Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomeee
tag
Én azt olvastam hogy egy átlagos 22es moncsi, hiába dell mikor egy tn+film panel van benne 5ms válaszidövel meg a 800:1 kontraszt arányával! Végülis nem rossz de én ugy olvastam valahol hogy ebben a kategóriában jobb a Samsung 226BW, de AZtán lehet mostmár 2232BW-t érdemesebb venni! Én sztem nézz meg teszteket meg ilyesmiket!
-
Thomeee
tag
Sztem vagy rosszul van irva vagy nem nézted meg jól! A 223BW az 21.6 colos mig a 226BW 22colos...... , a 223BW nek 5 ms a válaszideje a 226BW nek 2ms.....
Kontraszt: 223BW,226BW mind 700:1, vagy ha bekapcsolod a dinamikus kontrasztot akkor 3000:1 Remélem jol irtam mindentÜDv!
-
Thomeee
tag
Na emberek megvettem a moncsimat...... végülis egy DELL Ultrasharp 2001FP lett ----- 16ms lg.philips s-ips panel..... 4:3 felosztás..... rengeteg csatlakozo....... usb hub... állitható magasság pivot mod stb stb.... és hát mit ne mondjak BAZI NAGY a 17es crtm után
és nagyon jo nagyon szép képe van.... nullapixel és sub pixel hiba...... ááááh mocskosul jóóó! Sztem jól döntöttem hogy ezt vettem...... nagy is szép is minőségi is és a legjobb 45K ért hozzájutottam.... nincs 1 éves sem és irodában volt néha másodmonitorként használva... még a csomagolás is rajta volt a kábelen......Ugyhogy összegezve megérte sztem naon!
Lehet talán lesz minimális utánhuzás néha.... ilyen durva FPS játékban...... mint a 16ms-es dell eknél szokott.... de az nem zavar..... a minőség kárpótól érte..... -
Thomeee
tag
Nem tudom....... jobb azt kész ujabb tech...... hát az uj vga-kon ugye hdmi kimenet van az még jobb ... talán olyan lehet a különbség mint a d-sub és dvi...... ez kb ugyanaz csak dvi és hdmi...... keress teszteket vagy vmit annyira nem vagyok otthon ebben bocsi! Butaságot meg nem akarok neked mondani!
-
Thomeee
tag
Na ma végre voltam monitor lesen..... megnézetm a kiszemelt ViewSonic VX2025wm moncsit amiben p-mva panel van és 8 ms válaszidö..... hát mit ne mondjak nem számitottam vmi nagyra... de nem is kicsi.... távolról kicsinek tünt de ahogy beültem elé máris változott a dolog és egész kellemes volt a nagysága..... A fényeröt és a kontrasztot belöttem..... és bevilágitás nem volt....... sehol sem... tesztet is futtam le amivel ki lehet szürni a pixel és subpixel hibákat...... semmi szép képe volt nagyon egyben van..... persze mikor maxra fel volt húzva a kontraszt meg fényerő..... akkor is raktam be sötét hátteret pl full-feketét vagy mást lehetett látni a négy sarokban egy kis bevilágitást de az is csekély volt... ahogy belöttem sötétben tök m1 mit néztél film kép akármi... nem volt bevilágitás egyszóval nagyon pöpec moncsi..... szép,jol kezelhető menu.. Ami még érdekesség volt nekem.... mellé volt rakva egy 20vagy 21colos NAGY CRT moncsi! és elkezdtem szemmel nézegetni csak a képernyő méretét..... és függölegesen nem volt sok eltérés.... 1-2 centi talán igy szemmel..... vizszintesen pedig hosszabb volt jóval ez viewsonic! persze hirtelen nagyobbnak tünik a 21es CRT mert mocskosul nagy a káva... de ezen pl meglepödtem.....
Jah meg ma voltam pixelben is.... vettem cuccot... és ki volt rakva egy 24es DELL ááááhhhh hát az kegyetlenül szép és nagy..... ez a tipikus szerelem első látásra.....De sajnos a keret nem határtalan. Ugyhogy majd 1-2 év múlva talán! Üdv!
-
Thomeee
tag
válasz
zsoleer #3457 üzenetére
Hááááát én megmondom neked őszintén és ezt számtek boltban dolgozó ismerös is mondta hogy 19est wide-ban nem szabad venni.... meg sztem azért nézd meg személyesen is.... én pl 19colos ban wide-ot biztos nem vennék.... gondolj bele a 20as wide akkor a függölegesen mint egy 17colos..... erre még azt mondom türhető! Lehet én vagyok ennyire elfogult akkor bocsi!
-
Thomeee
tag
Mivel a TN paneles moncsikban általában ezek vannak..... 223BW ben ha jol emlékszem vki azt mondta mert megnézte CMO panel volt.... 226BW-ben A panel van, ritka manapság az amiben tényleg samu panel van...de megesik.... Ugyhogy mivel a 2232BW csak dizájnra más illetve ujabb és ugyanazoka hibák megtalálhatok benne(bevilágitás,betekintési szög nagysága....) igy elég nagy az esélye sztem hogy vagy A vagy S paneles... CMO valamivel gyengébb...... ugyhogy az nem lehet...... Lehet rosszul következtettem akkor elnézést!
-
Thomeee
tag
válasz
Vakbogár #3437 üzenetére
Nézd azt nem tudom mondani hogy jobb választás..... de jo választás - Trak kolléga számolt be nekem és mondta hogy jo kis monitor és csak ajánlani tudja........ - Szóval azt tudom mondani hogy a Jo kategoriába tartozik ahogy a 226BW is...... de Mivel mind2 TN paneles.... igy csodát nem várhat az ember......... Külföldön is irnak egész jo dolgokat a LG L226WTQ ról........ ahogyan a 226BW ről..... WTQ-SF az pl az ugyanazt tudja mint az LG L226WA-SN
csak nem HDMI csatlakozós, hanem DVI-os, és nincs rajta videó csatlakozó (komponens). -
Thomeee
tag
Sztem ez hülyeség!
te nagyon elvakult vagy a monitoroddal szemben! Mindig lesznek hibás monitorok tipustól függöen..... csak még nem tudsz róla..... amugy szetm annyival job a tiéd hogy a panel jobb minőségü.. mert a 223BW ben asszem CMO panel van mig a tiédben vagy Samsung vagy AUO........
-
Thomeee
tag
válasz
Vakbogár #3414 üzenetére
WA-SN-t itthon nem is lehetett kapni nagyon sokáig asszem msot is talán a pixmania tud külföldröl behozni...... Amugy a 226CW nem sokkal jobb a BW nél....... nem éri meg a pénzét.... viszont az LG igen mert a WA-SN verzioban ugy tudom hogy van HDMI csatlakozo........ ami nem egy hátrány ha már az uj vgakat nézzük......! ÜDv!
-
Thomeee
tag
Nézd a 223BW annyiban különbözik a 226BW-től hogy nem 22colos hiába irják papiron azt, müszaki adatok szerint 21.6colos és 2ms válaszidő helyett 5ms válaszidövel rendelkezik!
Amugy ugyanaz......
A 225BW nek kisebb a kontrasztaránya, nem rendelkezik dinamikus kontraszttal..... 5ms válaszideje van és nem néz ki olyan dizájnosan viszont ennek is szép képe van, viszont állitható a magassága! Ami nem egy hátrány! Üdv! itt a link benne van 226BW és 225BW teszt nézegesd meg [link] -
Thomeee
tag
Tud nekem vki vmi infot mondani erről a monitorról? Dell UltraSharp 2001FP ?
Tudom hogy s-ips panel 16ms stb..... de hogy érdemes-e ilyet venni? Mennyire jo Játékra és a képe? Mert ahogy néztem 400:1 a kontraszt arány az meg lehet kevéske nem ?
Vagy akinek van ilyen moncsija az tud vmi pozitivat mondani róla? ÜDv: Tomi
Jah és fontos lenne naonKöszönöm előre is!
-
Thomeee
tag
Wááááááááá Irtam nem rég hogy az acer honlapján ki volt irva hogy AL2223W tipusú 22colos szélesképernyős moncsi van PVA panellel..... és oda van mellé irva asorozatszám is.... [link]
sajnos ez megtévesztő mert itthon mind2 soroztaszámmal vennt van aneten a cégek oldalán de el van irva... ugyanis körbe érdeklödtem a nagykereket és ök is körbetelefonáltak.... és jelenleg Mo-n nincs ilyen monitor.... nem rendeltek... de van PVA-s ban.... mert volt belőlle bár db itthon... de aztán nem rendeltek többet és nem is fognak.... mert azt mondták itthon csak az olcsot viszik és nem éri meg nekik rendelni mert csak palettával lehet.... 1db ot nem rendelnek..... Ugyhogy Sajnos erről lecsúsztam..... pedig volt pár db itthon..... de amugy jelenleg sehol nincs...... és nincs rendelés alatt sem! Szóval e van :/ mit is gondoltam hát Mo-n vagyunk..........Max ugy lehet ilyenmonitort venni hogy kint külföldön megveszed...de a gari csak oda érvényes.... eztis mondták!. Ugyhogy valszeg marad... a kicsi 20as pva :/ wááááá pedig szivem szerint 24est vennék
Üdv! -
Thomeee
tag
Igen létezik elég sok helyen megnéztem és a legtöbb ilyen Acer monitor a pva-s modelszámmal rendelkezik.... találtma olyan helyet ahol kiirtak hogy fejlett PVa panellel rendlkezik de a readynél is ki van irva hogy PVA meg más helyeken is... ezeken a helyeken 85-90K közötti az ára viszonta hol 78K meg ilyesmi ott nem irják ki... ugyhogy ma délután körbe telefonálgatok hogy hol pva paneles és hola legolcsobb..... De ha 85K akkor sem fogok szarozni ha PVA paneles érted.... megveszem izibe
Az a durva hogy én is véletelnül találtam rá mert eddig akárkit megkérdeztem, ph-s tag vagy nem azt modnta 22ben nincs csak TN panel... hát sztem itt a bizonyiték rá hogy van! És ha van én lecsapok rá! ÜDv! -
Thomeee
tag
Annyi lenne a kérdésem hogy erről tud nekem vki vmit mondani? Most nézem hogy van Acer 22es TFT moncsi pva panellel!!!!!!!! 1xértia 2 panellel jött ki TN és pva panellal itt a link oda vna irva a tipus szám! És ez nem kamu az acer hivatalos honlapján van .... [link]
Szóval lent megnézhetitek
AL2223W ET.L840B.041
PVA, 1680 x 1050, 800:1, 300cd/m2,160°/160°, 5ms, speaker, DVI w/ HDCP, Acer GridVista, Pivot,Hgt Adj.,Titanium,TCO'03
AL2223W ET.E23WZ.B02
1680x1050, contr.: 2500:1, brightness: 300cd/m2, 160°/160°, 5ms, DVI w/HDCP, speaker , TCO'03, Titanium, Pivot, Height Adj., ZeroBrightDot
Ezzel kapcs tud nekem vki vmi bővebb információt mondani ?
Üdv mindenkinek! -
Thomeee
tag
válasz
benny23 #3322 üzenetére
Sztem meg jobban megéri használtan venni ha már 100 pénzt kiadsz érte....... tudod hogy pixel hiba és subpixel hiba mentes...... nincs vele gond.... iszonyat szép nagyképe van és minőségi panel van benne....... Szóval...... nem tudom én ezt tenném! De UP neked hogy találj vmit
-
Thomeee
tag
válasz
benny23 #3317 üzenetére
Háááát nézd ha 100K a v-max határ nálad.... akkor én 24 colos xVA paneles moncsit keresnek....... természetesen használtan... pl 80K ért láttam Acer 24es moncsit pva panellal 6ms...... stb nagyon szép képe van egy hibája hogy nincs dvi.... de 100 ért sztem kapsz használtan jo 24colosat....ugyhogy hajráááá!
-
Thomeee
tag
Micsoda problémák és viták!
UP a 30-as moncsinak.... És ha engem kérdezel vegyél kettőt mindenféleképpen mert akkor az egyiket nekem adhatod
-
Thomeee
tag
válasz
d@minator #3256 üzenetére
Hmmm pedig régebben na 226BW nél nem volt ilyen........ ááááh ez a smaung akkora ****** hogy nincs párja
Na m1 igy nem fogom megtudni milyen panel van benne sajna :/
d@minator: AG Neovo X-19AV 10ms g2g 15ms black-white-black spva panel asszem vagy pva.... 19colos és ujonnan 110K Ez alkalmas játékra??????
Ezen gondolkozok meg a Samsung 226BW-n illetve a Viewsonic vx2025wm-on!
A neovo 40K lenne ,a 226BW meg 55K(mivel 1.5-2 hónapos) a VS meg 62K szóval nem nagyon tudok dönteni... Ha a neovo jo lenne gamre valszeg azt venném! Amugy a Viewsonic vx2025wm nak 8ms g2g és 16ms black-white-black válaszideje....... és erre azt modnják hogy éppen jo gamre .... ? :S szóval vmi 5let? -
Thomeee
tag
Segit nekem vki megmondani hogy Ez a tipusszámú Samsung 226BW milyen panellel lehet felszerelve? Mert nincs ráirve van a modell szám [R] ........ X és itt nincs kiirva hogy A vagy S semmi nincs.
A sorozatszáma vagy milye: LS22MEWSFV/EDC
Üdv! A megoldásokat előre is köszönöm! -
Thomeee
tag
válasz
[lAyCsI] #3217 üzenetére
Sajnos WTQ ból nincsen....... Mo ra semmi jo szint nem hoznak be
én is akartam venni de nem ezüst káva fekete talppal, a boltban azt modnták hogy hivjam fel az LG ügyfélszolgálatot és kérdezzem meg miert nem hozzák be Mo ra...... biztos válaszolnak rá.
Nincs itthon fehér talp - fekete káva sem full fekete..... WTQ verzióból sajna.....
Amugy egy L226WTQ jobb képet ad mint mondjuk egy samsung 226BW vagy 2232BW? Üdv: Tomi -
Thomeee
tag
Hali! Kérdezd d@minatort ö vagja hogy kell szétkapni ö is szétszedte a 223BW-t mert nem volt kivül a panel info és a szervizmenüben sem mivel onnan kiszedték. Ö vágja hogy kell szészedni gyorsan könnyen és gond nélkül! Ha nagyon kivi vagy az általad agyon dicsért monitorodra
-
Thomeee
tag
ÜDv lenne 1 kérdésem? AG Neovo X-19AV pva paneles és nagyon jo moncsi de az ms 10 g2g 15 black-whiete black, ez alkalmas játékra? A hasonlo jo monitor Viewsonic vx2025wm monitor ami sokak álltal dicsérve lett annaka válaszideje 8 g2g és 16 black white black....
és az mva paneles..... azt akarom megkérdezni hogy ha a viewsonic alkalmas játékra mert azt irták akkor sztem ez a neovo is nem ? Vagy a viewsonic sem igazán alkalmas gamre? Ebben tud vki segiteni? ÜDv: Tomi -
Thomeee
tag
Az a baj hogy a xx32 es sorozatnál meg asszem 223BW nél is már a szervizmenü nem irja ki a panel tipusát pont azért hogy ne legyen xarakodás meg kavarás..... 1-2 tag szészedte hátul a moncsit mert be volt ragasztva az a cucc amin rajta van a panel info..... és sajnos ezt szervizmenüből annál a monitornál nem nagyon fogod megtalálni... de ne nekem legyen igazam!
-
Thomeee
tag
válasz
kicsitomi88 #3193 üzenetére
Minden monitornál van bevilágitás...... amúgy az edigitalos hszek-ben azért annyi az olyan hsz mert gyárilag iszonyat szarul van bekalibrálva a monitor, ráadásul a kontraszt meg a világosság majdnem csutkán van...... és mindenki megveszi a moncsit és igy hagyja.... igaz vannak benne profilok de 5%os elétrés van közöttük kb..... ha rendesen beállitod és a világosságot leveszed akkor nagyon elenyésző lesz a bevilágitás sztem..... 1-2 kolléga itt már mondta hogy mit mennyire kell venni..... szóval én ezt tudom javasolni!
-
Thomeee
tag
Akinek van esetleg ilyen monitora(vagy látta használat közben) AG Neovo X-19AV az irjon már pár szót róla hogy a 15/10ms mennyire alkalmas gamekre (pva panel) mennyire van utánhuzás, meg ilyenek! ÜDv: Tomi ,A válaszokat előre is köszönöm
-
Thomeee
tag
Üdv fönök! Hááát tudod én is láttam a hirdetést csak az a baj hogy a viewsonic gazdájával már felvettem ugyan a kapcsolatot csak az szombathelyen van és nem jár pestre elvileg..... én is láttam tudom hogy jo moncsi jo panellel...... de sajnos nem "helyben" van! Philips meg nem tetszik! Tőled is meg akarom kérdezni hogy érdemese megvenne 80K ért használtan azt a szép nagy 24es acer pva-s 6ms-es moncsit..... de csak d-sub kimenet van rajta... viszont tesztben azt irták nagyon szép képe van és utánhuzás nincs ha lenne rajta , jobban teljesitett 1es tesztekben mint dell társa amin ugye van dvi kimenet.... nagyon gondolkozok ezen a moncsin! Vagy esetleg most láttam egy helyen ujonnan Samsung 971P-t amia 19es kategoriában alegjobb..... spva panel stb..... 70K lenne ujonnan..... Vagy NEOVO X-19AV-t láttam most 45 ért használtan és ha jol néztem abban is pva panel van...... és 8 ms. De ezt nem mondom tutira mert a külföldi panelinfos oldalon 3 félét is mutat ebből..... szóval még vacilálok nagyon!
-
Thomeee
tag
válasz
Anthony28 #3140 üzenetére
Értem én csak tudod a 24es xMA paneles moncsik elég drágák! És azért kérdeztem mennyit számit a dvi mert most tudnék használtan venni eg AL2416W ...80K ért érted .s a ph-s tesztben is 1k legjobb lett szinben.... csak hátránya hogy nincs rjata digitális(dvi) bemenet illetve nem forgatható meg dönthető..... de nagy és kurva szépa szine és játékokban nincs utánhuzás....... 6ms válaszidejével... És lehet inkább kiadok erre 80K-t használtan mint egy uj 22es TN-n panelesre..... csak az a baj tudod hogy nem vagyok tisztában vele hogy mennyit számit azért a dsub és a dvi közti különbség?
ugyhogy ezért akarok minnél több infot begyüjteni! ÜDv!
-
Thomeee
tag
Meg tudja nekem vki mondani hogy 24 colos AL2416W monitornál ami 6ms és pva paneles..... számit vmit az hogy nincs dvi bemenet? Néztem tesztet róla és a képe szép utánhuzás jobb mint a dell 24 colos monitorjának és a betekintési szögek stb minden nagyon faxa..... csak 1etlen hibája hogy nincs rajta ugye digitális bement csak analóg. Nem tuom hogy érdemese ilyet venni, ebben tud vki segiteni nekem? Mennyire számit ez játékoknál illetve filmben! Üdv: Tomi
-
Thomeee
tag
wááááá kvázi-tag lettem
de joooo, bocsi mindenkitől de nagy az öröm
Amúgy ha nem találok xMA vagy s-ips paneles moncsit akkor még mindig vacilálok a 223 és a 2232BW közöttviszont tesztben ugy olvastam hogy 225BW nagyon jo és elvileg samsung paneles! Erről tud vki vmit? (mondjuk megnéztem a panel infot külföldi oldalon----> http://www.flatpanels.dk/panels.php és ott azt irták h samu paneles) hááát én azért nem feltétlenül hiszek ennek
! Vki vmi 5let?
-
Thomeee
tag
Jo estét mindenkinek! Nincs vki aki el akarja adni 20as s-ips vagy xVA paneles moncsiját?
Aki el akarja adni az dobjon egy privit és árat megbeszéljük! Üdv! -
Thomeee
tag
Nem tudja vki hogy a most kapható Samsung 225BW-ben milyen panel van ? Mert a ph-n volt 22"colos monitorok tesztje és ott még CMO panellal volt felszerelve nagy valószinüséggel! és azt irtak hogy ez azért volt mert késésben volt és ezt a panelt rakta vele de lehet hogy késöbb már samsung panellal lehet megvenni öket..... azért kérdezem hogy ez manapság hogy van? Samu paneles vagy marad CMO ? Üdv!
-
Thomeee
tag
válasz
d@minator #3089 üzenetére
Hát igen....... tulajdonképpen megnéztem több helyen és valóban jo árban van az Asus de mivel van egy 15K-s logi webcamom igy az felesleges , pivot meg nem kell mert biztos hogy nem élnék vele soha...... szóval igy......... csak az a baj hogy ujonnan amiben még hasonlóan jo panel van azok drágák.... B 10 20 35W meg nem jön be.......
Amúgy igen egy 17"es crt-m van pontosabban HP M700
Amúgy most megfogtál ezzel a dologgal mert hogy érted hogy a 17es crt egy 15"ös normál tftnek felel meg? Akkor a 19es crt megfelel egy normál 17es tft nek? a 21es crt meg meg 20as tft nek? és igy tovább? Vagy ezt nem teljesen értem bocsi! -
Thomeee
tag
Amugy a Dell E228WFP tud vki vmit? Most nézegetetm külföldi oldalakat és csak jót irnak róla..... ha nem is pva paneleset veszek hanem TN-t, elgondolkodtató hogy ez legyen vagy a samsung 226BW akár.......
-
Thomeee
tag
Hát mondjuk ebben igazad van....... és kezdem érteni mit akarsz mondani.... és tudod mit megvenném az asust 80K ért nem érdekelne hogy 20as wide ..... csak a tükrözödő felület ne lenne...... tudom milyen élőben is láttam, sőt Acer laptopon is láttam ilyet.... kb Xerox monitorokkal is ugyan ez van ........ tükrözödnek.. Ha nem lenne ez megvenném :/ Ugyhogy mivel más ilyen tipusú moncsit nem kapok ennyi pénzért igy vagy veszek használtan vagy megveszem a 22es TN panelest
wáááá de bele lehet ebbe zavarodni!
-
Thomeee
tag
Háááát azért nem hiszem hogy olyan nagy lenne...... amugy igazad van de ha reálisan gondolkozol akkor nemjobban megéri a 22es Tn mint a 20as pva? ha jobb panel lenne benne mint pva, tehát amiket irtál sips spva.... és az is 80-90 lenne akkor megvenném de igy nagyon elgondolkozok hogy 79K ért megvegyem azt az Asus moncsit amiben pva panel van és ha 1 fokkal talán jobb a 22es TN panelnál...... érted....... Amúgy akkor rosszul fogalmaztam amiket felsoroltam régebbi hsz-ben moncsikat, ott 60-80K között volt az ár és én arra mondtam hogy az ár az nem számit....... de azért 100 fölzött bizti nem adnék ki pénzt monitorra max talán majd fél év múlva benevezek egy lcd-tv re
-
Thomeee
tag
Hááát ha nem találok használtan és jo áron persze ilyen moncsit ....:
Viewsonic VP2030b
LG Flatron L2000C
akkor marad az asus.... aki tud ilyen monitort használtan 70K körül az szoljon nekem pls
Előre is Thx -
Thomeee
tag
hááááát tudod nem tudom...... a pénz nem lenne akadály akarok egy jo tft venni akár 2-3 évre is érted.... világ életemben 17"es crt-m volt és azért egy 22es mégha TN paneles is nagyobb..... és hát nem tudom azért nem sokkal jobb az asus pva panelja a tn panelnál... ráaádsul eléggé tükrözödik a felülete.... ha nem lenne wide talán megvenném de a 20as wide annyira kicsi...... és hogy a hozzászolásomat alátámasszam itt 1 link a betekintési szögekről.... [link]
Nézzétek meg az asusnál hiába a pva panel ide vagy oda olyan a betekintési szög kb mint 1 TN panelesnél.... Azért a többinek sztem jobb Főleg az LG nek nagyon jó........ de lehet én látomrosszul! -
Thomeee
tag
Amugy az egészben az a vicc hogy extrém digitálban véletelnül rossz árat vittek le és 68900FT volt ez az Asus 20as wide..... és sokan nem is hitték el de megrendelték kivitték a moncsit rossz áron aztán rájöttek gondolom 4-5 nappal késöbb és visszrakták az árát.... mert nem ennek akarták levinni!
-
Thomeee
tag
válasz
d@minator #3022 üzenetére
Értem köszönöm szépen az infot sokat segitettél ezzel, de komolyan és kitöltöttem a "cuccokat" is
Viszont most hogy olvastam még pár hsz-t eszembe jutott hogy lehet érdemesebb lenni 22es helyett 20as pva paneles moncsit venni ........ pl
elinea 102035, philips 200w6cs, Asus PW201 erről mit gondolsz? Asus jo áron van most Extrém digitalban.... vagy inkább vegyek 22es TN panelest? :/ áhhh nehéz a döntés és napról napra nehezebb
-
Thomeee
tag
válasz
d@minator #3018 üzenetére
Áhhhhh..... wazzzz nem tudok dönteni
melyik moncsi legyen...
Ár igazából nem lényeg mert 1-2K val többet kiadok rá csak nemtudom hogy melyikre.....
Segits pls nekem! Az esélyesek: mivel aztmondod jo az LG L226WTQ-SF akkor ez, Samsung 223BW, Samsung 226BW, Samsung2232BW és a Philips 220WS8FB szóval ezek a versenyzök. A 226 is esélyes lehet attól függetlenül hogy A panel van benne mert akkor ahhoz le tudom tölteni a profilt..... és zsirul be lesz lőve..... de m1k esélyes... a 223BW azért mert olcso és bestbuy.... , a 2232bw az alakja miatt... az LG aszontad csak jókat hallottál.... a philips meg valszeg ugyan ilyen jo lehet akkor...... és a durva hogy mostanában annyira nincs sok árkülönbség közöttük...... amugy senki ne nézzen hülyének hogy ezen ennyit kattogok de most veszek elöszőr tft-t és nem akarom elbaszni -
Thomeee
tag
226BW-nek nem 700:1 azt elirták annak ugyanúgy 1000:1 mint a kisebb társának 223BW nek....... amúgy én is a samu monitorokon vacilálok
csak irna már vki vmi jo vagy rossz dolgot a Philips 22"es monitorokról........ mert akkor megkönnyitené a döntésemet!
De ha valóban LG-Philips panel van benne akkor vki mondjon nekem vmi infot a L226WTQ-SF LG 22es moncsijáról ... valszeg akkor filipszben is e van!LG L226WTQ-SF vs Samsung 226BW /223BW vki tud vmit mondani bevilágitásról, szinekről élességről vagy vmi pozitiv negativ dologról? Mert tudom hogy samu szép jo és sok embernek van de erről az LG ről nem igen hallottam még semmit se! Üdv mindenkinek!
-
Thomeee
tag
válasz
d@minator #3008 üzenetére
Tudod az a baj hogy nem nagyon találok tesztet a philips 22 colos-ról pedig nagyon szemezek vele..... ha valamilyen tesztben az szerepelne hogy szebb és jobb képe van mint pl a samsung 223 v 226BW nek akkor megvenném de egyelőre nem találtam róla tesztet..... igy meg még mindig fennálla kérdés hogy 223 v 2232 v philips
áhhhhhhh
de majd csak kisilavizálom melyik legyen.... jövöhéten meg akarom venni valamelyik versenyzőt
szóval az idö nem nekem dolgozik!
-
Thomeee
tag
Azért milyen átveres amit a Samsung csinál..... itt egy [link]
ahol azt irják hogy már az uj 223BW csak samsung paneles lesz illetve a már kijövö 226BW-k is samsung panelesek.....
Na m1.... jo kis parasztvakitás és kész.....
Megkérdezhetem hogy a 223BW és 2232BW közötti bevilágitás mennyiben különbözik?
Vagy mind2nél kb egyformán a széleken? Üdv! -
Thomeee
tag
Üdv! Ilyen Philips 220WS8FS monitorral van vkinek vmi tapasztalata, vagy csak amugy jo képet adnak a philipsek? Vagy Samu azért jobb.........? Jah annyit akarok még kérdezni hogy mit jelent a kövi... a legtöbb moncsinál azt látam hogy WSXGA+ a Philipsnél USXGA+-t látok... holott az is Wide és 22es....... Kéne P-vel vmi tapasztalat vagy vélemény!
-
Thomeee
tag
válasz
d@minator #2979 üzenetére
Ebből az Lg moncsiból LG196WTQ Mo-n tényleg nincs fekete....... csak SF van tehát ezüst káva fekete talp..... Én ilyet akartam de sehol nem adnak fekete talp- fekete káva illetve fekete káva fehér talp verziot.......... csak külföldön.... de ha vki felhivja LG ügyfélszolgálatot biztos megválaszolják miert nem!
d@minator: kösz a tippet meg fogom kérdezni -
Thomeee
tag
válasz
d@minator #2973 üzenetére
Értem..... én is azon gondolkozok hogy őszinte legyek viszont 66K ért az az ASUS sem lenne rossz biznisz.... persze boltban drágább.....
Viszont ha vki tud erről a moncsiról vmi pozitivat mondani vagy negativat akkor ne kiméljen!
---> HANNS-G HW223DP 22" 5ms, dvi , 16.7m
Thx előre is! -
Thomeee
tag
Értem, én is ugy gondolom hogy az a best/buy 61K-ért csak még nagyon filozgatok..... és valóban én sem találok tesztet róla..... Viszont ha már itt tartunk megkérdezem hogy mit gondol a nagytöbbség erről a moncsiról---> HANNS-G HW223DP 22" LCD monitor 5ms DVI WideScreen 16.7m, mert ilyen monitort tudnék most olcson venni. De valahogy nem bizom ebben a markában és tesztet nem találtam a moncsiról sajnos. Üdv mindenkinek!.
-
Thomeee
tag
Üdv Mindenkinek! Tehát készülök 22 es moncsit venni de sajnos nem tudok dönteni ezt is hallok azt is hallok, árban találni mindig 1-2K val olcsobbat valahol.... szóval az ár nem lényeg nekem. Csak szép legyen a képe és ne legyen sok gond vele. A kövi moncsik jöhetnek szóba!
ASUS VW222U BLACK
Samsung 223BW
Viewsonic VA2216w
Samsung 2232BW
Samsung 226BW
Dvi,16.7mill megjelenités van mindegyiknél, van amelyik monitor 2ms válaszidövel rendelkezik van amelyik 5-el!
Várom a hozzászólásokat,tapasztalatokat! Köszönöm!
Annyit még elmondanék hogy sztem egy 223BW-t talán érdemesebb venni mint 226ot mert 3 ms és fél centi lehet a különbség... és árban azért 12K kb........
A 2232BW meg mocskosul jól néz ki..... szvsz egy LCD-TV re hasonlit az alakja ami nekem nagyon bejön. Én ugy tudom hogy az Asusoknak nincs olyan szép képe.... pl mint egy samunak ez igaz?
Meg inkább olyan monitort akarok venni ami nem valoszinü hogy pixel hibás lesz.... bár tudom ilyet lehetetlen venni. A 226BW nél meg kérdés hogy milyen panel van benne bár valahol azt olvastam hogy már csak S panellel jönnek ki. Ha vmit rosszul irtam esetleg akkor megkérem a tanult kollégákat hogy javitsanak kiÜdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Chrome
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest