- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Interceptor
addikt
-
válasz
hehehehe #1728 üzenetére
Nem vagyunk egyformák. Én már csak a szebb feketéje miatt is a Dellt választanám. Ráadásul általában viszonylag közelről nézem a képernyőt és nem is mindig pont szemből, ezért nekem számít a betekintési szög is. A színhelyesség nem elsődleges szempont, de azért minél jobb, annál jobb.
-
d@minator
addikt
válasz
hehehehe #1712 üzenetére
Nem vitatom. A munkahelyemen 7 TFT-vel dolgozok egyszerre (nem real time
) de ugyanaz a program még nem futott rajtuk egy időben. Hétfőn megyek dolgozni, megnézek ugyanolyan word, excel alkalmazásokat normál 17, 19 és wide 21 és wide LAPTOP-on. Internetet nem tudok egyszerre összehasonlítani. Az iwiw biztos, hogy szétterül a wide-on aztán, hogy több képet rak e ki, mint 24 majd megszámolom.
A tapasztaltakat megosztom veletek.
Egy biztos a film tuti jobb szélesben, viszont ha gyenge minőségű akkor ocsmányul néz ki. -
d@minator
addikt
válasz
hehehehe #1709 üzenetére
Széltében természetesen igen.
De pl. ha internetezel szélen több cm-en nincs semmi csak fehérség. Ha főleg netezik akkor a 19-es normál monitor mivel a magassága nagyobb e célra jobb lehet. Word szintúgy, Excel-nél széles táblázatnál kifejezetten jó a wide. De 1680x1050- ben még egy 21''-on is minden betű nagyon apró a nagy felbontás miatt.
Ezek után biztos nem fogja tudni, hogy mit vegyen
Bonyi gondolkozz 22''-ben az a biztos.
[Szerkesztve] -
wwhy
veterán
válasz
hehehehe #1620 üzenetére
Kisebb hibák:
1. mivel nálam bútorlap íróasztal van, ha erősen verem a billentyűzetet, akkor kissé beremeg a monitor.Volt vki akinek 206wtq-ja a tölgyfa bútoron meg sem rezdült
2. nekm spéci kevés a hátradöntési szöge, kellene volna még 5 fok.
3. ennyi pénzért simánha lenne 100e feletti zsetonom, akkor mást (Eizo-t, de az más kategória)
[Szerkesztve] -
Norbi_01
csendes tag
válasz
hehehehe #1604 üzenetére
Az általad említett monitort én is nézegettem bár elegendő tesztet nem igazán találtam róla kb 3-at és nekem ennyit kevés ahhoz h hasonlítani tudjam a dell-hez vagy samsung-hoz másfelől az általam említett monitorokat -kb10-12 teszt alapján- jobbnak ítéltem mint az lg-t De lehet h rosszul...
-
alien_
őstag
válasz
hehehehe #1604 üzenetére
Én is pont most keresgélek cimborának egy jó 20'' (inkább 22'') wide monitort, nekem is megakadt a szemem ezen a típuson, de még samsung 206bw szimpi, nagyon jó ár/érték arányúnak tűnik.
Ha valaki tud még ajánlani valami dizájnos, gyors, jó képű monitort 80-90 körül, légyszi ne fogja vissza magát =) Előre is köszi! -
REDeath
őstag
válasz
hehehehe #1405 üzenetére
persze hogy vinné nem natívban, nade úgy meg csúnyák a játékok.
vagy egy 1680X1050 felbontású wide monitor tudja az 1440*900-at is visszafelé? (bár kicsit szemcsés lehet szvsz)
arra is gondoltam, hogy esetleg 20-ast szerezni a közeljövőben, és meglesz az még úgyis ha gép/platform váltás/újítás lesz... nemtom, sajnos ezen fogok szerintem filózni meg szenvedni egy pár hetet
2ms és 5 ms közötti észlelhetőségről mi a véleményetek? -
Vortex07
tag
válasz
hehehehe #1363 üzenetére
Engem egyelore a jatek faktor tantorit el a 24''es monitoroktol. Az 1920*1200-as felbontashoz bizony eleg kemeny VGA kell, es igaz hogy 8800 GTS-em van, de szeretek minden reszletesseget a maximumra allitani.
Az interpolacio a 24''-es monitoroknal mar eleg jol mukodik, es shooterekben valoszinuleg mar boven OK, viszont egy strategianal vagy RPG-nel ahol sok apro icon, iras/szoveg van szerintem meg zavaro lehet a nativnal kissebb felbontasok hasznalata.
Masik dolog meg hogy a 26''-es monitorok is 1920*1200-as felbontast hasznalnak, ha meg mar elfogadom h ilyen felbontas mellett hasznaljam a sz.gepet akkor inkabb legyen 26''-es. Kicsit meg varni kell ugyan, pl az Acer AL2616 meg 190k huf, de szerintem rohamosan esni fog az aruk. -
Vortex07
tag
válasz
hehehehe #1350 üzenetére
PVA/MVA minosegileg kb ugyanott van.
DVI szerintem nem gaz, altalaban eszre sem lehet venni a kulombseget. En pl egy 32''-es LCD-TV-t hasznalok monitornak VGA kabellel osszekotve. Az viszont teny hogy a kabelnek jo minosegunek kell lennie, en pl egyregi CRT monitorhoz kapott VGA kabelt hasznalok. Annak idejen meg nem voltak olyan sporlosak mint a mostani kabeleknel amiket a TFT-khez mellekelnek.
Egy szo mint szaz, azt hogy hogy DVI vagy VGA valoszinuleg eszre sem veszed, azt viszont igen hogy TN vagy xVA panelt bamulsz.
Mire hasznalnad amugy a monitort? -
Vortex07
tag
válasz
hehehehe #1345 üzenetére
Mindegyiken van DVI es VGA bemenet,eddig minden forgalomba kerult 22''-es TN paneles.
AL2216WSD -> nincs HDCP
AL2223W -> pivotos, HDCP
AL2251W -> 800-as kontraszt, 5ms, nincs HDCP, az alvany sokkal dizajnosabb, es ha jol latom allithato a magassaga, 1.5W-os hangszorok
Forras: [link]
Probaltam rakeresni az Acer oldalan a monitorokra, hogy megallipitsam mennyire pontos a HDCP-re vonatkozo info [elvegre ketlem h a legujabb 2251W ne tamogatna] de sajnos nem talaltam.
Ha engem kerdezel a legjobb valasztas az Acer AL2416W, ami mar 24''-es, DVI bemenet ide vagy oda, legalabb P-MVA paneles.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- LG UltraGear 27GS75Q-B (IPS/2K/180hz)
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest