Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldy
őstag
Azt lehet tudni hogy a beta/rc/rtm valamelyike már arm kompatilis lesz vagy az szintén win8 de külön verzió lesz vagy hogy?
-
polonic
félisten
válasz
Psychonaut
üzenetére
Majd kiderül. Érdekes, az biztos.
-
polonic
félisten
-
pzstm
titán

Ennyi infót kaptam még most
"PS: If I use the new internal key, It's not showed "Windows 7 Ultimate" in installprep or computer proprieies, but "Windows Beta", I think MSFT work on the "UI" for the public version."
-
pzstm
titán
no az MSSTORE most már szinte biztosra vehető

-
McKane
senior tag
most már kezd körvonalazódni hogy milyen újítások lesznek/vannak a windows8 tesztelési példányaiban?
vagy még mindig korai kérdés? -
Воланд
titán
Last Windows 8 build: 6.2.8011.0.winmain.110520-1745
-
RaZroX
addikt
Nyilván a Béta 1-et mert az jön előbb
-
kovacszk
senior tag
Ebből is látszik hogy egy jól eltalált op a win7. Látom senki nem akarja most próbálgatni a 8-at. Pedig annó én is az első kiszivárgott build óta használtam elsődlegesnek a win7-et. Most nekem sincs kedvem egy (két) jól belakott rendszeremet cserélgetni.
-
RaZroX
addikt
Remélem Win8-ban visszatér a WMP eszköztár

-
RaZroX
addikt
Régebben olvastam, (azóta nem sikerült találnom róla bármit is) hogy a Microsoft a Windows mellett, egy teljesen új oprendszeren dolgozik. Erről tud valaki valamit, vagy csak kamu az egész ?
-
RaZroX
addikt
Kb mikor lehet majd számítani egy hivatalos bétára ?
-
válasz
Morden24
üzenetére
Win7 előtt még folyton cserélgettem, időm is volt, meg minden, de most olyan szépen be van lakva a win7-em, hogy nem akarok szarakodni, csak ha már tényleg normálisan, és érdemben is lehet majd használni a 8-at. A mostani rendszerem már elég régen lett felpakolva, megélt mindent, de teszi a dolgát. Nem szívesen válok meg tőle

Töredelmesen bevallom, hogy a win7 az első legális rendszerem, igaz csak MSDNAA-s, de pont emiatt egyetemet otthagyva újra már nem telepíthetem(hivatalosan), így a beta->RC->RTM utat tervezem bejárni, maradva a legalitás talaján. Bízom benne, hogy win8 esetén sem lesznek gondok, mint ahogy anno win7 esetén sem voltak

-
Воланд
titán
Last Windows 8 build: 6.2.8006.0.winmain.110513-1855
-
pzstm
titán
aki egy picit is hozzáértőbb volt, és nem sajnálta az időt a 2-3 havonta újratelepítésre, az 7000-es build óta simán használhatta elsődleges OS-nek. Én személy szerint 6801-es build óta annak használtam, no de én közel sem vagyok reprezentatív ugyebár.

-
-
pzstm
titán
Last Windows 8 build: 6.2.8005.winmain.110512-1726
-
pzstm
titán
"the production of Windows 8 Beta 1 will last a minimum of 6 weeks to a maximum of about 3 months. And that would cover all of our previous assumptions that the first beta we look forward to as early as the coming holidays, and by September. It is worth mentioning that on 10-14 July will be held in Los Angeles, Microsoft Worldwide Partner Conference, where we expect to be unveiled Windows 8 in one of the complication is derived from Branch Beta."
-
Lehet tudni, hogy a képnézegető milyen lesz? Gondolok itt olyanra, hogy a gifeket ne az ie játsza le meg ilyenek. XP-ben jó volt, 7-ben meg már nem volt az benne, hogy a képnézegető játsza le a gifet.
-
pzstm
titán
válasz
Neil Watts
üzenetére
2012 Q4 az RTM, GA pedig 2013 január 7 jelenlegi ütemterv szerint.
6.2.7996.0.winmain.110429-1810
Microsoft is hosting Worldwide Partner Conference from July 10-14, 2011 and we expect the Redmond company to show some newer builds in the conference.
-
Воланд
titán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Csak tudom, hogy mit linkeltem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igen, az rtm félhivatalos dátumával is tisztában vagyok, pont erre vonatkozott a kérdés. Mert az idén nyárt kizártnak tartom.
-
Drughi
addikt
Egy kis mosoly fakasztó:
windows 8 M3 BUILD 7959 68bit enterprise -
pzstm
titán
The store will support:
Will supported fulfill purchase goods and services directly within applications.
Will can install applications trial and then decide if switch to full version.Users can rate and review applications. Each comment will be reviewed in turn by other users.
Users can send reports of problems for application developers.
It will obviously look for possible applications and filter the results by price or category.
For each application will be available on:
Minimum System Requirements
End User License
Feature requests (Webcam, GPS ...)
Category and Description
Application functionality
Rating the content
Screenshot
Link to support forum
Types of supported architectures (x86, x64, ARM, or neutral)
List of enhancements in the latest versions (change log) -
pzstm
titán
válasz
kraftxld
üzenetére
semmit nem tudok róla...semmi extra nincs is benne tán (próbáld ki esetleg saját magad
)
Állítólag még többször fagy mint 7955, de hát istenem.....viszont "okosemberek", most azt nézik, hogy lehet a desktop funkciókat előcsalogatni belőle
Tudod, amitől csili-vili lesz meg lehet róla szép képeket mutogatni, minél kevesebbet kelljen olvasni

-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
pici hírmorzsa:
"Last Windows 8 winmain build: 6.2.7996.0.winmain.110429-1810"
-
pzstm
titán
...
-
tDr1v3r
veterán
Tetszetős, de remélem hogy megmarad az eddigi "normális" felület is, szinte biztos hogy nem sok embernek fog bejönni ez a designbeli "puritánság" illetve funkcionalitásilagi egyszerűség.
Meg jó lenne már ha kicsit rágyúrnának a touchpad-ek "lehetőségeire", pl arra hogy kétujjasan lehessen listát görgetni kinetic scroll-al, hasonlóan mint a frissebb OS X Liol dev preview-ekben. Ami végre elhagyja a Snow Leopard buzulós lehúzásszagát, és hoz valami újdonságot is.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen egeret válasszak?
- Interactive Brokers társalgó
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ménem' nyáron lesz kész az RTM, legalább rajozhatnék vele a zuccán hogy vindóznyóc van a notimon...