-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
Kriccs #26393 üzenetére
Én amikor vettem a gépem gigabyte alaplappal (sajnos), akkor fel akartam tenni w7-re a lan drivert, hogy legyen net a gépen és összeomlott a gigabyte win7-re készített driverétől a rendszer. Háromszor telepítettem újra és mindig meghalt tőle.
Utána elmentem egy netcafféba, leszedtem a legújabb lan drivert és azzal ment a következő két évben, amikor feltettem a w8-t, amihez már nem kellett egy driver sem.
Szóval ez a giga hibája, 2 éve már a win 7 sem volt új. Amikor a gépet vettem, akkor előtte a laptopomon már 1 éve win7 volt.
-
kozicsd
tag
válasz
Kriccs #26393 üzenetére
BSOD? Ha esetleg nem látsz kék képernyőn hibaüzit, állítsd be hogy ne induljon újra, és írd le a hibát.
Egyébként nekem is volt hasonló, feltelepítettem a wifi adapterem driverjét a hozzá adott cd-ről, utána bebootolt, de rögtön kékhalál...
Utánaolvastam, nem mindegy milyen driver kerül a gépre :/ -
fPApi
őstag
válasz
Kriccs #26371 üzenetére
"...Amikor fel akartam telepíteni az intel honlapjáról leszedett drivert, a következő üzenetet kaptam: Ez a számítógép nem felel meg a szoftver telepítéséhez előírt minimális követelményeknek. ..."
Nálam is volt ilyen, de a gyártó (mármint a laptop gyártó) honlapján lévő VGA driver nekem tartalmazta az intel drivert is (csak a frissítés miatt akartam én is az eredeti intelt felrakni), nézd meg azt. Sajnos ez is egy -a felhasználó számára- értelmetlen korlátozás a gyártóktól. -
bpx
őstag
válasz
Kriccs #26271 üzenetére
igen az N-hez van, de volume license eseten nem lehet feltenni
kb. 1 perc Google utan ez a leghivatalosabb forras, amit talatam [link]
valamivel lentebb, Aaron Hu user postja"Media Center extensions are not included in any version of Windows 8. Furthermore, Media Center cannot be installed on volume licensed media installations of Windows 8, or Windows RT."
-
Visormail
addikt
válasz
Kriccs #26145 üzenetére
Képernyő bal alsó sarkába viszed az egeret, jobbgomb rendszer, ott lesz a felirat hogy a windows bővítése további szolgáltatásokkal.
De hülyén jönnek a frissítések, ez baromira fontosnak van jelölve de minek az emberek nagy részét nem érinti.
Frissítés Windows 8 for x64-based Systems rendszerhez (KB2785094)
Improvements:
- Resolves an issue that could cause low-quality playback when you stream videos from Windows Media Center to Xbox consoles.
- Improves Bluetooth audio playback quality.
- Resolves an issue in which you may be unable to install a Windows Store app update when the app is installed to multiple accounts on the same computer.Ez meg ajánlottba, miközben biztonsági frissítés a neve, miközben a részletes leírása szerint is egy rakás hibát javít nem réseket.
Biztonsági frissítés a Microsoft .NET-keretrendszer 4.5-ös verziójához Windows 8 és x64-alapú Windows Server 2012 (KB2750149) rendszerekenEz a frissítés biztosítja a Microsoft .NET-keretrendszer 4.5-es verziójának kompatibilitását, stabilitását és megbízhatóságát, továbbá kiküszöböli a teljesítménnyel kapcsolatos problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest