Hirdetés
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NZKK
tag
válasz
Peter789
üzenetére
Nem azert tettek be ilyeneket, hogy az usert baszogassak, rengeteg emberek igen hasznos dolog. Oke elfogadom vannak olyanok akiknek nem, azok ket kattintassal tovabbjutnak. Idoben es energiaban mennyit jelent ez a ket kattintas? kevesebb 2 mp-nel es max 1 kaloria. nem fog izomlazat okozni s meg a vegen netantan megkedvelne.
na es mennyi letekerni a keprol a retket? 2 vagy 3 mp? Ne haragudj nem bantasbol, de kicsit rohelyes szerintem amikor ilyen par masodperces izekert megy a szajkarate. persze itt biztos mindenki vagy a nasa rendszereit uzemelteti vagy valami atomreaktort, ahol azon a 2mp a vilag sorsa mulik.
de jo oke... Mondjuk ugy, h megertem. (meg ha igazabol nem is)
-
Peter789
senior tag
itthon se nagyon akarok mobilnetért fizetni - lévén hogy még igazi korlátlan csomag se létezik elfogadható áron - külföldön meg végképp luxus lenne terepmunkát úgy végezni

nézegetem ezt a w8 OSK billentyűzetet, de sehogy nem lehet normális kiosztást kicsalni belőle - szmájli az persze van mert az nagyon kell a faxbúk lájkolóknak, de egy "|"-ért (pipe) már 2 almenü mélyre kell menni...

(#27096) NZKK
teljesen jogos CyberBob részéről sztem, hogy hiányolja azt hogy miért nem lehet egyből a desktop-ról indulni, miért nincsen valahol erre beállítás... továbbá elég idegesítő az is, hogy sleep-ből visszatérve miért az unlock képernyővel fogad, aminek szintén nem találom sehol a letiltását? még a tableten se szeretném ha ezzel fogadna, nemhogy a carpc rendszeren ahol pont azért használom a sleep módot mert úgy w7 alatt a centrafuse, igo, egyebek a kulcs elfordítása után pár másodperccel megjelentek - de most plusszba manuálisan el kell tekernem a képről ezt a retket...
(#27098) bigdady
mi a típusa az adapternek? kell keresni alternatív drivereket, a tplink is csak általános chipset-eket használ, többnyire az atheros-tól... a w8 alapból nem ismeri fel, miért kell beta driver?
egyébként nem melegszik az adapter? nekem régebbi USB-s cuccal volt olyan gondom, hogy a műanyag házában ~1 óra intenzív használattal már úgy felmelegedett hogy akadozott. kiszedtem a házából, és úgy pőrén stabil volt...
-
zsepii
tag
Sziasztok!
Volt valakinek problémája a Media Center Pack telepítésével, nálam a varázsló folyamatosan hibára fut. - Se hibakód, se semmi.
Válaszokat elôre is köszönöm!
-
NZKK
tag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
En nem igazan ertem, hogy lehet valamit annyira utalni, hogy meg egy masodpercre se hajlando latni. Miven a metro szekalt kisiskolas korodban, vagy osszetorte a faberzsetojasod?
Mert ugye normal esetben ha valaki nem akarja hasznalni az kb 2-3 mpig latja mig a desktopra bok. Errereagaltam poenosan.
danke
-
Peter789
senior tag
ha csak játékra és szövegszerkesztésre kellene, akkor vettem volna androidos tabletet. de nekem valós munkára kell, arra hogy minden PC-s szoftveremet tudjam használni rajta: mikroe PIC fejlesztő IDE-k, Delphi, VisualBasic, vmware-ben ubuntu, stb stb... kizárólag desktop-ot használok, így a w8-on a metrosex eltüntetése lenne az első lépésem... de minél többet piszkálom a felületet, annál jobban csak megerősít hogy mennyire impotens az egész a w7-el szemben pont ott, ahol elvileg jobbnak kéne lennie...
csak azért próbáltam ki először a w8-at a carpc rendszeremen , mert ezen kevesebb az extra program, a win telepítése után 20 perc alatt felrakom ami még kell és beállítgatom olyanra ahogy szeretem. a tabletemet sokkal macerásabb belakni, nem akartam kockáztatni
újabb "hiba" vagy minek nevezzem: lévén hogy erősen korlátozott a carpc vas tudása (fusion E350), így nem lepett meg, hogy a centrafuse nevű frontend animációi, görgetései hajlamosak meg-megakadni picit (dotnet hulladék, mi más). viszont w7-en ha az aero témát visszaállítottam basic-re, akkor tökéletes sima lett minden görgetés - lévén hogy 99%-ban a centrafuse fut előtérben, így nem zavart hogy hajszállal butábban néz ki a desktop. w8 alatt viszont nincsen olyan hogy basic téma, vagy bármi egyszerűbb. az aero-hoz képest látványosan butább felület - cirka a basic-nek felel meg, de az is gyógyegér színbeállításokkal - de mégis megeszi a vasat és akad a centrafuse rajta... gratula az "előrelépéshez" ismét

-
< CyberBob >
őstag
Itt a fórumon feltett konkrét kérdésre válaszoltam és ajánlottam két programot. Az egyikhez még le is írtam miért jobb szerintem. Ha valaki ilyen típusú alkalmazásokat keres akkor nem akarja használni a Win8 táblára/telefonra kitalált "újításait" így teljesen a témához kapcsolódott az amit írtam. Erre te (persze kéretlenül) rögtön úgy érezted, hogy ki kell állni a metro mellett pedig egy rossz szót nem írtam róla és még csodálkozol, hogy válaszoltam.
Tényleg nem kéne erőltetni.
-
spirit007
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a Consumer Preview a jelenlegi "egy óra múlva újraindul, majd kétóránként újraindul" állapotában meddig fog működni

Van valami konkrét dátum?
Köszi. -
Peter789
senior tag
magyarul az elméletben kifejezetten tabletek irányába fejlesztett oprendszeren egy már w7-el is jól működő újabb feature-t tönkretettek, eltüntettek? egyre jobban erősödik bennem az érzés, hogy tökéletesen alkalmatlan érintőképernyős használatra a 8, miközben a 7 kellemes kezesbárány... asztali gépen szimplán csak idegesítően buta, de érintőképernyőn egyenesen használhatatlan... pedig hatalmas reményeket fűztem hozzá a beharangozó infók alapján, de nagyot csalódtam...

-
Peter789
senior tag
esetleg erre tud valaki valamit mondani? vagy ennyire nem használja senki a win8-at érintő kijelzővel?

-
NZKK
tag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Remelem te is megkonnyebultel, hogy erre rakontraztal... ... huhh... Kezdenek bonyolodni a dolgok
-
Zoli bácsi
őstag
Hali!
Laptopra már az ősszel megvettem a windows8-at, még pár napig van az upgrade akció, gondolkodom az asztali géphez is venni. Jól emlékezem, hogy a vásárolt kulcs 32 és 64 bites verzióval is működik? 32 bites rendszer alól indítanám a frissítést, de 64 bites rendszer kellene. Laptophoz már leszedtem, kiírtam a 64-es rendszert, elvileg most csak a kulcs kellene. Indíthatom 32 bites Vista alól a frissítőt? -
1,6-os intel atom 230 (egymagos sima 2 pipline), 2 giga RAM. Miért áll le időnként a tűzfal és a Defender ? Máshol ezt nem csinálja. Simán visszakapcsolható és a defender ezután nem talál semmi "ajándékot" .

-
Taifa Díaz
őstag
válasz
szpal17
üzenetére
Igen, elkerülte a figyelmem a "beakadt program" kifejezés, elnézést...Ha így nézzük, ilyet már én is tapasztaltam nem egyszer sajna. A megszokott billentyűkombinációk közül egyik sem segített. Azt hiszem, valahogy ki tudtam jelentkezni, és vissza. Úgyhogy én sem tudok mást mondani, mint hogy ez Windows 8 feature
Tiszta szégyen egyébként. -
rita7107
aktív tag
Sziasztok, ha vennék egy ssd meghajtót akkor van olyan program ami a jelenlegi rendszert úgy ahogy van átrakja? Valami másoló program, hogy ne kelljen újra telepítenem mindent?
-
szpal17
őstag
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Természetesen ha minden jól fut akkor nekem is előjön azonnal a feladatkezelő. De pl. szokásos flash összeomlás a mozillában már tud ilyet okozni. Utána hiába próbáltam leállítani a mozillát...csak teker és teker...feladatkezelő csak nem jön...ALT+F4 nem reagál.
Win 7-nél meg simán kilőttem és nem kellett tovább gondolkodnia.No mindegy a reakciókból azt érzem, hogy ez egy beépített feature...

-
kovacsroli
senior tag
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Bocsánat, azt hittem ezek mondanak valamit
akkor délután megnézem a rendszernaplót és megmutatom mit ír 
-
szpal17
őstag
Az normális win 8 esetében, ha beragad valamilyen program akkor a ctrl+alt+delete is sokkal nehezebben reagál mint mondjuk a win7 esetében? Tehát nem egyszerű kilőni egy beakadt programot?

Ez így 1-2 nap után tűnt fel nekem...
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
kovacsroli
üzenetére
Küldd, vagy ne küldd
Ha arra gondolsz, hogy mi lehet a hiba, arra ennyiből itt senki nem fog rájönni. Dump fájlokat, azaz hibajelentést szeretni küldeni elemzésre a rendszered a Microsoftnak a felmerült problémáról. Megengedheted, vagy megtilthatod. A hibáról részletesebb leírást a rendszernaplóban találhatsz. -
kovacsroli
senior tag
Hello,
valaki esetleg erre?

-
Win8 pro, aktiválás nélkül hány napig használható? Illetve van bármi hátrányom, ha ezen idő alatt nem aktiválom?
Másik kérdés: 3 féle verzió létezik ( 8, 8 pro, 8 enterpirse ). Akkor mi az a core verzió?

-
NZKK
tag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Igazad van, még jó, hogy egy pillanatra sem látod a kezdőképernyőt, mert még a végén kiugrana a képernyőből és elvágná a torkod.... rotfl
-
szpal17
őstag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Sikerült nagy nehezen leszedni az előzőt, de kellett hozzá egy uninstaller program is...
Szóval feltelepítettem a Startitback-et, de szintén hasonló problémával küzd mint az előző. Pl. a telepítés előtt felment a Silverlight program frissítésként, majd felment a Startitback és a minden program fül alatt van egy üres silverlight mappa, parancsikon nélkül...

-
mfercso
tag
Jó az a start i back én már kb 2-3 hónapja használom és faszán megy. idodai gépekre érdemes felrakni +offfice 2013 hun (nekem már megvan)

-
Megoldható nagyobb mennyiségű ram esetén hogy ne legyen virtuális memória?
-
szpal17
őstag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Igen, igen...most fogom kipróbálni...meglátjuk. Egyelőre nem bírom leszedni a classic shell-t...

-
Perillustris
senior tag
Használja valaki ezt (Start8™)?
Bevallom őszintén, megriadtam, amikor pár hónapja telepítettem a 8-as kipróbálható változatát. De elviselném, ha többnyire a megszokott layout fogadna. Bár a jelenlegi rendszerrel sincs bajom. Ismerem, kedvelem.
Igen, tudom, biztos meg lehet szokni, de még nem készültem fel rá és egyelőre nem is akarom.

Dobozos W7 próm van, tehát pár napom van dönteni (a jó ár miatt).

-
szpal17
őstag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Mennyire működik jól az első program? A nagy gépemre felkerült a classic shell nevezetű program, de egy pár hibába sajnos beleütköztem.
Pl. nem képes összeszedni a feltelepített programokat a menüjében....üresként jelzi a feltelepített programok mappáját és csak akkor képes az indítóikont belerakni amikor a tulajdonosi jogokat megpiszkálom az ikonokban...nem értem miért amikor rendszergazda vagyok a gépen, de állítólag semmi írási jogom nincs ezekhez az ikonokhoz.Szóval a kérdés, hogy ha felteszem akkor a korábbi programok is megjelennek a Start menüben rendesen?
-
Neoka
aktív tag
Sziasztok!
Win 8 mellé igényeltem a MS-tól MCE kódot.
Meg is kaptam, ahogy a levélben le volt írva feltettem, kódot megadtam.
Fent van működik.Pénteken kaptam egy levelet a MS-től:
Húzza el az ujját a képernyőn jobbról balra, és koppintson a Keresés elemre. (Egér használata esetén mutasson a képernyő jobb felső sarkára, és kattintson a Keresés elemre).
Írja be a szolgáltatások választása kifejezést a keresőmezőbe, és koppintson vagy kattintson a Beállítások elemre.
Koppintson vagy kattintson A Windows 8 bővítése további szolgáltatásokkal elemre.
Koppintson vagy kattintson a Már megvásároltam a termékkulcsot elemre.
Írja be a termékkulcsot, és koppintson vagy kattintson a Tovább gombra.
Olvassa el és a jelölőnégyzet bejelölésével fogadja el a licencfeltételeket, és koppintson vagy kattintson a Szolgáltatások választása elemre.A keresőbe hiába írom be: "szolgáltatások választása", nem kapok találatot, nem a fileok között keresem.
Ilyenkor hogyan aktiváljam?Köszönöm
-
kovacsroli
senior tag
-
< CyberBob >
őstag
válasz
@matthew@
üzenetére
Két jól működő kiegészítő biztos van: Start is back! , Start8 . Mindkettőt próbáltam végül az első maradt, mert egy pillanatra se engedi bejönni a kezdőképernyőt, tud magyarul és sokkal részletesebben testre szabhatóbb. Persze egyik működésével sem volt semmi probléma (még szép).
-
@matthew@
őstag
válasz
üzenetére
Nos ez így tényleg képlékennyé tette a dolgot, akkor lehet először ismerkedni fognak vele, majd megszokják, ha nagyon nem megy akkor majd meglátjuk. Amúgy arról nincs vmi infód h anno amikor még próbáltam a Win8-at akkor csináltam egy shutdown parancsikont de akármennyire próbálkoztam, nem tudtam alvó állapot/hibernáló gombot csinálni, mert a gépet "lekapcsolta" az a gomb, de utána nem indolt be csak a főkapcsoló megnyomásával, és teljesen elölről boot-olt a rendszer és hibát írt, erre van vmi megoldás, mert azok a funkciók is eléggé el vannak sajna rejtve

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Kíváncsiságból megnéztem a helyi hálózat másik gépén Windows 7-en is a powercfg /requests parancsot. Otthoni csoport ott is van, a két gép között vannak közös könyvtárak is, és ez is látja a Tévét, sőt még jobban mint a Windows 8, mert a tévére közvetlenül a helyi menüből is tudna küldeni tartalmat.
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok!Másnál is volt olyan, hogy win8 install után nem lehetett látni a dvd írót?
-
Kriccs
tag
Hello!
Az lenne a problémám, hogy a rendszer ~3 hét után 80GB helyet foglal a partíción. Külön figyeltem, hogy csak a lényeges dolgok legyenek ott, amit jobb, ha SSD-ről tudok indítani. Gyanús volt ez nekem, ezért megnéztem az összes mappa méretét (igen, a rejtettekét is) és ~20GB eltérés van az összeadott mappaméret és a kijelzett foglalt terület között. Minden program cache-t átállítottam winyókra, a lapozófájlt is (még restart nem volt). Van hasonló tapasztalat/magyarázat?
Köszönöm!
Szerk: Restart után felszabadult a ~ 20GB hely. Fránya lapozófájlok...
-
törölt tag
válasz
Marci__
üzenetére
Még nem próbáltam ki. Igazából az a gond, hogy az alapbeállítás - miszerint Streamelés közben nem alszik el -, számomra tökéletes lenne... a gond az, hogy ez utána sem alszik el
Inkább csak bosszant, hogy nem teszi meg, mert egyébként nagyon ritkán van az automatikus elalvás funkcióra szükségem. Rendszerint éjjel magam szoktam aludni küldeni, és úgy megy is. Az automatikus alvásnak ott van szerepe, ha véletlen úgy felejteném a gépet, és senki nincs aki megtegye helyettem, akkor ne menjen már órákig üresjáratban.(#27035) @matthew@: A Windows 8 esetében az a gond, hogy ezek a megoldások nem lehet tudni meddig működnek. Az MS új frissítési metódust vezetett be :
"Ezzel a lépéssel a szoftvercég azt jelzi, hogy a Windows 8 nem egy statikus rendszer lesz, amit egyszer elkészítenek, aztán pedig nagyjából úgy is hagynak, hanem rendszeresen frissülni fog. Akárcsak az okostelefonok rendszerei, elvégre a Microsoftnak már azokhoz kell igazodnia."
Szóval lehet jön egy olyan foltozó kedd, amikor pont ez a rész fog frissülni, és esetleg jó esetben nem működik tovább a harmadik féltől származó cucc, rossz esetben megborul az egész rendszer. Szóval ezért (sem) szoktuk ajánlgatni az ilyen cuccokat. A Te esetedben a szülők kérdése olyan indok, mely megérthető is, de a legjobb az lenne, ha ismerkednének vele pár napig és ha végképp nem megy csak akkor kerülne fel egy ilyen nem hivatalos, de a rendszerbe mélyen belenyúlkáló eszköz.
-
Marci__
tag
válasz
üzenetére
És működik úgy ahogy vártad? Elalszik rendesen, és közben megy a stream?
Én meg közben a saját problémámat illetően rájöttem, hogy a requestsoverride bekerül a registrybe, tehát
powercfg /REQUESTSOVERRIDE DRIVER "High Definition Audio Device" SYSTEM
hatására:
Lehet, hogy igazságtalanul dühöngtem miatta, mert újraindítás óta rendesen viselkedik. Bár korábban is pár óra után hülyült meg mindig.
-
@matthew@
őstag
válasz
üzenetére
Köszi a helpet, a Classic Shell-et láttam és azt tenném fel, mert a csempés rész nem nagyon jött be számmomra felesleges, de amúgy jó a win8, mert gyorsabb a boot, meg a frissítés ára is tetszik

Ciszont a Classic Shell mennyire megbízható, stabil, használja vki?Sub-ZeRo: mimdenképpen kéne egy ilyen lehetőség, mert szüleimnek kissé macerás a win8, nem csak én használnám a gépet. Amúgy már használtam a win8 pár hétig de nem volt annyira megszokható számomra, őszintén szólva OS S-re váltanék legszívesebben, de az macerás lenne
-
ablack
senior tag
Mitól lehet az hogy a sok weboldal tele van
ilyen jelzésekkel a képek helyén Google Chrome-ban.
Firefoxban is előjön ez a jelenség.Pl: Port.hu
-
@matthew@
őstag
Hallottam olyan progiról csinál egy start gombot az asztalon, és hasonlóan használható, mint a win7, illetve nem tudom vki használja-e és vajon ezek a telepítők vírusosak lehetnek, vagy teljesen tiszta kiegészítők?
-
törölt tag
válasz
Marci__
üzenetére
Mindjárt neki is kezdek, csak erre a Stream-elős dologra kíváncsi voltam miként változott ez a Vista vonalban, mivel valaki írta, hogy nála megszakadt a Stream mialatt nézte

Na és ugye ha már egyszer van aktív (beaktivált) Vista/7/8 licenc itthon akkor miért ne
Szóval:

Vista

Windows 7

Windows 8
-
Rossi
addikt
Üdv!
Létezik digitális verziója a win 8-nak, ami nem upgrade?
Ha igen, mi a telepítés menete. ha teljesen szűz rendszert szeretnék (formázás, egyebek)?Köszi.
-
FLx
addikt
Elvileg a telepítőnek ki kellene olvasnia a szériaszámot, de nem esküdnék meg rá, hogy a normál nem OEM telepítőkészlet is megteszi ezt. A biztonság kedvéért, jobb ha felírod valahova az újratelepítés előtt.
Partíciókat legjobb a telepítőre bízni, de ha már van korábbi szerkezet akkor ugye behatárolt a dolog.
-
stewe780
őstag
Üdv!
Nem tudja valaki, hogy mi zörgeti a floppymat (igen nekem még van ilyenem
) , ha áll egy kicsit a gép? Illetve hol lehet kikapcsolni? Az op. rendszer (w8 pro) meg a víruskereső (eset) amik gyanúsak, de sehol sem találok semmit... 
-
bigdady
nagyúr
Hali
Win 8 alatt a tplink driverem beta és ha egy napnál tovább megy a gép akkor le fel csatlakozik. Ez még csak csak, de hangot is ad ami film nézés közben elég idegesítő. Hol lehet ezt a wifi csatlakozás hangot kikapcsolni? A hangfájloknál nincs is ilyen esemény és hangbeállitás, legalábbis én nem találom.
Pls help
Köszi -
Az-X
őstag
Hááát sajnos ez nem hozott megoldást.
Továbbra sem látszik a műsortárban egyetlen mkv file sem.Továbbá arra lettem figyelmes, hogy az avi fileokra a DLNA-s TV-m azt írja, hogy "A file nem támogatott". Ez két okból is furcsa. Pendrive-ról lejátssza ugyanezt a filmet ugyanez a TV. Másrészről azt írták a WMP12-ről, hogy ha a TV valamit nem támogat akkor azt átkonvertálja. Ezzel kapcsolatban valakinek van tapasztalata?
-
tigipuf
senior tag
sziasztok!
Most tettem fel a gépemre a w8-at,elbaltáztam.
Amikor először újraindult telepítés után,valamiért nem az ssd-ről indult,pedig be volt állítva szépen a biosban a boot sorrend,hanem újra elkezdte a telpítőfájlokat pakolni felfelé,de én megszakítottam a telepítést.
A lényeg,most 2 windows 8 oprendszert lát amiből természetesen csak az egyik a jó,de a másikat nem akarja elfelejteni,mindig felkínálja induláskor választásképpen.
Hol,és ,hogyan tudnám megoldani ezt a dolgot?
Az sem világos miért indult újra a telepítés, miért nem folytatódott szépen az ssd-ről (SATA3,AHCI mód) -
Shoo
senior tag
Köszönöm szépen!
És ez azt is jelenti, hogy ha beteszek egy win 8 dvd-t és ujratelepítem a rendszert, akkor az automatikusan kiolvassa a serial-t?
Mivel még tapasztalatlan vagyok win 8 terén, ezért megkérdezném még, hogy a partíciók létrehozásának és a win8 partíció optimális méretre szabásának a legjobb módszere az újratelepítésnél történő partíciók létrehozása? Vagy létezik egyszerűbb módszer? (Diskmanagement nem tudja megfelelő méretűvé zsugorítani jelenleg.) -
TRob1
veterán
válasz
negyedes
üzenetére
Ha az Üzenetek appra gondolsz, akkor de igen, be vagyok. Más egyéb "metrósba" nem.
Az állandóan bejelentkezve látnak, értsd úgy hogy: ha ki van kapcsolva a gép, akkor is elérhetőnek látnak (max egy nem vagyok a gépnél jelzés pl. az msn-ben, de zöldnek látnak mindenhol) Viszont nem kapom meg az ekkor írt üzeneteket utólag sem, mikor tényleg bekapcsolom a gépet/bejelentkezek.
-
Shoo
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. A napokban vettem egy laptopot, amihez win8-at adtak. Sajnos diskmanagement-be nem tudom a megfelelő méretre particionálni a meghajtókat. Gondoltam újra telepítem a rendszert, de sajnos sehol se találom a serialt. Van rá mód, hogy valahol megnézzem? Van egy recovery particio is a gépen. Ezt szeretném megszüntetni, de úgy, hogy a win 8 legális telepítője megmaradjon. Van erre lehetőség?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv! -
Marci__
tag
válasz
üzenetére
Registryben is lehet kotorászni:
Windows 7 Power Management: Fixing PC InsomniaAlaphelyzet:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Power\PowerSettings\238C9FA8-0AAD-41ED-83F4-97BE242C8F20\d4c1d4c8-d5cc-43d3-b83e-fc51215cb04d]
"Attributes"=dword:00000001
Rejtett opció bekacsolása:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Power\PowerSettings\238C9FA8-0AAD-41ED-83F4-97BE242C8F20\d4c1d4c8-d5cc-43d3-b83e-fc51215cb04d]
"Attributes"=dword:00000000
Az AWAY MODE policy-t ezzel tudod bekapcsolni:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Power\PowerSettings\238C9FA8-0AAD-41ED-83F4-97BE242C8F20\25DFA149-5DD1-4736-B5AB-E8A37B5B8187
"Attributes"=dword:00000000
-
törölt tag
Fent volt a TeamViewer 8, de szolgáltatások között automatikusan indult, leállítottam, átnyomtam kézire, de úgy sem volt az igazi, uninstall lett belőle. Jó kis szoftver egyébként nekem hasznomra volt.
Aztán kikapcsolatam már tippelgetés közben ezt is - XP -s időkben eleve kikapcsoltam.

File Sharing csak a helyi hálózatomban, a gépeim között van - otthoni csoport - , de a kettőből az egyik gép ki van kapcsolva, még a tv sem kavarhat be, mert az sem Stream-el sem semmit nem csinál alszik.
Ettől függetlenül legfrisebb:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- PC Game Pass előfizetés
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G3 LTE i5-1245U 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tiszta szégyen egyébként.

ilyen jelzésekkel a képek helyén Google Chrome-ban.

ezt nem is tudtam. koszi hogy megemlitetted.