Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- iPhone topik
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Android szakmai topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
current
tag
válasz
Morden24
üzenetére
No, kösz, erre voltam kíváncsi. Igen, találtam több fajta módot a neten erre, de iszonyú bonyolult, átírni mindenféle dolgokat a regeditben, hááát... nem tudom. Egyébként ez egyáltalán nem felesleges funkció. Ugyanis az rendben van pl, hogy egy lejátszó elég már minden videóformátum lejátszására, de formátumokból meg sok van, és nekem nem jó, hogy az avi file ikonja tök ugyanolyan mint az mkv vagy a mov file ikonja. Engem igenis zavar... és sztem nem vagyok ezzel egyedül. De kösz mindenkitől a segítséget, mert akkor nem keresem tovább a win7 beállításaiban.

Aktív témák
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Fotók, videók mobillal
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Witcher topik
- Foxpost károsultak - 2026
- E-book olvasók
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Last Epoch
- E-roller topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest