- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Furky
őstag
Ugyanazt tudom mondani, mint a felettem szólók, 226BW már régi, és az újabbak jobb paraméterekkel is bírnak, ráadásul kb ugyanannyiba is kerülnek
Az, hogy a T220, és a 2253BW közül melyiket válaszd... erre ugyanazt tudom mondani, mint már párszor másoknak, döntsön a külső, amelyiket jobban szeretnéd látni az asztalodon, mert belsőleg közel azonos a teljesítményük, biztos van valami pici különbség, de mindkét monitorral ugyanúgy jól jár az ember. Nem fogsz egyikben sem csalódni. Kiegészíteném a külsőt az árral, döntsön ez a két paraméter, ha T220 jobban tetszik, és szánsz is rá plusz valamennyit, akkor vedd meg azt, ha nem akarsz annyit költeni, akkor a 2253BW-t, ha a 2253BW tetszik jobban, akkor is azt vedd megmod: 226CW: igen, ez egy valami másik, újabb háttérvilágításnak köszönhetően jobb színhűséget ad. Igazából nem tudom hova tenni a 226CW-t, mert nem tudom, hogy jobbak-e a színei a 2253, és a T220as szériánál, ha jobbak, akkor inkább azt venném. Ez egy jó kérdés, össze kellene hasonlítani ezt a 3 monitort, és akkor eldőlne. A 226CW egyértelműen jobb, mint a 226BW, és 2232BW, szal márcsak az újabbakkal hogy áll, azt kellene kideríteni.
-
skylaner
senior tag
<65ezer FT árkategóriába szerintem se vegyél már 226BW-t, már régi , a 2253BW jobb paraméterekkel rendelkezik.
Én T220-t veszek ha végre délelőttös műszakba leszek, igaz h 10ezerrel drágább mint a 2253BW , de nekem nagyon bejön az a monitor. Azt a 3 és fél havi ösztöndíjat meg megéri nekem ez a monitor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest