- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iOS alkalmazások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
Aktív témák
-
hakos1987
őstag
helo!
volna egy nagyon érdekes problémám, amire nem találtam megoldást. Több féle win 7-el is próbálkoztam, egy idő után mindig előjött.
A probléma:
120/10-es netem van, azonban teljesen random egyszercsak korlátozódik max 40-42 mbit-ben... korábbi időpontra ha visszaállítom a rendszert (amikor működött), akkor jó, megy tovább egy darabig, majd megint ugyan ez. Van, hogy hetekig nincs gond, de most pl. tegnap is és ma is előfordult. Nagyon idegesítő, és értelemszerűen nem túl jó dolog. Tudna valaki erre ötletet, hogy mitől lehet? (jah, régebben 50-52 mbit volt a limit, mostanában csak 40-42). 100 mérésből is 100X ugyan azt a sebességet adná ki, szóval biztos hogy limitről van szó, nem hálózat korlátozásáról, túlterheléséről.
Válaszokat előre is köszi!
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Samsung Galaxy S22 8/128GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest