- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ez_meg_emaz #8989 üzenetére
Alacsonyabb a válaszideje-és igenis számit ha player vagy.lehet látni a különbséget 5 és 2 között. hülyeség hogy nem.., a bevilágítása minimális, könnyebb, a kontrasztaránya kissebb..-elvileg gyártó honlapján még dinamikus kontrasztot se jeleznek. Amivel több hogy van tco2003, ami végülis semmit nem jelent az ég világon, csak egy minősítés.+van ilyen falra akasztáshoz való valamije
-
törölt tag
válasz
ez_meg_emaz #8970 üzenetére
"2253BW 62 910 HUF (Edigitalnal 16,2m szinmélységet irnak, elirás lenne?)"
Nem, nem az. Nekem pont ilyen monitorom van, kb 1 hette vettem, és elégedett is vagyok vele.
-
törölt tag
Rta 2-n toltam egy órát és azt mondom, ha ut zok vele akkor neked nem lesz semilyen játékkal gondod. Kis mértékben húz, de csak ha hirtelen egérrel fordulsz amúgy nem. Képélessége jó, azzal nem lesz baj, de a színképről nem tudok sajnos mit mondani mert nem volt eddig tft-m, crt-hez képest meg ugye ég és föld.
-
törölt tag
Lehetséges hogy a vga-m nem szereti az 1650 es felbontást?az is lehet nem utánhuzás hanem valami van a vga-val, de az az érdekes hogy 100 fps és a kép mégis döcög pedig legfrissebb driver minden.
-
törölt tag
A konfigom nem valami erős:3500+ 7600gt 2 gigaram.de végülis tökmindegy nem számit abban hogy mit teljesít a monitor.
ut2004 el probáltam, meg trackmaniaval, de mindkét játék elég pörgös szóval meg se lepődök, hogy huzza maga után a képet valamely szinten.minimális de ilyen játékokban számit, engem rohadtul zavar pl.
Az rta az valami olyan technologia, hogy a monitor képes 2ms el menni 5ms helyett, csak vannak hátrányai, hogy mik azokat nemtom de magyarán 2ms-es lesz a monitor ha használod.de még igyis huzza a képet és biztos nem a monitor hibája a többi is ugyanilyen ms en megy.
samsung 2253bw-t 62900-ért.
amugy trackmaniaban gyorsítónál huzza csak picit, ut ban meg amikor megfordul az ember ,meg amikor dodgeolnak előtte. de ott pl zavaro mert nagyon gyorsan kell reagálni. -
törölt tag
Öh igen megjött.Szerencsére pixelhiba nélkül.
Pár dolgot eltekintve egész jó, de azért valami nem tetszik benne..Ami pozitívum mindenféleképp a külcsín és a hatalmas méret. Az álvány jó,nem valami bóvli műanyag, de a monitort csak hátra meg előrefele lehet dönteni, de mondjuk ennyi elég is.Az hogy fél az ember a kisbetűktől meg ilyenek az badarság. Ugyanaz minden itt is, ami zavaró a kép miatt az az , hogy ha weboldalt nézel akkor gyakran bal oldalon van minden és a felét nem használja ki a kép mérete miatt. Ami negatívum:
Az 1. az lehet hogyha player vagy, akkor hát hogyismondjam nagy csalódás..nekem eddig crt-m volt és ha itt bekapcsolom az rta-t is, vagyis a válaszidő 2ms lesz akkor is huzza a képet maga után..de lehet csak az én szemem ilyen jó nem tudom, de nagyon zavar.De azért megjegyzem nem a monitor hibája.Egyszerűen fejletlen a technológia.Mióta van tft és még mindig képtelenek ezt megoldani
A másik hiba a förtelmes alapbeállitás színekben, kontraszt, gamma stb.2 órája baszkurálom, de valahogy nem sikerül beállitani hogy jó legyen. Túl fényes és zavarja a szememet, ráadásul a szineket se tudom beállitani. Így a kék, zöld és a piros se az igazi. De más tft nél is ez van, szóval ez is tipushiba-gyári rossz beállítás..na mindegy.
Ami viszont zavar alapból a monitorban az a beállítógombok elrejtése.Van ilyen átlátszó műanyag allul és a betegek ahelyett hogy arra rakták volna inkább alárejtették..és elég kényelmetlen elérni.De azt is mondom hogy párszor állít az ember rajta úgyis.. szóval végülis kibírható.
Ha veszel ekkora monitort azért azt elmondom, hogy nem kell félned hogy túl nagy esetleg játékra meg minden. Nagy, de ez még pont jó.
Látok rajta amúgy 4 csavar bemenetet hátul. Szóval fellehet rakni falra.Nem tudom a többin is van-e ilyen, de azért ez is egy + funkcio, bár azt nemtudom kifogja kiakasztani a falra vagy megéri-e, ahoz talán túl kicsi.:
Ha gondolkozol esetleg 22" es monitor vásárlásán akkor azt mondom szerintem megéri,csak meg kell szokni és sokáig kell tökölni a beállításával.Utána jó. Azt is megtartom, hogy ez leginkább a többi közül, mivel a hibái tipushibák, olcsóbb, meg jobb a kontrasztaránya. Csak csinálnák meg a válaszidőt rendesen
Amúgy elmondaná valaki hogy dvi vagy sima analóg kábelre teszem akkor mi változik?mert nem igazán látok különbséget, tulajdonképp nem is értem minek két kimenet.
-
törölt tag
válasz
Lacusch69 #8845 üzenetére
Ha már nevet váltanak és úgy frissítenek valamin akkor logikával élve biztos nagyjából kijavították a hibákat.A bw a legjobb mivel a legolcsóbb
amúgy nincs is nagy különbség közöttük szerintem.A 2253 azért éri meg jobban mert még attól is olcsóbb, meg van benne pár extra funkció, meg nincs sok tapasztalat róla aztán kitudja
Nem hiszem csalódás lesz..
Ha meg igen akkor ez van de ugyse úgy lesz.Ha rosszakat írnának róla akkor is a frissebb és olcsóbb szériát venném.De lehet csak én gondolkodok így.)
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K #8835 üzenetére
Komolyan nem értem hogy hosszu hsz-ek óta minek írjátok, hogy vegyenek az emberek 226bw-t, amikor árban sem éri meg és eleve kimenő széria.2253bw a legjobb vétel az olcsó samsung 22"-esek között +226 bw utódja. Ráadásul olcsóbb is.Ugyanmár ki az a hülye aki a száraz burgonyát veszi az új helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Filmgyűjtés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest