- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tealc
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy LG 226WTQ-SF monitort és azt szeretném kérdezni, hogy normális jelenség az, hogy a monitor két széle sárgább árnyalatú mint a bal? Olyan érzésem van mintha a fehér nem fehér volna, hanem sárgás-fehér.
Lehet, hogy a TN panel betekintési szöge miatt van ez? Normális jelenség ez ekkora monitornál vagy valami gáz van vele?
Köszönöm!
Üdv.: Tealc -
Tealc
csendes tag
Hali!
Nagyon próbálgatod a monitorodat mert nem nagyon írogatsz a fórumba.Mennyi volt a moncsi? Láttad, hogy a mai árlistákban már más ára van a monitornak.
Emberek!!!!!! 100k alá került ez a szuper 2007WFP monitor!!!!!!!
Remélem, hogy ez nem azt jelenti, hogy a HRP S-PVA-s szállítmányt kapott. -
Tealc
csendes tag
Tehát akkor a HRP-től hozzák. Szerintem a garjegy sérülése ilyen módon, az nem gáz.
Szerinted akkor ez most milyen paneles, mert én nem látom normálisan a sorozatszámát.
Gratula a moncsihoz, nagyon jól néz ki.
Szóval azt mondod, hogy neked a szervizmenü tetejének jobb oldalán nincs semmi kód írva?
[link]
[Szerkesztve] -
Tealc
csendes tag
Tesztelni ezzel tudod. [link]
Beléphetsz a szerviz menüjébe és ott is meg tudod nézni a számokat.
Belépés: a monitort kikapcsolod, menü és + gomb lenyomás együtt, majd monitor bekapcs és a - gomb.
A03-ra érvényes volt:
Ha egy A03-as 2007WFP panelkódja RT803, akkor LG-Philips LM201W01 S-IPS panel található benne. Ha viszont a panelkód PM330, akkor Samsung LTM201M1 S-PVA.
De az A04-nél passz. -
Tealc
csendes tag
válasz
Rob_Taylor #729 üzenetére
www.tftpanel.hu, de sajna Racecam fórumtárs már nem frissíti.
[Szerkesztve] -
Tealc
csendes tag
Hali!
De szoktam tevékenykedni a ''nagy Csillagkapus'' fórumban csak nem ezen a néven és elég ritkán. Én Pécs környéki vagyok és pár hónapja sikerült megszerezni mind a 10 évadot és végignézni. A kedvenc karakterem Teal'c, és nagyon sajnálom, hogy végetért a sorozat (nagyon várom a követő filmeket).
Az jó, hogy az a04-es, cseh sorozatban csak S-ISP panelt használnak, mert infók szerint azok jobbak mint az S-PVA. A közeljövőben eldől, hogy lesz-e pénzem nekem is a ketyerére ás akkor én is megrendelem(addig hátha még olcsóbb is lesz egy kicsivel). Bár még nem tudtam dönteni a wide vagy 4:3 kérdésben. Ha sima FP-t veszek akkor tuti innen veszem [link], mert itt van olyan, hogy Garanciafutár. Ami jó dolog mert, ha elromlik és garos akkor ingyen hozzák és viszik a cuccot garis javíttatásra. A pixelgarira a megrendelés előtt kérdezz rá(mert azért nem ártana, ha az első 3 napban minden pixelhibára - még subpixelre is - cserélnének egyből)!
Üdv. -
Tealc
csendes tag
Ott a pont!
Már annyira elegem van ezekből a ''iszok valamit'' stílusú írásokból, hogy már mindent ellentétesen írok. Néha olyan helyesírási hibákat látok, hogy a bicska nyílik a zsebemben. Nálam meg az a gáz, hogy nem veszem észre az elütéseket.
Túl gyorsan gépelek és a bill. nem akarja az igazat.
[Szerkesztve] -
Tealc
csendes tag
Én is csak annyit tudok, hogy egy fórumtárs küldött nekem képeket a DELL 2007WFP -jéről és az cseh gyártmányú és S-IPS paneles. Ha érdekelnek a képek akkor kelküldöm őket szívesen.
Üdv.
U.i.: Annyira szervezkedem, hogy még a végén én is veszem egyet.
Szerintem, ha ennyi pénzt kiadsz egy monitorért akkor nem akarsz zságbamacskát venni. Mond ezt el a boltban is és kérd meg őket, hogy próbálhasd ki ott és megnézhesd.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Apple MacBook
- The First Berserker: Khazan
- Akvarisztika
- Android szakmai topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest