Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pzstm
titán
válasz
Tomix24
üzenetére
pontosan. A with developer tools Neked fölösleges szerintem.

x86 vagy x64 is mehet.
Windows 8 Developer Preview English, 32-bit (x86)DOWNLOAD (2.8 GB)
Sha 1 hash - 4E0698BBABE01ED27582C9FC16AD21C4422913CC
Includes a disk image file (.iso) to install the Windows 8 Developer Preview and Metro style apps on a 32-bit PC.

-
Tomix24
addikt
Innen tölteném: [link]
Windows 8 Developer Preview with developer tools English, 64-bit (x64)
64-bit Windows 8 Developer Preview
Windows SDK for Metro style apps
Microsoft Visual Studio 11 Express for Windows 8 Developer Preview
Microsoft Expression Blend 5 Developer Preview
28 Metro style apps including the BUILD Conference appAkkor ez is ugyanaz?
Windows 8 Developer Preview English, 32-bit (x86)
Az a 28db Metro style apps is benne van? -
pzstm
titán
válasz
Tomix24
üzenetére
kellenének a Metro felületek. x86 a javasolt, de csak az x64-ben vannak benne ezek. Nincs külön Metro? Köszi!
????? X86-ban is ugyanaz a Metro benne van...nem is igazán értem miről beszélsz...x64-ből van olyan amiben a fejlesztői eszközök is benne vannak (a nagyobb méretű...de az Neked nem kell)
-
Tomix24
addikt
Srácok, Iconia W500-on használnám a Win8-at, viszont kellenének a Metro felületek. x86 a javasolt, de csak az x64-ben vannak benne ezek. Nincs külön Metro? Köszi!
Illetve sokan írják hogy jó a szoftver, nincs hibája nagyon. Ingyen van, mi a csapda?

-
pzstm
titán
8156.0.winmain.111116-1900
friss, ropogós

-
pzstm
titán
újabb exkluzivitás, elsőre természetesen a BetaTeam oldalán

Exkluzív: Magyar nyelvi csomag a Windows 8 Fejlesztői Előzeteséhez -
Sweet Lou 6
addikt
újabb magyar híroldal: into8.hu
-
OlegG
tag
Sziasztok!
En megprobaltam feltelepiteni,csinaltam kulon particiot es arra pakoltam install vegig is ment majd ujraindult egy parszor es vegul fekete kepernyot kapok ahol csak az egerkurzor latszik.ezekutan bcd editorral helyrehoz mert nem hajlando utan win7 elindulni ..
Most win7 mukodik.De mitol lehet hogy nem ment fel? Ha valaki tudna segiteni megkoszonnem!
Corei7 es vas amugy nem gyenge alkatreszekkel ughyogy nem ertem..
Mindenkinek sikerul csak nelkem nem?
-
pzstm
titán
Sok friss, új hír a Windows8-al kapcsolatban... Tessék olvasgatni és örülni

-
pzstm
titán
-
Taifa Díaz
őstag
Sziasztok. Mindenkinek, aki nem tudja eldönteni, kipróbálja-e vagy sem, egy kis lökés: dolgozom az üzletemben a Windows Developer Preview rendszeren, és munkaeszközöm a gép. A rendszer, amin használom, az adatlapomon látható "business" konfig, és hibátlanul fut rajta az operációs rendszer. Kijelentkezéskor van gondja az explorer.exe leállításával - még nem találtam meg az okát - de az csak egy kattintás az OK gombra, és már kapcsol is ki. Ezen a rendszeren gyorsabban bootol és fut, és kevesebb erőforrást használ, mint a korábbi 64 bites Windows 7 verzión. E pillanatban a CoreTemp 1306 MByte memóriahasználatot jelez.
Illesztőprogramokkal, programokkal semmi problémája nincsen, időnként jön néhány frissítés, egyelőre nem sok. Egyedül egy Canon Pixma IP4850 fotónyomtató driverét kellett kompatibilitási módban feltennem - ha valakinek hasonló gondja lenne, folyamodjon ehhez, biztos, hogy működni fog.
Megspóroltam egy operációs rendszer árát, hiszen egy boltban, ahol bármikor ellenőrizhetnek ilyen szempontból is, nem megengedhető a warezolt win. De erre ugye egy teljesen jogtiszta, hibátlanul működő Microsoft teszrendszer mellett nincs is semmi szükség
És mindehhez hozzájön a tudat, hogy részt veszek a Windows 8 fejlesztésében 
-
AthlonXP
őstag
Sztm ez a boot idő több mindentől is függ. Nekem pl majd' 2x olyan gyors a boot idő a w8-ban a w7-hez képest ( pedig az se sok ), pedig lassabb vinyóra is van téve w8.

Természetesen a gyári MS. oldalról leszedhető állapotban van feltéve a gépre, semmi buherálás nincs benne, még a Metro sincs kikapcsolva és frissítve van az ápdétről. -
Atos23
senior tag
Hat erdekes a dolog.
En tegnap felraktam a gepre, es lassabban bootol a W8, mint a W7. A youtube videok nem igazan ezt a latszatot keltik.

-
pzstm
titán
egy kis friss ropogós újdonság.
Összefoglaló nézet a Windows 8-ban -
Nem értesz.. A végleges verzió az RTM, onnan nincs tovább. Tehát nincs olyan, hogy várjuk meg legalább az RTM-et, a közel véglegest, mert ha megvárjuk, már megvártuk a bolti verziót. Szóval nem azt kifogásolom amit írsz, csak azt mondom, hogy az a mondat úgy kicsit logikai bukfenc

-
raidx
őstag
Szerintem nem lesz Vista szindróma a cégek jobban fogadják a W 8-at előreláthatólag.
"Egy Windows operációs rendszer sikere nagyban függ attól, hogy a cégek körében milyen annak a fogadtatása, illetve azon belül is az, hogy a szervezetek milyen gyorsan térnek arra át (már ha egyáltalán bevezetik). Az InformationWeek által publikált felmérés szerint a platform sikeres lehet, már amennyiben eme tényezőből indulunk ki. A válaszok alapján ugyanis habár még messze van a Windows 8 2012-re datált megjelenése, a vállalatok IT üzemeltetői már számolnak azzal. "Alaposan meglepődtünk, hogy a rendszer fejlesztésének korai szakaszában az szakemberek radarján már ott van a Windows 8" - nyilatkozta Art Wittmann, az InformationWeek fejlesztési igazgatója."
-
Drughi
addikt
válasz
Barthezz2
üzenetére
Én akkor fogom eldönteni, hogy megéri-e majd upgradelni, vagy megvenni dvd-s kiszerelésben.
Lehet, hogy Te hamarabb is eldöntöd én megvárom a közel végleges, vagy a végleges verziót, hogy kell-e nekem.
Lehet, ha a beta úgy fog működni, ahogy azt szeretné mindenki, akkor bennem is eldől a kérdés, de korai még erről beszélni. -
Drughi
addikt
Erre majd akkor érdemes szerintem visszatérni, ha már RTM verziónál tartunk legalább.
Addig nem tudjuk milyen lesz a végleges.Én annyit tudok, hogy a windows 7 beta nálam agyonverte a vista sp 1-et.
Akkora különbség szint biztos nem lesz a két rendszer között (win7 - win8), de elég sok újítás lesz benne, ami ha elnyeri a tetszésedet, akkor érdemes lehet majd váltani. -
VaMik
tag
Felmerül a kérdés, akkor vajon érdemes lesz e Windows 8-ra váltani vagy egy újabb "Vista szindrómának" lehetünk tanui a 8-as esetében?
-
D@niel
addikt
Hello,
nem tudom honnan töltöttem le pontosan a windows8at, ami szépen fel is ment nekem a notira. Azt szeretném tudni, hogy hol lehet megnézni, hogy aktiválva van-e a rendszer? Jelenleg nekem naprakész az OS, szokott felrakni frissítéseket. Ezek szerint aktivált, és folyamatosan tudja frissíteni majd magát a végleges kiadásig?
köszönöm.
-
ricsi99
addikt
Üdv
Nvidia driver létezik már win8 hoz? tegnap probaképp telepitettem a notimra a hivatalos prewiev verziót de a videokarit nem ismeri fel nv6800-go...
tippek? -
pzstm
titán
ma több forrás is megerősítette, lassan-lassan készpénznek is vehetjük:
Windows 8 Beta is planned for CES 2012 (10-13 January)
Windows 8 Release Candidate for MIX 2012 -
pzstm
titán
6.2.8140.0.winmain.111020-1857
6.2.8141.0.winmain.111021-1815
6.2.8142.0.winmain.111025-1835
6.2.8143.0.winmain.111026-1832
-
ubid
senior tag
Helló!
Mindenkinek iszonyat lassú egy program feltelepítése...
Virtual meghajtóra win7 mellé feltelepítettem próbaként, és a google chrome körübelül 15-20 percig telepítette...
Most próbálom a silverlight-ot, amit szintén isten tudja mióta nyúz.
Ugyan ezen a vason win7 alatt fél másodperc.
Vélemény ?
-
pzstm
titán
6.1.6801.0.winmain_win7m3.080913-2030 Final M3
6.1.7000.0.winmain_win7beta.081212-1400 BETA
Egy kis emlékfrissítés..jelenleg állítólag szinte hajszálpontosan olyan ütemben halad a Win8 fejlesztés mint a 7-es esetében.

Többit mindenkinek a fantáziájára bízom

-
DroneZ^
őstag
Akárhogy bootolok, pendriverol, vagy DVD-ről, mindig ezen a hibaüzeneten akadok fenn. Más a baj... csak nemtudom mi

-
DroneZ^
őstag
kiprobáltam a sima 64bitessel pendrive-rol, ugyis ugyanaz a hiba

-
pzstm
titán
-
DroneZ^
őstag
Ahol a partíciókat kell kiválasztani hogy hova telepítse:
kiválasztottam a Win8 nevű előre NTFS-re formázott partíciót, majd az előbbi hibaüzenetet dobta ki.
formázni nemlehet. ha törlöm, a partíció létrehozás örökké tölt vagy kidob egy failure-os ablakot egy hiba kóddal amivel nemtudok mit kezdeni..

-
pzstm
titán
válasz
DroneZ^
üzenetére
Windows 8 Developer Preview English, 64-bit (x64)
Ha nem akarsz fejleszteni rá akkor inkább ezt a verziót javasolnám Neked.

EZZEL próbáld meg. Ugyanúgy az ISO fájlt betallózod mint Windos7 esetén. Ha nem sikerülne akkor mutatok majd parancssoros megoldást a Pendrive-ról való bootolásra...de ezzel is mennie kell

-
DroneZ^
őstag
-
pzstm
titán
8141.0.winmain.111021
Pre-BETA
Media Center egyelőre ugyanaz mint a Win7-ben...lényeges változás állítólag nincs benne
-
pzstm
titán
válasz
moonman
üzenetére
nyilván tudom hogy ez csak pletyka és erőteljes fenntartásokkal kezelendő. Vannak amelyek simán reálisak belőle, vannak amik talán igen talán nem, és vannak amikről kb. halvány lila....sincs

Simán elképzelhető hogy egy aktuális brainstorming során hangzott el és ezeket a terveket lőtték be jelenleg.
Részemről a CES 2012-es januári Win8 BETA szerintem kb. borítékolható.
És ha kicsit visszagondolunk, akkor 2009 januárban win7 BETA volt, májusban lehet public az RC (áprilisi build volt emlékeim szerint), majd júliusban elkészült az RTM.Augusztus legelején pedig már többnyelven tölthető volt. Szóval ilyen ütemtervet tartva simán elképzelhető, hogy 2012 augusztusa környékén már ismét Connect/MSDN-ről letölthetjük.
És akkor meg is valósult a kerek 3éves életciklus.
-
Ok, csak pont hozzám kapcsolódva írtad, azért reagáltam így. De akkor spongyát ra

Az a kiszivárgott roadmap felvetett bennem valamit a windows phone-al kapcsolatban. Eddig úgy volt, hogy az apollo nevű frissítés lesz feltételezhetően a wp8, itt viszont párhuzamosan van jelen a kettő. Érdekes. Az apollo jönne mégis minden wp7-re, mellette meg bejönne a wp8 is?
Na de ez nem ide való téma..
-
Воланд
titán
wp-nél a tango1, tango2, apollo hármas oké, ezekről eddig is lehetett tudni, az apollo +1 az már fejvakarós (bár, mivel előtte szerepel a wp8, így az is megmagyarázható, hogy akkor az már annak a frissítése), win8-win9 vonal is tiszta, kivéve a pu és m jelölést, plusz ugye a belsős rövidítéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Parfüm topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Need for Speed: The Run - menüben kifagy. Picasa, Office, ilyesmi - OK. Én munkahelyen javarészt képszerkesztésre és levelezésre használom, arra hibátlanul megfelelt eddig.

És mindehhez hozzájön a tudat, hogy részt veszek a Windows 8 fejlesztésében 

Pedig előre formáztam neki egy 75gigás partíciót.