Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
polonic
üzenetére
Ha hibás a modul, akkor már valszeg 2-3szor végigmegy, akkor szinte biztos, hogy hibát fog dobni.. De amúgy nyilvánvaló, ez így elég időigényes, max ha van lehetőség, akkor estére érdemes elindítani..
Hát így számomra annak tűnik, viszont ha másik foglalatokban meg nem lesz hiba, akkor viszont memóriafoglalat (tehát alaplap) is lehet.
(#48539) Sub-ZeRo : Ezt tudom, ezért kérdeztem, hogy ahci-nál miért kéne ctrl+a-t nyomni? Lestem a lapjához bios-t, egyik sem hoz ehhez kapcsolódó frissítést, de egy próbát megérhet..[link]
Aktív témák
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PayPal
- Nintendo Switch 2
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest