Hirdetés
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Íme az új Android Auto!
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
ferjoe01
üzenetére
Mi is a problémád ?
Szerk.:
Ja látom, vagy rosszúl írtad ki a dvdre, vagy nem jó modban van a dvd-d vagy esetleg a vinyoddal van gond, másokknál is volt ilyen baj, próbáld meg pendriveról telepíteni az segített sokaknál. Az hogy ide kik járnak meg érdekes, mert általában más olyan felhasználok mint te is, akik esetleg próbálkoznak találgatnak, de nem látják a gépedet így kicsit nehéz megmondani pontosan mi lehet a gond nálad. Fikázni nem kellene azt aki próbál neked segíteni, ha nem próbálkozuik nem tud segíteni. Te meg örülj hoyg próbálunk segíteni ahelyett hoyg fikáznál, járnak ide olyanok is akik programozok meg rendszergazdák, de jár ide olyan is mint én aki 10 éve kora óta gép előtt ül ami már 18 éve volt, sok mindent láttam sok programot hazsnáltam és talán tudok segíteni, nem indenkike de vannak az embernek ötletei amik bevállhatnak.
Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Mini-ITX
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest