Hirdetés
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
ferjoe01
üzenetére
Mi is a problémád ?
Szerk.:
Ja látom, vagy rosszúl írtad ki a dvdre, vagy nem jó modban van a dvd-d vagy esetleg a vinyoddal van gond, másokknál is volt ilyen baj, próbáld meg pendriveról telepíteni az segített sokaknál. Az hogy ide kik járnak meg érdekes, mert általában más olyan felhasználok mint te is, akik esetleg próbálkoznak találgatnak, de nem látják a gépedet így kicsit nehéz megmondani pontosan mi lehet a gond nálad. Fikázni nem kellene azt aki próbál neked segíteni, ha nem próbálkozuik nem tud segíteni. Te meg örülj hoyg próbálunk segíteni ahelyett hoyg fikáznál, járnak ide olyanok is akik programozok meg rendszergazdák, de jár ide olyan is mint én aki 10 éve kora óta gép előtt ül ami már 18 éve volt, sok mindent láttam sok programot hazsnáltam és talán tudok segíteni, nem indenkike de vannak az embernek ötletei amik bevállhatnak.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad T480s,14",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest