- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
old_artist
addikt
Ja, most már értem!
Igen korrekt a német oldal, sok minden pluszt is tartalmaz!
Csak azt nem értem, hogy miért nem közölnek pl. a magyar oldalon is több információt, igy hitelét veszti a Samsung, hogy ennyi helyen kell utánajárni az adatoknak!!!- sőt, most melyik az igaz, hiteles specifikációk???
Ó, Samsung, ez is már olyan lesz, mint a "tescos" termékek!
Én egyébként az angol (UK) oldalt néztem először, hát ez se olyan korrekt, mint a német!
Kösz, legközelebb, csak a németet nézem, a német precizitású oldalt! -
old_artist
addikt
Ha nekem kellene választanom akkor mindenképpen a 2253bw mellett döntenék, hogy miért?
- a válaszidő 2 ms "g2g" (!?),
- a falra szerelhetősége miatt,
- a forgathatósága miatt- hátránya a számomra a fényes fekete kivitelében látom és a HDCP és alacsony energiafogyasztás hiányát, szvsz.
De rajtan múlik, hogy ezek mennyire döntők a számodra!
-
Furky
őstag
Az csak a dinamikus kontraszt. A 226BW-n szinte semmit sem számít, nem tudom, hogy az újabb modelleknél mennyire érdemes használni ezt a plusz "szolgáltatást". Ha a végén megveszitek a monitorokat, akkor kapcsoljátok be a dinamikus kontrasztot, és játszatok, nézzetek filmeket, és figyeljétak, hogy ha mondjuk sötét képről világos képre gyorsan váltotok, akkor éreztek-e valami erősebb kontrasztváltást, azaz azt kell nézni, hogy miután megtörtént a sötét-világos képváltás, érzékelitek, hogy a monitor levett, vagy hozzáadott több kontrasztot-e.
A 226BW-nél, aminek 3000:1 a dinamikus kontrasztja, annál észre lehet venni könnyedén ezt a késést. -
Furky
őstag
-
törölt tag
A konfigom nem valami erős:3500+ 7600gt 2 gigaram.de végülis tökmindegy nem számit abban hogy mit teljesít a monitor.
ut2004 el probáltam, meg trackmaniaval, de mindkét játék elég pörgös szóval meg se lepődök, hogy huzza maga után a képet valamely szinten.minimális de ilyen játékokban számit, engem rohadtul zavar pl.
Az rta az valami olyan technologia, hogy a monitor képes 2ms el menni 5ms helyett, csak vannak hátrányai, hogy mik azokat nemtom de magyarán 2ms-es lesz a monitor ha használod.de még igyis huzza a képet és biztos nem a monitor hibája a többi is ugyanilyen ms en megy.
samsung 2253bw-t 62900-ért.
amugy trackmaniaban gyorsítónál huzza csak picit, ut ban meg amikor megfordul az ember ,meg amikor dodgeolnak előtte. de ott pl zavaro mert nagyon gyorsan kell reagálni. -
törölt tag
Öh igen megjött.Szerencsére pixelhiba nélkül.
Pár dolgot eltekintve egész jó, de azért valami nem tetszik benne..Ami pozitívum mindenféleképp a külcsín és a hatalmas méret. Az álvány jó,nem valami bóvli műanyag, de a monitort csak hátra meg előrefele lehet dönteni, de mondjuk ennyi elég is.Az hogy fél az ember a kisbetűktől meg ilyenek az badarság. Ugyanaz minden itt is, ami zavaró a kép miatt az az , hogy ha weboldalt nézel akkor gyakran bal oldalon van minden és a felét nem használja ki a kép mérete miatt. Ami negatívum:
Az 1. az lehet hogyha player vagy, akkor hát hogyismondjam nagy csalódás..nekem eddig crt-m volt és ha itt bekapcsolom az rta-t is, vagyis a válaszidő 2ms lesz akkor is huzza a képet maga után..de lehet csak az én szemem ilyen jó nem tudom, de nagyon zavar.De azért megjegyzem nem a monitor hibája.Egyszerűen fejletlen a technológia.Mióta van tft és még mindig képtelenek ezt megoldani
A másik hiba a förtelmes alapbeállitás színekben, kontraszt, gamma stb.2 órája baszkurálom, de valahogy nem sikerül beállitani hogy jó legyen. Túl fényes és zavarja a szememet, ráadásul a szineket se tudom beállitani. Így a kék, zöld és a piros se az igazi. De más tft nél is ez van, szóval ez is tipushiba-gyári rossz beállítás..na mindegy.
Ami viszont zavar alapból a monitorban az a beállítógombok elrejtése.Van ilyen átlátszó műanyag allul és a betegek ahelyett hogy arra rakták volna inkább alárejtették..és elég kényelmetlen elérni.De azt is mondom hogy párszor állít az ember rajta úgyis.. szóval végülis kibírható.
Ha veszel ekkora monitort azért azt elmondom, hogy nem kell félned hogy túl nagy esetleg játékra meg minden. Nagy, de ez még pont jó.
Látok rajta amúgy 4 csavar bemenetet hátul. Szóval fellehet rakni falra.Nem tudom a többin is van-e ilyen, de azért ez is egy + funkcio, bár azt nemtudom kifogja kiakasztani a falra vagy megéri-e, ahoz talán túl kicsi.:
Ha gondolkozol esetleg 22" es monitor vásárlásán akkor azt mondom szerintem megéri,csak meg kell szokni és sokáig kell tökölni a beállításával.Utána jó. Azt is megtartom, hogy ez leginkább a többi közül, mivel a hibái tipushibák, olcsóbb, meg jobb a kontrasztaránya. Csak csinálnák meg a válaszidőt rendesen
Amúgy elmondaná valaki hogy dvi vagy sima analóg kábelre teszem akkor mi változik?mert nem igazán látok különbséget, tulajdonképp nem is értem minek két kimenet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest