Hirdetés
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ubid
senior tag
Sok embernek volt olyan , hogy a C-t leformázta és a többi meghajtó eltűnt ( vagy az is leformázódott )
-
Gorneck
legenda
Context menuben nektek egyébként megjelent a defender?
-
janihunk
senior tag
Vírusirtó van a CP ben? Vagy melyiket érdemes rá feltenni?
-
krisz073
tag
Mi történt megint betateam.hu -val?
404 hiba -
Boonen007
őstag
[link] Erre valaki? Az fn gombos mizériám megoldottam de a másik 2?
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
VirtualBox-szal tenném fel XP-re a Win8 CP-t, de a telepítés elején, kb 2 perc után megszakad, ilyen hibaüzenettel:
"Your PC needs to be repaired.
An unexpected error has occurred.
Error code: 0xc0000260
You'll need to use the recovery tools on your installation media. If you don't have any installation media (like a disc or USB device), contact your system administrator or PC manufacturer."Van ötletetek, hogy mi lehet a baj?
-
ManUnited
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam a win8 cp-t és olyan problémám lenne hogy amikor belépek a mail/calendar/messaging/people bármelyikébe egy olyan kép fogad hogy enter your Microsoft account password. Be is írom live id-hez tartozó passwordot rányomok az ok gombra és nem történik semmi. Hiába várok, hiába indítom újra a gépet, hiába csináltam már password reset-et is sehogy se tudok belépni. Olyan mintha nem működne az ok gomb.
Szerk: Így se a store-ból nem enged letölteni se a video-t nem tudom használni. Semmi olyat nem tudok használni ahol needs to confirm your identity van.
Segítséget előre is köszönöm, ManUnited!
[ Szerkesztve ]
-
Nite
őstag
na nekem eppen forditva volt, amit felrakott a w8 azzal ossze-vissza kavarodtak a szinek a "hagyomanyos feluleten", metro-n jo volt...
egyebkent ha kezzel probaltam frissiteni a driver-t akkor nem fogadta el, mondvan amit felrakott az ujabb, de a telepitovel siman felment es az megoldotta a szin problemat
-
AthlonXP
őstag
Lestedtem az AMD automata driver felismerőt, majd mikor elindítottam, nem ismerte fel a Win 8-at: Unknow x64..
Szóval nem tudta megmondani, milyen driver kéne nekem.
(#3176) Gery15 El kell indítani a Win. updatet. Nyomsz egy Win+F-et, majd beírod, hogy update és a találatok közül kiválasztod a Win updatet, majd futtatod. Vagy megkeresed a vezérlőpultban...
[ Szerkesztve ]
-
-
Gery15
addikt
Igen, de nekem egy Lenovo laposom van Sandyba integrált vga-val és, sehogy sem tudok így normális felbontást állítani. Nincs valami ötleted, hogyan tudnék drivert szerezni hozzá? Elviekben Windows Update is letudná tölteni csak nem tudom, hogy mit kell beállítani hozzá...
-
Gery15
addikt
Ti, hogy tudtatok drivereket feltenni?
[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
-
negyedes
addikt
válasz
sittes79 #3166 üzenetére
Szoval akineke 5000nel oregebb kartyaja van az ne is almodjon atit hasznalni csak mokolassal. Szep.
csabi2008 most egy uveg asztalon van a noti es csendesebb de most is porog a venti. Akut hasznalatott majd kirpobalom,bar sokat nem varhatok egy lassan 5 eves 3 cellas akutol.
AthlonXP te szerencses vagy. az en 1150em meg sem mukkant 1024es felbontas felett, csak manualis drivert frissitesel indult el.De bugzik igy a ket oldalso bar,hol elojon hol nem.Igy hasznalhatatlan.
[ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
Nem lehet, valahogy a saját alkalmazásoknak a metrós start menüben pl chrome valami szebb ikont adni készíteni vagy bármi amivel szebb lenne?
HP Pavilion g notihoz valaki talált FN gomb érzékelő progit? Mármint amivel működnek az FN-es gombok.
Hogy tudok a metró star menüben kategorizálni?
-
AthlonXP
őstag
Kipróbáltam pár játékot: Dirt 1, Shift 1, Alan Wake, German Truck Sim, Dead Island.
Egyelőre még csak ennyi, de ezek gond nélkül mennek. Hogy mennyire, azt nem tudom, mert még nem tettem fel a FRAPS-ot, de mind rendesen játszható volt, ugyanazokkal a beállításokkal, mint a Win-7-en.
Ezt tök jó szerintem, főleg, hogy nem is telepítettem még fel a VGA drivert, csak a tegnap a Win. álltal leszedett pár megás driver van fent még.
Megvárnám a 12.2-es AMD drivert, de nincs olyan, ahogy látom, februárban nem volt új driver, ami elég fura.
Talán az új rendszer miatt hagyták ki...[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
Én csináltam egy rendszermentést (win7ről) és tiszta telepítést kapott a win8...tegnap matattam benne és elvileg az image fileból vissza tudja állítani a rendszert.
Ezt nem is néztem tegnap, de sztem ha win7 veszed alapul, akkor abból baj nem lesz...25-30gb tuti elég neki.
-
McKane
senior tag
Windows 7 mellé,egy másik partícióra gond nélkül fel lehet telepíteni? nem vágja haza a win7-et? mekkora lemezterület kell neki?
-
Gery15
addikt
Hogy tudom megoldani azt, hogy magának szedje le a drivereket? Magyarul, hogyan tudom hozzáadni a windows update-hoz?
-
sz.j
nagyúr
Srácok!
Hol lehet a képernyőfelbontást állítani?
Nagyon kicsik a betűk és nem találom .... -
-
pzstm
titán
válasz
gzbotii #3150 üzenetére
és az időjárás app sokkal gusztusosabb és interaktívabb mint a DP-ben. Szerintem
gzbotii: nem szeretnék senkit sem megnevezni
Mindenesetre három embernek vettek el több mint 10 órát a szabadidejéből, tőlünk 4-5-6ezer látogatót, friss híreket, 3-4 exkluzív megjelenésű képet és információt. Remélem jobban tudtak aludni, nyugodtabban tudnak reggel felkelni, és tükörbe nézni is jobb érzés
[ Szerkesztve ]
-
Nite
őstag
gyerekek, sikerult mar valakinek nem google/exchange/hotmail fiokot beleeroszakolni a metro-s mail-be es esetleg rajonni, hogyan lehet megoldani, hogy hatterben is fusson a youtube a metro-s explorerben vagy pl. video a metro-s lejatszoban?
az, hogy a metro ui szaggat mint az allat videolejatszas kozben az most mellekes is
viszont az idojaras nekem az elso perctol kezdve megy
-
gzbotii
nagyúr
válasz
AthlonXP #3148 üzenetére
Nekme az elso 10p-ben voltak gondok az app-okal, azota szinte minde megy hiba nelkul (leszamitva 1 teljes fagyast).
Nekem az idojaras dolog engedelyt kert, hogy hasznalhassa a helyzetemrol..OK..es megtalat. Szerintem (igy mar celsiusban) realisan muatatja es frissulc rendesenpzstm:Itt a masik oldal altta egy olyanra gondolsz aminek 8-as is van a cima vegen?
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
szolgálati közlemény.
ÚJRA megy a BETATEAMIgyekszünk bepótolni a cikkeket a mai nap folyamán. Meglátjuk mennyire lesz időnk.
Remélem az a bizonyos másik magyar blog örül, hogy végre elsőnek leközölhettek valamit (win8 beta megjelenést) és kiemelkedő számú kommentjük lett annál a cikknél. További sok sikert kívánunk nekik...[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
válasz
gzbotii #3140 üzenetére
Amikor meg van nyitva az időjárás ablak, akkor az egeret leviszet a jobb alsó sarokba és előjön oldalt a szokásos 4 ikonos sáv. Ott rámész a fogaskerékre ( beállítások ), majd kiválasztod a settings opciót felül. Na ott lesz a F-C váltás...
Na most nálam meg az a helyzet, hogy az időjárás cucc nem tud csatlakozni a netre, mert azt írja, nincs. Viszont a store meg működik, pont most töltöm ezt a "Cut the rope" békás gamét..
Nem tudom mivan az időjárással. Mondjuk annyira nem izgat, mert amúgy sem használnám, csak furcsálom a dolgot. Egyébként az az érdekes, hogy ha nincs megnyitva az alkalmazás, hanem csak a metros csempe látszik, akkor ott mutatja az aktuális időjárást, folyamatosan frissítve magát.
Csak ugye az alap várost, Seattle-t mutatja, mert átállítani nem tudom, hisz amikor megnyitom, akkor hiába írnék be bármit is, kereséskor kiírja, hogy csatlakozzak a netre. Viszont ha nincs net, akkor honnan frissíti az időjárást a csempés ikonon?
Valszeg valami bugba futottam én ezzel, vagy nem tudom már mi lehet vele. Viszont a Win 8-as időjárás gadget meg tökéletesen működik az asztalon!A Windows-t egy külön vinyóra tettem fel, teljesen elkülönítve úm. a Win 7-től ( tehát nem virtuális rendszerként megy ), telepítés idelye alatt lehúztam a többi hdd-t, így boot menü sincs, ezért egyszerűen törölhető lesz a későbbiekben a rendszer.
Amúgy egész gyors a rendszer, sztm semmivel sem lassabb, mint a DP-volt.
Játékot még nem néztem rajta, de mostmár idelye volna.
Este a gépet alvó módba tettem, de a hajnalban arra ébredtem, hogy a gép bekapcsolt magától, pedig nem volt beállítva ébresztési időzítő ( le is van tiltva ), nem tudom miért csinálta. Ez egyébként már a DP. alatt is előfordult. Jó lenne tudni az okát, mert mindig így szoktam a gépet "kikapcsolni", hogy ne kelljen várni a bootra, mikor bekapcsolom. -
Gorneck
legenda
Így elsőre...Mangos teló mellett...egyáltalán nem meglepő a kinézet, így ez nem okozott gondot, gyorsan be tudtam állítani mindent és mindent meg is találtam...szóval:
- gyors, semmi extra bug eddig, wingomb használatának szüksége igen csak megnövekedett.
- keresés szuper lett.
- megszokott klite a wmp mellett nekem nem volt hajlandó hangot adni az avi-k többségénél. IGP DXVA beállítását a codecbe szintén nem tudtam megcsinálni, mert nem volt ilyen opció (win7en ott volt). Így elsőre ez klite bugnak tűnik. MPCHC viszont hibátlanul játszik mindent, DXVA mód is müxik az intel procimmal.
- taskmanager nagyon jó lett.
- zavar kicsit, hogy kikapcs, újraindít és egyéb gombok nincsenek szemelőtt.
- a live integráció szuper...nem kell tökölnöm semmivel...ott van és kész.
- ami viszont picit gázos...azok pont az app-ok amik live-ot kezelik...chat, mail és társaira gondolok. Bevallom kicsit többre/másra számítottam (remélem ezen csiszolnak, mert ez így eléggé nokedli, pedig nincsenek nagy igényeim, de zenelejátszó kiverte a biztosítékot, főleg, hogy egy Zune szintű vmire számítottam!).
- IEből, ha jól láttam élből 64es fut és SLből is az kúszott le. Ez jó. Remélem nem néztem félre semmit.
- Reader facca.Röviden elsőre ennyi.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Gorneck #3144 üzenetére
Igen, azt hasznalom is Win7-en de itt csak Desktop modba tudtam eddig mukodesre birni.
Par SH a Start kepernyorol, alkalmazasokrol..Amugy meg most megvolt az elso fagyas... Beleptem Messages Hub-ba es semmi..az egermozogtt de nem jott elo sem bal oldalon, sem a jobb oldali futo alkalmazasok sav..Start billre sem reagalt. Reset...
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz
AthlonXP #3106 üzenetére
Nekem elsore mulkodott, csak epp a Fahrenheitba mutatja es nem talaok opciot ra, hogy atallitsam.
(amugy nekme a Store nem akart menni elsore)(#3139) negyedes: nekem is notim van, nem is izomos de nincs baj vele.. Nem mondom, a Win7 jobban gadalkodott de nem veszes (talan 4-5% a plussz)
[ Szerkesztve ]
-
negyedes
addikt
Masnak notibook-on nem zabalja a CPU-t?Mar power saver modba raktam de igy is megy szinte allandoan tekeri a ventit ami kicsit idegesito,mert 2 tab van megnyitva semmi mas.
gzbotii kicsit lentebb linkelte a kollege,hogyan kell atallitani.Megnyitod a weather appot eger jobbra kihuzod es setting.
[ Szerkesztve ]
-
L7wy
őstag
válasz
Zodicus #3134 üzenetére
Create a new virtual machine->Custom(advanced)->Workstation8->I will install the operating system later
(Developer previewnál ez fontos volt)
a továbbiakban 30GB partíció, és mikor kész a virtuális gép, akkor szerkesztem(edit virtual machine settings), hardware fül, azon belül cd/dvd(ide) és ott use iso image file, és ott megadom neki az iso-t. Nekem így működőképes lett; feltettem később vmware tools-t is.(#3136) virkir
Nekem így van.[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
valaki próbálta már a remote dekstop szervert? nálam távoli (xp-s) gépről bejön a loginsreen, de a jelszó beírása után kidob. a developer preview-ban működött hiba nélkül, metroval együtt.
esetleg tudtok megoldást? fontos lenne
köszi!
-
Zodicus
senior tag
8-as vmware-re fel tudta vki rakni? Nekem sehogysem sikerül
-
L7wy
őstag
"This app is not available in your market."
Ezzel mit lehet kezdeni? -
Drughi
addikt
A metro-s főképernyőn, ha egérrel bal kilikkelek mondjuk a Messaging vagy a Mail-ra és kiválasztom a "turn live tile on/off" opciót, akkor mi változik pontosan?
Nem csatlakozik az alkalmaás a szerverekre, avgy el sem indul a metros nézetben?Remélem érthető voltam, így korán reggel
Boonen007: Driverrel.
Nekem se ment azonnal, de a laptop win7es drivere felment és működik.[ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
Engem az érdekelne még, hogy, hogy tudom működésre bírni az fn+ hang fel/le/némít gombokat?
-
RaZroX
addikt
Na tegnap óta használom a W8 CP-t egyenlőre nincs bug, külsőleg is szerintem jól néz ki és könnyű is kezelni. Nagyon tetszik az egész
Amiket hiányolok, azok a mozgó hátterek az időjárásnál és az ébresztő óra..
Egyébként nálam nagyon gyorsan feláll a rendszer, max 10 mp.
Amit hülyeségnek tartok, hogy a WMP külön működik a Metro zenelejátszójától. -
Boonen007
őstag
Na most tesztelgetem a rendszert. Nekem eddig az ég világon semmi hiba nem volt (kop, kop, kop) nekem lehetne még metrósabb teljesen elhagyva a régi asztalt stb..
-
RexpecT
addikt
SSD-vel mennyi a boot idő?Villámgyorsan indul a kicsike az biztos
.
-
Bordoi
őstag
-
mycso
veterán
Nekem a VGA 6770 és ez a "feature" amit leírtál nekem is megvolt.
Első indulásnál, a betöltés után fekete képernyő, kurzorom volt és a winyó azt hittem kiesik a gépből. Na ezt csinálta vagy 1-2 percig (már azon gondolkoztam, hogy reset, mert nem nagyon történt semmi, csak a winyó forgott). Majd újraindult és azóta jó....gondolom akkor történhetett a driver keresés/telepítés.
-
Bordoi
őstag
Nos ez így rettenetesen nem adja. ATI 5670 kártyával a telepítés leáll fekete képernyő+egér kurzornál.
Betettem 2600 XT kártyát ami ugye nagyságrendekkel öregebb. Azzal felkúszott és működött.
Visszatettem az 5670-et, első indításnál rettentő komoly hibára hivatkozva újraindult.
Indulás után fekete képernyő+egér kurzor és olyan vinyó kerregés amit még soha nem hallottam.
No ha ezt megfejti valaki. -
Sátán44
addikt
Mai hszek után én is belefogok a telepítésbe,így ha problémába ütközök már biztosan lesz megoldás az én esetemre is
-
sittes79
addikt
Megoldódni látszik...még tesztelem, de ezt kell telepíteni:
nálam megy
ha így haladok akkor átköltözök a nyócasra
-
-
Воланд
titán
-
sittes79
addikt
Felgépészkedtem én is az anyagot, első ledöbennés, hogy az IE valami eszméletlenül hasít. Felület érdekes szokni kell.
Akinek xonar DS hangkarija van, kérdeném, hogy sikerült e működésre bírni?
-
salgocomp
senior tag
Első hibajelentésem. Java nem akar normálisan működni. Fent van, de mégis azt írja hogy nincs.
-
Misi 007
őstag
Én remélem a véglegesben lesz valami "classic" megoldás ami kilövi a metrot...
Nekem nagyon nem jön be és akkor még finoman fogalmaztam.
Gondolom lesznek jó páran akik visszakövetelik majd a start menüt is.
Esküszöm még az is többet ért mint ez a Metro UI.
Ezt a mindenáron agyjak meg jelszót se értem esküszöm.
Amikor meg le akarod állítani akkor jelentkezz ki előtte és csak utána állíthatod le.
No ez a bő egy óra amíg foglalkoztam vele számomra elég is volt. -
salgocomp
senior tag
Na akkor még egy kérdés. Hogyan lehet előhozni a metros vezérlőpultot ? Hiába megyek rá, csak a sima jön be. (Lock screen képcsere miatt kéne).
-
csabi2008
tag
feltettem en is,de nem fogott meg annyira,mint anno a win7 beta..szal szepen megyen is vissza jol bevalt win7 home premium
[ Szerkesztve ]
-
Bordoi
őstag
Ez azért rettentő kemény, hogy mindenkinek felmegy, nekem meg fekete képernyő+egér mutató.
-
AthlonXP
őstag
Az időjárás alkalmazást hogy lehet működésre bírni?
Elindítom és azt írja ki, hogy nem csatlakozok az internethez. -
Воланд
titán
64bites verzio vm fajljai 11 gigat foglalnak.
-
LLKobe
veterán
válasz
Misi 007 #3098 üzenetére
Jó lenne ez a metro, csak hozzá kéne igazítani a pc-s igényekhez, beviteli eszközök/személyreszabhatóság terén. Maga az elképzelés sztem nagyon is jó, csak nem pont ebben a formában kivitelezve.
(#3099) oO7: Nem is neked írtam
De gondolom ő nem fejlesztő, és még image-et se csinált. Így egyszerűen butaság, szvsz.
Virtuális gép pont jó tesztelni, ez a verzió nem végleges felhasználásra van még. (Nyilván a te esetedben valóban jobb élesben feltolni, csak te gondolkodtál előbb.)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Vicces képek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Peugeot, Citroën topik
- Külpolitika
- Konteó topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- További aktív témák...
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc