- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Neveld meg!
Amúgy a Defender szerintem most nagyon jó, egy fertőzött kis állományt a pendrive-ra rátettem, kíváncsi voltam, mit reagál, pár mp, és már jelezte is.Ha viszont Avast-ot használnál, feltétlen olvasd át a korábbi hsz-eimet, mert vannak App gondok vele, erről a fejlesztők is tudnak, onnan szereztem megoldást én is...
-
-
Hunork
veterán
Nálam csak az Aida egy korábbi próbaverziója fektette meg a gépet, de a hivatalos oldalon ezt hamar publikálták, jött is a megoldás. Azóta is minden rendben, hasít, mint MIG35 az F22 előtt.
Nem tudom, nálad, mi lehetett, de ahogy elnézem, nem is nagyon törekedtél a megoldásra, hanem format C:, oszt csá. Ez ma már nem bevett szokás, inkább meg kéne oldani a problémát...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest