerrel is lehet teljes leállítást csinálni. Harmadrészt meg ott van a restart lehetősége is, ami eleve újraindítást csinál az előbbi be- és kikapcsolt állapotától függetlenül.
Egyébként nem hiába szokták mondani, hogy a Windowsnak olykor nem árt egy újraindítás.De azt hittem ezen már rég túl vagy, sőt ilyenkor első körben eleve ezzel kellett volna kezdeni.
-
King Unique
titán
válasz
VGYke #105739 üzenetére
Első körben a Windows leállítása - indítása, vagy újraindítása nem ártana. Ha utána is fennáll a probléma, akkor meg lásd nemrég egy másik válaszban leírt lehetőségeket.
-
-
-
-
King Unique
titán
válasz
VGYke #102169 üzenetére
Akkor minek kérdezed?
Egyébként nem frissítésekkel integrált, teljesen naprakész (18362.207) telepítőt tölt le az aktuális MCT (sem), hanem a hivatalos megjelenéskori verziót (18362.1/30), ha erre voltál kíváncsi. Ahogyan a direkt letöltés szintén. Bár néha előfordulhat kivétel, pl. a 1809-es verziónál 3 változat is elérhető. Az meg a másik, hogy a W10-nél a W7/8.1 rendszerekhez viszonyítva amúgy is kevésbé létszükséglet az integrált telepítő, az 1 hónapja megjelent 1903-as verziónál meg pláne nem az, mivel csak pár összesítő frissítés jött ki rá eddig.
-
-
-
King Unique
titán
válasz
VGYke #101119 üzenetére
Előzőleg kifejezetten az 1. beállítási lehetőséget kerested, mert hogy az számodra inkább megfelelt, egyszerűbb volt,, már bevált stb. Vagyis akkor nem teljesen világos a mostani kérdés miértje. Ha mindegyik felhasználói mappát külön-külön akarod áthelyezni, variálva a meghajtón belüli mappalehetőségekkel, akkor inkább a 2., de amúgy meg egyszerűbb az 1. A OneDrive-ot meg a másik válaszban már kifejtették.
"akár kis méret, akár írás kímélés"
Normál esetben egyik miatt sem létszükséglet az áthelyezés, mivel ha van külön D meghajtó, akkor a személyes fájlok, letöltések stb. mehetnek nyilván oda. Általában akkor szokás így áthelyezni, ha pl. a (1.0-s) felhasználó erővel a C-re akar mindent pakolni és valamiért nem képes, nem akar máshova menteni. Az SSD írásterhelésének csökkentése miatt pedig aztán végképp felesleges, hacsak nem arra torrentezel nagyüzemi szinten 24/7-ben. De az utóbbi esetben is nyilván akkor ér valamit, ha a D eleve egy másik fizikai meghajtó (pl. HDD). Ellenben ha ugyanazon SSD-n csak egy másik kötet (partíció), akkor nyilván nem sokat.
-
andreas49
senior tag
válasz
VGYke #101119 üzenetére
Hali
OneDrive áthelyezése:
Ez csak közvetlen a "OneDrive" beállításoknál lehetséges, először leválasztod a "Fiók" résznél a számítógépet, majd "Fiók hozzáadás" résznél módosítod a "OneDrive" könyvtár helyét. Itt van lehetőség arra is, hogy ne minden a felhőben lévő fájl legyen letöltve a PC/notebook-ra. (Mappák kiválasztása) -
King Unique
titán
válasz
VGYke #100945 üzenetére
Ha az új tartalmak mentési helyének módosítása lehetőségre célzol, akkor az a 1903-as verziónál is ott van a gépházban a tárterület beállítási opcióinál. Itt van hozzá egy magyar nyelvű leírás, igaz az nem 1903-as verzión mutatja be, de annál is kb. ugyanaz.
-
King Unique
titán
válasz
VGYke #100673 üzenetére
Le volt már írva, hogy nem kell semmit külön kiolvasni, mivel ha Windows 8-cal előtelepített laptop, akkor az UEFI BIOS tartalmazza az OEM kulcsot és a telepítésnél-aktiválásnál onnan olvassa ki a Windows 10, majd utána automatikus aktiválódik, amint aktív internetkapcsolat lesz... Meg ha 1x már telepítve és aktiválva lett azon a hardveren a Windows 10, akkor amúgy is eltárolásra került a hardverazonosító és az ahhoz társított kiadás, licenc. Max. csak arra kell figyelni, hogy a megfelelő kiadás legyen telepítve, azaz a W8 Core kulcsa a W10 Home kiadáshoz passzol. De még erre sem feltétlen kell külön figyelni, mivel BIOS OEM key esetén elvileg automatikusan az annak megfelelő kiadás kerül a telepítésnél kiválasztásra, azaz esetedben a Home.
Egyébként meg ProduKey és társai programokkal lehet kiolvasni. Viszont ha digitálisan aktivált, illetve digitális licenc, 7/8.1 rendszerekről upgrade-elt stb., akkor a Windows 10-ben egy általános generic product key fog megjelenni, azaz hiába olvasod ki, az max. csak a telepítéshez jó, ellenben az aktiváláshoz már nem.
-
JamesHun
addikt
válasz
VGYke #100623 üzenetére
a csodás goodoffers24 nem a leglegálisabb oldal
nem is értem hogy pcguru pcworld és társai mégis hogy írhattak több oldalon keresztül (persze kiemelve ez nem az ő ajánlatuk, de persze az onnan jött jutalék azért mégis jól jön nekik) mennyire jó és olcsó ez az oldalVan opció, hogy más liszenszkulcs megadása és oda beadhatod az onnan kapott kódot
a nagyobb gond, hogy ha azt deaktiválják akkor mi lesz
elvileg ha win8 ról upgradeltél akkor annak a kulcsát megadva lesz neked meg a win10 kulcsod -
hajraolaj1
tag
válasz
VGYke #100421 üzenetére
Próbáltam Google-ban rákeresni, de én sem találtam semmit kb. Valóban, nekem működik a gépemen. Ha szoktál állítgatni az Office beállításokon, lehet, hogy ott lett valami elállítva úgy, hogy nem tetszik a rendszernek. Ha van rá lehetőség, próbáld meg a gyári beállításokat visszaállítani. Egyébként nem tudom van-e köze hozzá, de a linkeknél nem https van, csak simán http, ez nem lehet gond?
-
VGYke
addikt
Win10-Office problémámra szeretnék ismét rákérdezni.
Nincs megoldásom, pedig próbáltam mindent (Office topikot is), meg az Office programok Outlokoon kívüli (mert ott nincs hiba és nincs kedvem 2 fiók 6-8 e-mail beállításával szórakozni) eltávolításával, újra telepítésével.
Most azzal próbálkoznék, hogy a hiba óta jött Office frissítéseket kellene eltávolítani, win10 alatt. Na ezt nem tudom hogyan kell.
És ha sikerül eltávolítani, de nem a frissítés a hiba oka, újra telepíthetők, azaz ismét megjelenik itt:?
-
Kékes525
félisten
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Ezen kérdésemre, miszerint Excelben lévő "beszúrt" hivatkozásra kattintva az Excel "kiakad", tudnátok javasolni valamit, vagy olyan fórumot, ahová fordulhatok?
Idő közben kísérleteztem, nem csak az Excel, a Word is ugyan így viselkedik, tehát maga az Office a gyanús, mert pl. pdf-ben lévő hivatkozásra kattintás-weblap megnyitás működik. Bár az Office-Outlook-ban is -
bebeago
tag
-
Most nem win előtt vagyok, de a feladatkezelőből el lehet asszem jutni az Automatikus indítás fülhöz, vagy nem tudom az msconfig még működik? és ott kéne lenni a Skypenak, ott próbáld letiltani.
Mivel Microsoft lett a Skype és szerintük a rendszer és az élet elképzelhetetlen nélküle.
Amúgy a Google ugyanígy van egy rakás saját termékével, de az érdekes módon nem zavarja a felhasználókat...?? -
xkoti
senior tag
Szerintem próbáld meg a feladatkezelőt megnyitni ott lesz egy ilyen fül, hogy indítás és keresd ki a skyepot majd jobb klikk rá és tiltás.
Doky586 Nem stresszelek rá annyira az jobban idegesített volna fel ha mielőtt törlöm nem próbálkoztam volna meg mindennel
Furcsa de egyébként nekem mikor titkosítottam semmilyen kulcsot nem kért hogy adjak meg.
De köszönöm a választ így most már tudom mindent meg próbáltam -
divan
őstag
-
teo77
őstag
Szia, sziasztok!
Miben jobb a Driver Store Explorer, mint a Patch Cleaner? Hisz az előbbi úgy látom, nem az elárvult, szükségtelen fájlokat deríti fel és távolítja el, hanem a drivereket listázza ki.
Mik a tapasztalataitok a Patch Cleaner-el? Futtattam, de nem mertem eltávolítani vele az általa talált és árva fájloknak vált 16 GB-nyi adatot, amit a Windows könyvtárban talált. Féltem, hogy valamit nagyon elszúr.
-
donmackó
addikt
Én innen szoktam leszedni -> Latest Realtek High Definition Audio Codecs Ehhez van grafikus felület is, Mert az update-tel települőben alapból nincs, de a store-ból le lehet szedni.
-
MasterMark
titán
De egyébként szerintem ugyanezt rakja fel a windows update is.
-
xy.zsolt
őstag
2 napja csináltam bootoló pendrive-ot….a bios-om 2.6 (régebbi) NTFSre formázta a pendrive-ot, valami MBR-t kellett állítanom....de a lényeg az, hogy így a RUFUS3.3 1óra10perc alatt végzett csak (plusz a windows.iso letöltése MCT-vel) 30Mb/s sávszélességnél. Ha neked is hasonló paramétereid vannak mint nekem akkor sajna ez ennyi ideig tart
-
csixy
addikt
Ezt a win10 frissítési segéd csinálja, ha azzal upgradeled a rendszert. Ha a frissítés után eltávolítod a telepített programok közül, akkor gondolom törli a saját mappáját is.
Na meg lettem előzve.
Más :
Az új rendszer pöpecz, gyors mint a villám és nem melegszik a gép. Szóval most kivételesen Gratula a csapatnak! ... Csak ne csinált volna albumot a képeimből, mert azért picit bizonytalanná váltam. -
TRob1
veterán
Tudtommal a win10upgrade mappa a frissítési segéddel kerül fel, és ha azt eltávolítod, ez is törlődik (vagy törölhető)
(#89808) GEPESZ66:
Pl. letöltesz egy újabb iso-t, felcsatolod és win alatt elindítod a setup.exe-t.
Vagy letöltöd a Win Eszközt (MCT1809) és azzal a frissítést nyomod. -
Cs1csó
titán
Pont, hogy félig meddig kimaradtál belőle mert talán 9-10-én volt ez hír lehet mikor leállítottad akkor már dobta a szerver a géped de azóta nem volt bekapcsolva, hagyd bekapcsolva és megoldódik.
[link]csixy
Neten találtam a tanácsot - konkrétan az én WIFI adpateremre kerestem rá - és azóta még egy régi notin is ez volt a gond dobálta a WIFI-t és miután ezt megcsináltam - n tiltása - azon is atomstabil lett a kapcsolat. A két gép környezetében gyakorlatilag nincs is más WIFI. A két gép sem ugyanott van, mármint egy másik ház.
Sajnos ennek az az ára, hogy a max sebesség nem lehet nagyobb 50Mbit-nél de a semminél - a folyton szakadó n-es szabványnál ez is jobb.
-
lovi27
addikt
Ezt a Microsoft News (hírek) alkalmazás csinálja. Ez olyan csempe alkalmazás ami engedi uninstallálni magát, ha végleg nem akarod használni. A Start menüben jobb klikk rá és az Eltávolítással törölheted.
Ha csak a felugró ablaktól akarsz megszabadulni, akkor a Start menüben klikk a Microsoft News-ra és a kinyíló ablak bal alsó sarkában katt a fogaskerékre (Settings) és alul kapcsold ki a friss hírek funkciót (a Breaking News Notifications legyen OFF állásban).
-
svgyula
addikt
Szia! Az is előfordulhat, hogy csak simán rossz kimenetre kapcsolta a win a hangokat. Sokszor a digitális kimenetet részesíti előnyben mert azon jobb minőségű(?) a hang de ugye ahhoz kellene eszköz is. Ha a win hang jobb klikk feldob még pár lehetőséget akkor először azokat nézd végig. Ha nem segít akkor az eszközkezelőben takarítsd le az összes hang eszközt(eltávolítás) ezután teljesen kapcsold ki a képet NEM GYORSINDÍTÁS!! és a rendszer újragondolja
a drivereket. Ha végzett nézd végig és amit nem ír a laposhoz vagyis nincs bent fizikailag azokat az eszközöket tiltsd le.
-
Cs1csó
titán
Először nézd meg a Gépház - Frissítés és Biztonság - Hibaelhárítás - Hanglejátszás lehetőséget.
Ha nem jön össze akkor telepítsd újra, vagy keress egy másik driver-t - Driver booster free jó erre de zsivány program nem kell neki mindent elhinni tehát ha ezen kívül jól megy a gép akkor elég a HANG illesztőt újratelepíteni a többit inkább ne és ha telepítetted és minden okés akár törölheted is a programok közül -
-
Zotya84
őstag
Az ESD mappa tartalmazza a letöltött, használható telepítőt. Törölhető, ha nem kell.
Az Upgrade mappa meg a frissítési segédet, amit ha egyszer feltettél, szinte lehetetlen kiirtani, mert ha letörlöd, mindig visszatelepíti automatikusan. (Feladatütemezőből kell kiirtani, vagy 3 helyről, meg megkeresni az eltárolt telepítő exét, és azt is törölni. A nehézséget az okozza, hogy ha már egyszer fent volt, akkor a Dism /restorehealth parancs visszapakolja.)
Mivel azonban elég kevés helyet foglal, nem kell vele foglalkozni, ha zavar, akkor rejtsd el. -
vlevi
nagyúr
"Mit is kellene észre vennem, hogy változott valami?"
Nem tudom. pl. az éjszakai fény nem változott, továbbra is rejtély, hogy mikor hajlandó időzítetten bekapcsolni, és (mint pl. ma este) nem...
Amúgy inkább rengeteg apróságban változott, ami nem olyan feltűnő, de mégis.
pl. start menü keresője, sötét intéző, telefonos integráció,... -
Cs1csó
titán
+1 Spet ha biztosra akarsz menni lepd meg magad karácsonyra egy új géppel. a korábbi őszi frissítés alapján úgy október 10-e után várható nem sokkal. kb. 3 hét még, mivel most nagyon rágyúrtak a bugmentesítésre, hogy ne legyen akkora égés mint a tavasszal ezért most nem hinném hogy gond lesz és nem kell tologatni majd az időpontot.
-
Cr00py
senior tag
-
svgyula
addikt
Szia! Egy driver+program általában nem csak a temp és a "látható" könyvtár(ak)ban található meg. Az ilyenek létrehoznak a ProgramData könyvtáron belül is helyet maguknak. Ezért ha törlöd a ProgramFile(akármi) könyvtárból attól még elindul máshonnan. Ez azért van mert a rendszer nem onnan indítja hanem a ProgramData könyvtárból. A parancsikon és a tulajdonságai nem a rendszerhez tartoznak a rendszer nem azt használja. Egy csomó erőszakos, önhatalmúlag települő program, valamint szinte az összes "figyelő" innen indul útjára. Ezek nagy része kapásból rátelepszik a sokszor szűkös memóriára és folyton on-line kevereg hátha talál frissítést. Keress xyservice.exe, xyupdate.exe esetleg még a yxservice.net ami ilyen valamint a már törölt(
) alkalmazás ha emlékszel a névre.Ezeket a gyártók a frissítés fontosságával magyarázzák bár a kommunikáció nem egyirányú
Az IO akármi nekem annó' ide berakott 5 alkönyvtárat és induláskor televágta a memóriát. Ja és fontos! Egyet sem tudsz törölni addig amíg be nem zárod! Akkor viszont sokszor csak pár mp van arra, hogy töröld mert újra elindul -
Cs1csó
titán
Telepítsd a Revo Uninstaller Pro trial - próbaverzióját abban van erőszakos eltávolítás opció tehát ha már a programok és szolgáltatások között nem látszik a program akkor is megtalálja ezzel töröld a progit és a VGA driver-t is majd restart és telepítsd újra a VGA driver-t majd szerintem jobban jársz a MSI Afterburner-rel ASUS kártyámhoz használom jobb mint az asus megoldása - fontos- telepítésnél telepítsd amikor feljön az ablak a riva tunert is.
-
King Unique
titán
Aztán minek, netán laptopot használsz aksiról és amiatt annyira fontos, hátha jelent valamit, vagy miért?
Ezeknek is a kikapcsolása csak opcionális, egyáltalán nem kötelező. Nálam rendszerint nincsen egyik sem, erővel uninstallálni sem szoktam a beépített alkalmazásokat, mégis működik a rendszer és használom gond nélkül. Ha pedig megfelelő teljesítményt akarok, akkor eleve nem ilyeneket piszkálok, meg ilyen-olyan optimalizáló programokkal szórakozok, hanem kellően erős hardvert használok. Önmagában pusztán már egy SSD is sokat jelent.
-
Cs1csó
titán
A Gépházban a RENDSZER-től a KERESÉS-ig mindent ki lehet kapcsolni azaz a csúszkákat mind kikapcsolt állásba lehet állítani pár kivétellel pl. a windows update-et hagyhatod.
Telepítsd a CCleaner-t és akár ezeket az UWP-s appokat - CCleaner főablak - eszközök - programok eltávlítása résznél el is lehet távolítani ha nem használod a ONEDRIVE-ot akkor azt is kikapcsolhatod - tálcán jobb klikk a felhőn beállítások opció alatt.Ennyi, az UWP-s képnézegetőt is gyalultam mert az Irfanview-t használom.
-
King Unique
titán
Ha a csoportházirendet biztosan nem piszkáltad a frissítéseknél és 1803-as verzióról van szó, akkor ott én is tapasztaltam már ilyet az összesítő frissítések után. Akkor szokta átmenetileg ezt írni a gépház, de ha restart után rámegyek a frissítések manuális keresésére, akkor megszűnik és többet már nem írja ki.
(#80081) Kékes525:
Itt ugye a 1803 és az SSD kapcsolata lett ez ügyben felvetve. De, ha maga a háttértár OK, akkor ilyet valóban leginkább driveres probléma szokott okozni, mint a példa is mutatja. -
-
King Unique
titán
Már tegnap, azaz 30-án elérhető volt kb. este 7-től. Az, hogy mennyi idő alatt végez a telepítéssel, az változó. Egyrészt itt van egy letöltési fázis, ami az internetkapcsolat sebességétől függ. Utána megcsinálja a gépházban az előzetes telepítést, ami szintén eltart egynéhány percig. Majd utána újraindítás és a telepítés második fázisa történik. Utóbbi szintén eltart egy ideig, pl. nálam talán negyed-fél óra lehetett legutóbb.
Ha éppen dolgozol a gépen, akkor a letöltésnél az internet sávszélességet lefoglalja. De elvileg a gépházban lehet ezt is szabályozni a kézbesítésoptimalizálásnál. A telepítés közben kissé pörgeti a CPU-t, de ez egy sima minőségi frissítésnél is megvan. Ha a gépházban végez, akkor feldobja a képernyő közepére az értesítést az újraindításról és alapértelmezetten 1 órával későbbi ütemezést állít be. De, ha benne vagy a munkában, akkor ezt lehet módosítani és akár 1 héttel (!) későbbi egyéni újraindítási időpontot megadni a gépházban. Annyi gondolom csak elég lesz.
-
-
F6nt0m
csendes tag
Sokaknak, ugye tegnap este ~7-től tolják. Én tudtam mellette dolgozni a gépen, nem akasztotta meg. Az, hogy meddig pepecsel változó, írt már valaki olyat, hogy ez tartott neki a legtovább, mások pedig dícsérik, hogy milyen villám. A végén udvariasan kér egy időpontot, hogy mikor induljon újra, és szentesítse.
-
quailstorm
félisten
Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Hitelesítőadat-kezelő
ezt a sort másold be, mint egy URL-t, ha magyar a windowsod
(én nem szeretem a csoportosítottat)
angolul Credentials manager(#77296) spiritex : ez még mindig nagyított. Nincs szükség erőlködni, vlevi tökéletes 3 screenshotot hozott, azon minden látszik.
Én max annyit tennék hozzá, hogy az XGA-ra optimalizált PH!-n kirívóan csúnyább a DirectWrite, mint egy Wikipedián, vagy más oldalon. -
törölt tag
Felső azt jelenti záróképernyőre kiírja a fiók email címed. Például arra jó, ha elhagyod a laptopod jószándékú megtaláló az alapján vissza tudja adni. Alsó azt jelenti, hogy jelszó beírás előtt már mintha belépnél betölt dolgokat a Windows hogy amikor tényleges bejelentkezel minden készen várjon.
-
King Unique
titán
Az eszközkezelő többi része nem látszik, vagyis pl. az USB-vezérlők, ismeretlen eszközök stb. Ellenben, ha tényleg sehol nem jelenik meg USB 3.0-s csatlakozásnál, akkor az érdekes... Egyébként ennél a sorozatnál normál esetben WD SES Device bejegyzésnek is lennie kell. Ha ott valami nem stimmel, akkor pedig ilyen / ilyen hibaüzenet szokott megjelenni.
Az eszközillesztő eltávolítását esetleg meg lehet próbálni USB 2.0-s csatlakozás. Ha nem használ és USB 3.0-n továbbra sem ismeri fel a rendszer, akkor meg esetleg az USB-vezérlőknél a gyökérhub / Host Controller letiltása / eltávolítása, majd restart próbálható meg. Bár utóbbi már kockázatosabb megoldás...
-
King Unique
titán
Amikor egy ilyet a csatlakoztatsz, akkor a Windowsban először az eszközkezelőt célszerű lecsekkolni. Az, hogy nem jelenik meg a lemezmeghajtók között, az egy dolog. De attól még ismeretlen eszközként szerepelnie kellene az eszközkezelőben. Amit akár ott, akár a gépházban el lehetne távolítani ezen hozzászólás mintájára. Utána célszerű beiktatni egy újraindítást, majd aztán újracsatlakoztatni az eszközt. De egyébként a különféle hibakódokra vannak megoldási javaslatok a Microsoft oldalán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged