- Google Pixel topik
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Yettel topik
- iPhone topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
kissj83
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám.
Van egy dota nevű játék amivel sokat játszottam mostanában, de mióta feltettem a windows 7-et (teljes verzió, nem RC1) XP helyett nagyon laggos és 3-5 sec delayem van, ha garena-n játszok.
Más ismerősömnek is van win7-je és nekik megy velük a garena..dota: egy 5v5 játékos warcraft 3 mod, amit neten játszanék: http://en.wikipedia.org/wiki/Defense_of_the_Ancients
garena: platform amit játszanék: http://www.en.garena.com/main/about-garenaVan egy magyar dota szerver is, az Infinity (régebben kani), amin kipróbáltam és ott jo volt, de a külföldin szeretnék játszani.
Úgy tűni, hogy a játék elején még tűrhető, de folyamatosan nő a delay.Nem valami frissítés miatt, mert többször próbáltam. Lehet a gépem kevés neki? 1024 ram, Radeon x800-XL videokari, AMD Athlon proci olyan 2000 MHz-en.
A Windowsnak csináltam 50gigás partíciót, szóval azzal nincs baj.
Kompatibiltást is próbáltam állítani, de úgy se jobb.Még annyit kiprobáltam ha én hostolok garenán akkor, úgy hogy nincs ellenfél, teljesen jol megy, 5v5-öt hostolni én nem tudok mert ahhoz kevés a netem.
Tud valaki segíteni, mi lehet a probléma?
Újratelepítés segíthet vagy vissza kell tennem az XP-t?
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Battlefield 6
- Február végén bárki kipróbálhatja a Marathont
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- darkFlash Shadow Pro
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest