- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lucif-R
senior tag
Igazából a "baragadt" pixelek meggyógyítására használják több kevesebb sikerrel. Vannak pixelek amik a sok ki be kapcsolgatás hatására felélednek... mivel nem tudod hogy most "szakadás" vagy éppen csak "nem" jutott oda folyadék a bibi igy érdemes elősszőr neki küldeni a SW megoldást ha az nem nyert akkor van még kettő másik: [link] [link]
Garancia nincs egyik re sem... többen irták hogy sikerült nekik 1-2 pixel meggyógyítása de főként subpixelt irtak ahogy olvastam. A lényeg hogy ésszel csináld akármit is csinálsz.
-
athomi
veterán
Jól érzed, TN paneles monitorok rossz betekintési szöge miatt van. Ha kicsit messzebbről nézed nem fog feltűnni.
Nekem 20"-os van, de az enyémen is látszik kicsit a széleken. Filmnézés közben nem zavar, mert akkor kicsit messzeb szoktam ülni a monitortól.
Minél nagyobb a monitor, annál feltünőbb a jelenség. -
ALI_G
veterán
sajnos ettől függetlenül, hogy ezen monitorért széttúrtam a netet, még nem azt jelenti, hogy értek a TFT-khez...A dell 2007 WFP-ről pedig mindent leírtam a topicba, hogy hogy kell megállapítani a panel típust, meg hogy jelenleg hol lehet kapni belőle S-IPS-t, de azért be-be nézem majd és tudok segíteni, segítek.
-
ALI_G
veterán
köszi és sry. Egyszer már majdnem megvettem ezt a modellt, csak akkor elvertem a pénzt szemüvegre (50k egy alap szemüveg, aztem lesz*pom magam) meg már nem tudom mire ment el a másik része, de most visszejött egy komolyabb tartozás összege, gyors el is költöttem míg nálam volt az összeg
persze megint leégtem, de megvan!
Csak ajánlani tudom. 51 cm-en kész élvezet videót nézni!
neked pedig hajrá, mostmár meg megint megy le az ára (sry nekem)... -
wwhy
veterán
Én (is) sokáig hezitáltam. Több mint 15 évig használtam CRT-t (a monokróm zöld és sárgától egészen a nagyokig
, de aztán a munkám miatt viszonylag egyszerű volt a wide melletti döntés. Ha tördelsz, rajzolsz, szerkesztesz meg ilyenek, akkor nem kell 2 monitor egymás mellé
Kicsit furcsa volt, hogy IE alatt egyes weboldalak csak amonitor bal oldalát vagy a közepét töltik ki, és jobb oldalon vagy két oldalt ott a nagy fehérség
Aztán megtaláltam, hogy az IE -nek jobb oldalt lent van egy olyan, hogy xx%,és felteszed 125%-ra, és akkor már OK
/a rend kedvéért: ne tessék ajánlai a Firefoxot, az is van /
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
-
ALI_G
veterán
nekem is az egyik kedvencem Teal'c és én is bánom, hogy vége. De atlantis is tetszik.
Akkor ezt elfogadom, hogy a csehek S-IPS-t gyártanak. Nagyszerű, akkor valszeg meg is rendelem.
Ez az ipon jónak néz ki, írtam is nekik e-mailt.
Majd szólok itt, hogy ha megrendelem, meg ha véletlen megérkezik -
ALI_G
veterán
természetesen, [link] WillyX nevű fórumtárs.
Köszi a képeket!
teal'c meg nagy csávóvárom a folytatást és a filmet. Nem szoktál tevékenykedni a csillagkapus fórumban?
ui.: azt írta utólag, hogy a04-esben csak S-IPS-t látott a csehektől, erre alapozza ismereteit. Szerintem megrendelem jövőhét elején, és akkor bármilyen kérdésre alany leszek!
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
Hát pontosan! Nekem 100e Ft az sok, és szeretném ~5 évig minimum használni. A mostani CRT-m is már van 5 éves, csak kell a wide mostmár. Amúgy is megfontolt vagyok, de jelen esetben még inkább. A mostani Belineam csak 37+áfa volt, ez minimum 105 bruttó amit láttam eddig (ECSMEDIA).
Ráadásul hogy mégjobban izguljak a pénzemért nem tudom kipróbálni, mert futár fogja hozni, ha megrendelem, ezért is próbálok minden infót összeszedni. De ez a cseh A04-es 99% hogy S-IPS, mert még senki sem erősített meg száz százalákra, hogy a csehek azt gyártanak.
De jó lenne.
A képeket ide küldd: tealc.solva@gmail.comte'k ma te brata'c mester
-
ALI_G
veterán
egész napi keresgélésembe került
[link]
It appears that not so many hoops are needed. The serial number reveals who manufactures your panel look at the last character it should be a letter:
My returned Dell 2007fp with Samsung PVA ended in ''S''.
''S'' for Samsung (PVA in 2007 series).
''L'' for LG (S-IPS in 2007 series).
Tehát az utolsó betű a széria számból, de ez csak az A03-asra vonatkozik, A04.esről semmi infót nem találtam.
Amiket még találtam vele kapcsolatban:
[link]
Kb. ennyit tudok jelenleg, amik itt le vannak írva, meg az ICSMEDIA-val e-maileztem, nekik A04-es van és a csehek rakták össze. A csehről meg azt írta egyik fórumtárs privátban, hogy S-IPS-t raknak bele. Még nem válaszolt, hogy ezt ő honnan tudja.
ps: bármit tudsz, légyszi oszdd meg velünk!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest