- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
#31342592 #8999 üzenetére
Thx. Azota már sikerült lebeszélnem magam rola. 2253bw lesz, remélem nem járok rosszul vele. Helyben meg is tudom venni, ára se vészes. Kivánjatok majd sok szerencsét. Persze elöbb jöjjön meg a fizu.
8800gt-vel se számitok nagy dolgokra. Szerintem 1680-ban egy 8800gt is határeset 1-2 game esetében maxon. A régebbi 8800gt tesztet most nem néztem meg, ott megtudnám mennyire gáz a helyzet, de nem izgat nagyon. Honapokon belül beszerzek ugyanis egy 4850-et az már a neccesebb témát is tutira viszi rendesen (kiv crysis). -
ez_meg_emaz
őstag
válasz
#31342592 #8971 üzenetére
Félreértettél. Gondolom szemmel alig láthato, de én pont arra céloztam hogy gyengébb. Mert a listámban mind1iknek 16,7m a szinmélysége. Amugy azért linkeltem a dolgot mert szvsz 90% hogy elírás. A tesztes oldalon 16,7-et irnak, annak inkább hiszek mint edigitalnak.
Többieknek kösz a válaszokat.
Nincs vkinek véletlen 2243BW-je? Nekem most az, meg 2253bw a legszimpibb.
2243bw: vesa+pivot, emelett detto mint a többi csak annyi hogy ez 5ms-os és nem tud 2ms-ot, de szerintem ez nem számit. Akkor mégis miért olcsobb mint a 2232bw? Zavar hogy olyan olcso, félek hogy ez is vmi sz@r panelal került forgalomba. Meg az is zavar hogy mivel alig van vkinek nemtudok rola semmit a puszta adatokon kivül.
Most ami egyedül 2232bw mellett szol az hogy sok embernek van, és nagy az esélyem rá hogy S panelos lesz ha veszek.
De alig van kül a 3 monitor közt ezért nehéz dönteni.3 helyet tudok már ahonnan ezeket betudom szerezni és nem gond a pixelgari sem.
Márcsak döntenem kéne akarok e most tft-t vagy majd 1 honap mulva, meg ha akarok akkor meiket. Aztán már csak fizut kell megvárni.
-
.mf
veterán
válasz
#31342592 #8855 üzenetére
RTA mode 2-t próbáltad már? Agresszívabb RTC, gyorsabb is, mint az 1-es mód (ami átmenet RTC-nélküli és RTC-s között), viszont több hiba árán.
Xbitlabs-en a napokban volt egy teszt ennek a kistestvéréről (2053bw), ott a 100 nit-re, jóval csökkentett fényerő és kontraszttal már (TN-ek közt) jónak mondták a színvisszaadást.
Képélességet, színvisszaadást, gyorsaságot, (RTA2-es) utánhúzást milyennek értékeled? Én is erősen gondolkozom a 2253-ason, csak nagyon kevés még róla a review és a feedback.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ird már le légyszi milyen mértékű az utánhúzás vagy ha tudsz egy képet csinálni megköszönném/nénk. Amugy én pl Samung 226BW-nél egyedűl call of duty 2-ben tapasztaltam utánhúzást mikor eldobtad a bombát de viszont már Sasmung 2493-ason egy nagyon kicsi utánahúzást nem találtam....
-
Furky
őstag
válasz
"Amúgy elmondaná valaki hogy dvi vagy sima analóg kábelre teszem akkor mi változik?mert nem igazán látok különbséget, tulajdonképp nem is értem minek két kimenet."
Analóg: a vga digitális jelet átalakítja analóggá, ez egy kis veszteséggel jár, majd az analóg kábelen megy a jel a monitorba, ahol a monitor az analóg jelet visszaalakítja digitálissá, ez szintén kis veszteséggel jár. Szóval ezzel nem kapsz tökéletes képet, viszont a két minőségromlás szinte elhanyagolható.
Digitális: a digitális jel a digitális kábelen megy, és digitálisan kapja meg a monitor, semmi átalakítgatás, az eredeti jelet kapja a monitor, és jeleníti meg. Veszteségmentes
Ez csak az egyik része. A digitális bemenet miatt automatikusan állítja be 1-2 értékét a monitor, pl a képernyő igazítását, meg a kép "finomságát", meg a Coarse-t is pl, de azt nemtom, hogy mi pontosan, kértem, hogy aki tudja, pontosan írja már le, hogy miket állít be pontosan DVI-n a monitor, de még nem történt meg
Gondolom azért kell kétféle kimenet/bemenet, mert az átváltás nem megy az egyik napról a másikra, vagy pl azt hiszem laptopokon is mintha nagyrészben csak analóg kivezetés lenne. Jobb az, ha többféle van, mintha kevesebb, legalább nem hiányzik, ha véletlen kellene...
Nálam pl már megtörtént, hogy két számítógépet is kötöttem a monitorra, illetve egy számítógépet két monitorra, analóg/digitális ki/bemenetek használatával egyidőben -
swoody
senior tag
válasz
#31342592 #8847 üzenetére
De akkor a 2253bw miert olcsobb mint a 226bw ha ujabb seria? Irtad hogy "olcsobb" samsung-ok közöt a 2253bw a legjobb,mivel tud a drágább többet?
Egyébként mik a jelentésük?
bw:?
cw:?
uw:?Irtad hogy több panelt adnak ki abbol melyik a legjobb?
Samsung:?
AUO:?
CMO:?Ha nem probléma linkelhetne valaki vagy elmagyarázhatná hogy mit jelentenek ezek a számok "8000:1","3000:1" stb.
-
Lacusch69
tag
válasz
#31342592 #8844 üzenetére
"Ami szokott lenni amikor kidobnak egy új szériát."
Hát persze... 223BW vs. 2232... utóbbit köpködik a repszimes kollegáim, pedig az utódja...
Vagy vegyük a 226BW-t, először kijött eredeti Samu panellel, aztán AUO-val, a végén meg CMO-val.
Szerinted ezek közül melyik volt a legjobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OTP Bank topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged