Hirdetés
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
Latest Windows8 build from WinMAIN_win8beta branch 8234.0.120216-1807
Latest Windows8 build from WinMAIN branch 8284.0.120216-1840 -
Drughi
addikt
Nekem speciel tetszik az új logo. Kicsit szokatlan, de teljesen beleillik a képbe.
-
Воланд
titán
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok. Szeretnem en is kiprobalni a Win8-at majd ha kijon a beta belolle. Az lenne a kredes, szerintetek rakjam fel Win7 es Ubuntu melle mind egy 3. OS vagy csak Virtual Boxba erdemes? Varok velemenyeket/tanacsokat.
-
pzstm
titán
-
Drughi
addikt

Ilyennel találkozott már valaki?
-
AthlonXP
őstag
-
apollo12
veterán
heló érdemes win8 ra váltani ?
-
pzstm
titán
-
student
őstag
a consumer preview és final között mekkora különbség van? ez már 99%-ban final ?
-
front3r
őstag
-
raidx
őstag
Ha feltelepítesz egy Wint (tetszőleges típust) olyan fürgén startol, hogy öröm nézni. Mire belakod, felpakolsz mindent sokkal lomhább lesz. A bétáknál meg még rengeteg cucc eleve nincs a Winbe. Anno a 7-es bétáit sorra használtam, ahogy közeledtünk az RC-hez és egyre több minden került bele úgy lett lassabb-lassab.
-
pzstm
titán
-
Drughi
addikt
válasz
Barthezz2
üzenetére
Nálam is elég eltérő volt a különbség.
A "belakott" win7emet alázta mindenféle módon, de ezen nem lepődtem meg.
a frss win7-hez (driverek + pár alap progi) viszont közel volt, de ott is a 8as nyert.
Mondjuk ezt el is vártam tőle.Viszont mint tudjuk jelentősen ki van pucolva a tesztverzió, így szerintem a beta is lassulni fog ehhez képest, a végleges verzió meg szinte biztos.
A win 7 beta is gyorsabb volt, mint a végleges verzió. -
polonic
félisten
Várom a win8-at.
De tartok tőle, hogy a metro most is fog idegesíteni.
Egyszerűen nem desktop pc-re való, ahol nincs tapiképernyő. Egérrel és bil-hez fölösleges és idegesítő is egy ilyen felület. Meg rendes start menü hiánya?
Ismétlem, tapiképernyőhöz nagyon is jó, ott díjazom.
Remélem lesz lehetőség, hgoy el lehessen tüntetni (nem hekkelésre gondolok, azt nem szeretem). Bár kétlem. . .
-
oO7
őstag
válasz
mrhitoshi
üzenetére
"nem jó hír"
hír? volt aki egy pillanatig is komolyan azt hitte, hogy az ARM-es gépeken majd futni fognak az x86 -os alkalmazások?(#2346) pzstm: hát, hogy csak az ARM-es verzióban lesz e benne vagy a simában is... elméletileg a felhasználóknak nem nagyon szabadna megérezniük, hogy épp milyen hardver ketyeg a gépükben, szóóóóóóval...
-
mrhitoshi
veterán
Azt hiszem ez nem jó hír. Windows On ARM Will Not Support Existing x86/x64 Apps.

Ezen kívül van itt még egy kis képecske is. Katt.

-
oO7
őstag
Building Windows for the ARM processor architecture
kicsit tömörebb összefoglaló:
Microsoft Finally Explains Windows 8 on ARM: Desktop and Office 15 Applications Will Be Includeda lényeg:
ARM -es gépeken nem lesz lehetőség 3rd party "legacy appot" írni (ami Win32 API-kat használna), csak Metro appot...
és ha csak nem elírás, akkor az Office alapból benne lesz a Win8-ban... -
polonic
félisten
WMP-ről van valami hír?
Megújul egyáltalán?
Esetleg zune player stílusú lesz?
-
pzstm
titán
aki esetleg nem olvasná a blogomat

8227.0.winmain_win8beta.120207-1903 / 8277.0.winmain.120207-1851
8226.0.winmain_win8beta_srv.120207-2235

-
pzstm
titán
-
AthlonXP
őstag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Igen, mert akkor automatikusan elkezdi beolvasni az adott médián található, lejátszható fájlokat és valamiért azokat teszi be elsődlegesen lejátszható fájloknak, törölve ezzel az addig bent levő listát, így amit épp hallgattál, az eltűnik a listáról.
Tényleg egy nagyon idegesítő szokása ez neki.
(#2330) negyedes: Basszus, ha nem lenne szökőév, akkor egy nappal hamarabb megkapnánk!
( feltéve, hogy akkor is tartanák a februári megjelenést ) -
negyedes
addikt
-
pzstm
titán
bétában ez lesz
Exkluzív – Windows Media Center a Consumer Preview-ban -
pzstm
titán
-
Gorneck
legenda
Van OCZ revom, igaz nem otthon (mert otthonra nem látom értelmét)...semmiféle lassulást nem tapasztaltam, a GC teljesen jól működik (fél év használat után is uazt mutatta, mint 1 hetes telepítés után).
Azé azzal is kezetráznék aki emiatt újrahúzza az OS-t...
Nincs konkrét infó a kérdésedre, ami vicc, hogy az OCZ fórumán van aki OSről beszél van aki driverről...
És nem userek ezek a személyek... 
-
Mozsa
tag
válasz
Gorneck
üzenetére
mert jobb a trim (okosok szerint), és mert 3-4 hónap használat után lassul a revodrive.... én még nem tapasztaltam, mert december közepe óta használom, de egyre több helyen olvasom. Amire megoldás ha újra telepíted az os-t mert feltételezhetően az van rajta, előtte egy secure erase-t nyomsz neki az ocz toolbox-al.
Nem nagy kaland, pár óra alatt megvan, nekem is csak az os van rajta, meg pár játék....az is steam, amit igen könnyen vissza lehet másolni egy reinstall után
de trim mellett nem lenne sztem ilyen gond -
Mozsa
tag
válasz
Gorneck
üzenetére
igen az alaplapi chipkészlethez állítólag működik a trim raid esetében is.
Viszont az ocz revodrive 3 x2 esetében és az adaptec 5805 kártyán levő raid0-ban levő ssd-k esetében nem megy, mivel scsi driver-en keresztül nem küldi ki a windows 7 a trim parancsot.az ocz weboldalán olvastam, hogy erre a windows 7 esetében a microsoft azt a tájékoztatást adta, hogy a windows 7-nél ezt már nem oldják meg, a windows 8-nál rendben lesz. tehát a kérdésem még mindig áll
egyébként a tomshardware, anandtech oldalak mind ezt írták.... az ocz revodrive trim képes, a drivere azért nem tudja, mert a windows 7 úgysem élne vele, és nem is ez volt az alap kérdésem, hanem hogy a windows 8 tudja-e
köszi hogy tudod mire van szükségem

-
Mozsa
tag
Azt szeretném kérdezni, van-e valami info arra, hogy a windows 8-ban megoldódik a TRIM parancs probléma a scsi drivereken keresztül.
Arra gondolok, hogy teszem azt egy ocz revodrive pci-e ssd meghajtó hiába támogatja a trim parancsot, nem kapja meg a windows 7-től, mert a drivere SCSI, és azon keresztül nem küldi ki.
Ugyan ilyen cipőben járnak a raid kártyákkal használt ssd meghajtók is. -
pzstm
titán
[Meg tobb kep es info a 8220as buildrol]
Friss, meg ropog
-
pzstm
titán
egy kis friss infó kézírásfelimerésről

Kézírásfelismerés a Windows 8-ban -
pzstm
titán
Windows 8 8220-as build – képek
friss, ropogós

Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Okos Otthon / Smart Home
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Igy is nagyon szarul megy a gepemen a zune.