- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Garmin topik
- Mobil flották
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
"azt meg a win 7 nem tudja, hogy az áramot is ki kapcsolja"
Ha sleep alatt meg az energiatakarékossági sémában le tudja kapcsolni (tehát nem áramtalanítani hanem a motort lekapcsolni) akkor leválasztáskor is tudja már. Mibe telne neki? 2010-ben ez igazán elvárható egy "új" os. esetén.
Mondom én már azzal megelégednék ha a motor leállna. Ha meg nem akarom hurcolászni a HDD-t akkor a rack hülyeség. Annyi pénzt egy kapcsolóért nem fizetek.
Miért akarom leválasztani ha nem akarom kivenni? Talán mert a hülye ms os. állandóan felébreszti a HDD-t még akkor is mikor semmit nem csinálok. Akkor menjen az a vinyó ha én akarom. Mire kell egy archiválásra és háttértárolásra használt HDD a W7-nek ha még csak os. sincs rajta?
Altatás előtt mindent kiirkálna rá amit csak kell aztán hozzá se nyúljon ha én nem akarom. Ezt nehéz megoldani 2010-ben. Bezzeg az Aero az kell
Altatás alatt nem a sleep-et értem hanem az energiatakarékossági leállítást.
Tehát 2010-ben egy új os. leválasztáskor igen is állítsa le a mozgó alkatrészeket.
Aktív témák
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Google Pixel topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Használt Bentech Smart bébigőr / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest