- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
válasz
ShadowX #68135 üzenetére
Nézd végig a telepített frissítések között, hogy nincs-e már régebben telepítve. Ha van akkor kattints bele majd katt az Eltávolítás fülre.
Nálam eddig, ősz óta már kétszer felment a gépre mert nem figyeltem eléggé, és mind a két alkalommal el kellett távolítanom. Azóta nem jön elő a win kis ikonja az óra mellett, de minden egyes alkalommal amikor vannak frissítések a WU-on akkor ott van közöttük ez a KB 3035583 is. Én ilyenkor szoktam a Rejtett frissítések közé betenni. -
zoltan6
addikt
válasz
ShadowX #60011 üzenetére
nekem is drasztikus mostanában a ram használatom 8.1 pro 64 bit alatt,még nem volt türelmem végigbogarászni mi zabálja ennyire,inkább raktam be mégegy 8gb-os modult a 8gb mellé
chrome-be megvan nyitva 3 fül.hirkereső,prohardver,facebook aztán elfogy a 8gb
semmi másra nincs használva a gép szinte csak böngészésre,át kell néznem alaposan,mert ez nem állapot. -
Micsurin
nagyúr
válasz
ShadowX #60011 üzenetére
(8gb detto) most a procit semmi nem eszi , mert kilettek lőve az alkalmazások , de 1-2 perc és az is 30% körülre meggy fel , a ram meg ezen a szinten stagnál
múlt héten lett felbővítve , amikor Szabo írt , lehet , hogy ram a hobás esetleg....(mivel gyárilag , grat sanya ...
2+4 volt , most lett 2x4gb corsair és nem nem hibásak a ramok)
-
King Unique
titán
válasz
ShadowX #58761 üzenetére
Hivatalosan a hallgatói jogviszony időtartama alatt lenne aszem használható, de a gyakorlatban utána se jár le, nincs időintervallumhoz kötve.
Ha műszaki karra jársz, akkor másik lehetőség a DreamSpark-MSDNAA, ami ingyen ad OS, saját termékkulccsal, az sincs időkorláthoz kötve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bittorrent topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Path of Exile (ARPG)
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged