- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
szabjan #43923 üzenetére
nem volt, én is gondoltam erre, azonban most ez valoszinüleg nem segítene a kolegán, mert az a beállítás arra lenne, hogy alvó állapotból a hálókáyrta fel tudja ébreszteni a gépet. Most a probléma viszont nem az alvó állapottal van, hanem, hogy kikapcsolás helyett újraindul a gép. Ettől még persze megér egy próbát
-
válasz
szabjan #29157 üzenetére
Fura, én nem találkoztam ilyesmivel, pedig dual-bootban használom win7-tel, és mintha már Ubuntu live-CD-vel is machináltam volna vmit. Ez a checkdisk?
#29131: Ha jól karban van tartva a rendszer, akkor bártan netbankolhatsz natúr win8-cal is. Lényeg, hogy biztonságosan legyen konfigurálva!
- OS és Netre menő progik/pluginek és a Defender adatbázis rendszeres frissítése
- UAC maxon, gép user-módban használva
- Böngésző biztonságosra beállítva (script+adblock, pluginek - pl flash, Java csak a megbízható oldalakon engedélyezve
Ha mégtöbb biztonságot akarsz, akkor a NIS helyett a Comodo IS-t javaslom, böngészéshez külön a Virtual Kiosk funkcióját.
Driverek: felejsd el a telepítőCD-t amit kaptál, az XP-hez készült. A gyártó oldaláról vagy a Station-drivers-ről tudsz win8-as drivereket beszerezni. SzVSz a videókarihoz elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Spórolós topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest