Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Gülredy
tag
Sziasztok!
Az lenne a gondom, hogy az utóbbi 2-3 hónapban nagyon belassult a windows betöltési ideje. Eddig kb 1 perc alatt betöltött teljesen a windows, most már meg kell vagy 4-5 akár 7-8 perc is mire feláll teljesen a rendszer és nem tekeri a winchestert folyamatosan.
A superfetch és a windows search szolgáltatásokat letiltottam még amikor felraktam a windows-t (már lassan egy éve).
(mscofnfig) Automatikus indításban összesen 5 program előtt van pipa, ezek:
ESET smart security(NOD 32) ; Realtek HD audio manager; Registry Clean Expert; DAEMON TOOLS; Catalyst control center
Persze van még ezeken kívül jópár program, de azok nincsenek engedélyezve hogy induljanak rendszerinduláskor.Nem tudom miért lassulhatott be ennyire de sokszor ha gyorsan kellene valamit megnézni a gépen,idegesítő hogy állandóan várni kell rá.
A konfigurációm: AMD phenom x4 (3,1 ghz) 4giga ram, Ati hd 4870, gigabyte ga ma790gp-ds4h
Előre is köszönöm a válaszokat!
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- Phanteks Enthoo Pro
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest