Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
jolmegmondom
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Kérdezni szeretnék a Windows Prefetch-ről. (előtöltés, superfetch, sysmain, kihogy hívja.)
Egy kis win "tuningba" kezdtem nemrég, ami meglepően jól sikerült. 1.3-1.5 GB memóriahasználatot sikerült lefaragni 600-650 MB-ra (X64). Érezhetően gyorsabb is a rendszer. A kérdésemet 3 pontban teszem fel, ha lehet szeretnék választ kapni rájuk, mert nagyon érdekelne. Olvastam a témáról több helyen, de egy értelmes szó sincs róla.
1: Mi változott a szolgáltatáson a Vista óta?
2: 2: Azt a vistából tudtam, hogy a Prefetch a fáljokat .pf - fájlokba pakolja, tehát az előtöltött tartalom ezekben a fájlokban van. (windows 7 en: C:\Windows\Prefetch). Na ennek a mappának a tartalmát törölhetem, ha azt szeretném, hogy ez a szolgáltatás ne a 2 hónappal ezelőtti (már törölt) programjaimat töltögesse elő? Vagy van rá valami más beállítási lehetőség? Átböngésztem a windowst keresztül kasul, de erre utaló dolgot nem találtam.
És a benne lévő ReadyBoot nevű mappa mire szolgál? (szerintem nincs összefüggésben a readyboost-tal3: Amíg teljesítményméréseket csinálok letiltható a szolgáltatás? Érdemes letiltani mindennapi használatra is?
Ha úgy érzed fogalomzavarban vagyok, kérlek nyugodtan javíts ki, nem félek tanulni

Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen autót vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest