- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
bobalazs
üzenetére
"Local Area Connection" ez fogalmam sincs, hogy mi lehet akkor, azt hittem ez magyar windowsba is be van rakva.
Magyar windowsnál akkor, mi a default ? Helyi Hálózat? Hálozat? Helyi Kapcsolat? Otthoni Hálózat? :SMind1 megnézem, azt majd megírom - igen, Helyi Kapcsolat volt. Azt hittem inteligencsebb W7 mint én
de nem volt bolond biztos, ez volt a pechem, köszi a segítséget.(#23549) bobsys:
Azért mert lusta vagyok beállítani mindig kézzel, ha egyszer van egyszerűbb megoldás ... és igen, alap, hogy adminisztrátorként indítom el.
Pause parancsot én is ismerem, de 2010ben nehogy már ne lehessen beállítani, hogy ne zárjon be egy programot futtatáskor azonnal...nem szeretném minden bat-fájl végére írni hogy PAUSE
Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NAVON Stark NX14
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyomtató topik
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de nem volt bolond biztos, ez volt a pechem, köszi a segítséget.