Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Win 10 telepítése után, amikor először töltődne be a rendszer a billentyűzet és az egér nem használható!
A telepítés alatt ment minden! A boot során észrevettem, hogy a num lock kialszik és nem tudok a "tovább" feliratot választani! A bios-ban be van kapcsolva minden usb-s billentyűzet kezelés!Ilyenkor mi van?
-
Zolix
tag
A billentyűzet kábeles és microsoft:-)
Már megpróbáltam mindent, de semmi.
Holnap szerzek egy ps/2 billentyűzetet! -
Zolix
tag
Sziasztok!
Szeretnék másik hátteret, de nem engedi megváltoztatni csak egyből átmegy a színekre!
Csak az alap win 10 háttér megy a többi elsötétül vagy sima színt választhatok.A másik gondom ,hogy egy két játék kiírja, hogy nem tud menteni mert írásvédett a fájl,
de én nem állítottam be írásvédelmet! Amúgy meg más fájloka simán törölni tudok a
rendszerből. -
Zolix
tag
Amúgy rettentő sok gondom van!
Nem megy a vezérlőpult egyszer elértem azóta semmi.
A keresésnél szinte nem talál semmit, ha találna is valamit nem indítja el.A rendszer tök stabil nincs fagyás csak ezek a gyanús dolgok.
-
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Van egy logitech quickcam E2500 webkamerám a hangbeállításoknál látom hogy hogy a mikrofon be van kapcsolva pedig semmilyen program nem használja! Hogyan kellene úgy beállítani, hogy képet és hangot is csak akkor adjon, ha valamilyen programot használok (facebook, skype...).
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Most frissült a windows 10 éj újraindítás után a windos logo után csak tölt és semmi!
Visszaállítottam egy korábbi pontra most beindult, de a defender nem fut...
Másnak is volt gond a mostani frissítéssel? -
Zolix
tag
Azonkívül nem indul a defender sem kikapcsolódott a szolgáltatás.
Azt írja, hogy nem kapcsolható vissza, mert a processzor nem rendelkezik
második címfordítási képességgel (SLAT). Mi a jó anyukájukat csináltak ezek!
Nem merem kikapcsolni a gépet sem! -
Zolix
tag
A tegnapi frissítés óta nem tudom a defendert bekapcsolni! Hiába szól a win, hogy kapcsoljam be nem engedi.
A tűzfal megy. A szolgáltatásoknál nézem a víruskereső szolg. nem fut sem a komplex védelem nem engedi indítani sem. Tegnap visszaállítottam a rendszert elméletileg mindennek működnie kellene mint előtte, nem? -
Zolix
tag
Észrevettem, hogy a netről semmit nem enged letölteni a böngészőkön keresztül (Edge,Crhome)
"Meghíusult víruskeresés" és nem engedi a fájlt futtatni! Mivel a defender nem fut elméletileg nem tudom mit csináljak. -
Zolix
tag
Egyszerűen nem tudok leszedni semmi a netről mindenre azt írja a fájl vírusos és törölve lett, de az avg internet security fent van. Nem értem mi romlott el!
Föltenném újra a win 10-et, de telepítésnél leszedi magától az új frissítést pont ami elszarta a rendszert!Valaki tud valami megoldást?
-
Zolix
tag
A külső víruskereső elött is csinálta gondoltam, ha felrakok valamit jobb lesz, de előtte sem engedett semmit se menteni!
-
Zolix
tag
Újra raktam 1709-et! Egyelőre minden jó a frissítést kilőttem! Várok, amíg kijavítják a hibát.
-
Zolix
tag
Mivel a win update le van tiltva a defener sem frissül. Meg lehet azt csinálni mint win 7-nél, hogy külön kiválasztom a frissítéseket, amit telepít?
-
Zolix
tag
1803 frissítés után felrakott valami amitől fekete képernyő volt boot után. Újraraktam a 1709 verziót és kikapcsoltam a windows update-t a defendernek beállítottam frissítést. Le már az a frissítés javítva vagy hagyjam igy a windows- ahogy van?
-
Zolix
tag
Szuper, akkor még várok! Nekem a 1803 tök jól futott semmi hiba nem volt addig a áprilisi frissítésig.
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Hogyan tudnám megváltoztatni, hogy a win 10 felhasználók\documents mappa ne legyen írásvédett, mert egy pár játék azért nem tud menteni!
Már mindent próbáltam, de hiába változtatom a írásvédettséget,
később megnézve ugyanúgy be van jelölve!!!Mit kell csinálni ilyenkor?
-
Zolix
tag
válasz ArthurShelby #85889 üzenetére
Adminként fut, de kipróbáltam rendszergazdaként futtatva és ugyanúgy nem ment!
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Nekem a is 1803-al voltak gondok áprilisban, szintén ssd van a gépben és vissza is kellett állítanom az előző verzióra(1709). Tegnap megpróbáltam a frissítéseket leszedni a 1709-re lejött egy csomó települt is.
De a 1803 csak letölt de nem telepít újraindítom, akkor újra elkezd letölteni. A hely csak fogy, de nem rakja fel.Ilyenkor mi van?
A letöltött frissítőfájlokat utólag letörölhetem valahogyan?
-
Zolix
tag
A Windows legújabb funkciófrissítése készen áll a telepítésre! Csak arra vár, hogy Ön elindítsa. A fejlesztéseknek köszönhetően a Windows gördülékenyebben és biztonságosabban működik. Az indításhoz válassza ezt a lehetőséget:
Alatta csak ÚJRA lehetőség van, de hogy indítom el?
Újraindításnál után elkezdi megint újra letölteni.A 1809 előtt kell mindenképpen 1803 vagy tartalmazza az előző frissítést?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest