Hirdetés
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- MIUI / HyperOS topik
- Kezünkben a Redmi Note 14 Prók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
1. OK, nem tudtam, nincs SSD-m, csak több topicban írják, hogy muszáj hozzá az AHCI.
2. Ja ok, így más
3. Tisztában vagyok vele, hogy mire írtad és mit jelent, csak, ha nem menne fel IDE módban semmilyen vinyóra, akkor az azt jelentené, hogy IDE HDDre egyáltalán nem telepíthető. Bár igaz, azt írtad, hogy vannak olyan sata vinyók.
4. Ez szerintem inkább a Hitachi szegénységi bizonyítványa. Mint ahogy az meg a Samsungé, hogy rendszeresen beszarik a vinyókon az AHCI mód és már BIOS előtt az eszköz érzékelésnél szarráfagy az egész így visszaállítani sem lehet, amíg le nem húzom a kérdéses HDD-t. Egy 750est már gariztattam emiatt, most az egyik terás csinálja ugyanazt, de nincs hangulatom két-három havonta mozgatni az adatokat és gariztatni, mert egyébként ide módban tökéletesen működik, szerencsére.
Aktív témák
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest