Hirdetés
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Netfone
- MWC 2025: Debütál a világ legvékonyabb, de 5200 mAh-s aksival szerelt mobilja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #49805 üzenetére
1. OK, nem tudtam, nincs SSD-m, csak több topicban írják, hogy muszáj hozzá az AHCI.
2. Ja ok, így más
3. Tisztában vagyok vele, hogy mire írtad és mit jelent, csak, ha nem menne fel IDE módban semmilyen vinyóra, akkor az azt jelentené, hogy IDE HDDre egyáltalán nem telepíthető. Bár igaz, azt írtad, hogy vannak olyan sata vinyók.
4. Ez szerintem inkább a Hitachi szegénységi bizonyítványa. Mint ahogy az meg a Samsungé, hogy rendszeresen beszarik a vinyókon az AHCI mód és már BIOS előtt az eszköz érzékelésnél szarráfagy az egész így visszaállítani sem lehet, amíg le nem húzom a kérdéses HDD-t. Egy 750est már gariztattam emiatt, most az egyik terás csinálja ugyanazt, de nincs hangulatom két-három havonta mozgatni az adatokat és gariztatni, mert egyébként ide módban tökéletesen működik, szerencsére.
Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nem nőtt a Windows 11 hardverigénye
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- X-Plane 12 és kiegészítők
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)