- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sas madár
őstag
válasz
Terminator_ #12680 üzenetére
megnézem..
-
Sas madár
őstag
Nem tudom miért van ez,ha valaki beesik a fórumra legalább az utolsó két oldalt átolvasná lehet a legtöbb kérdésére kapna is választ.
Legalábbis nem kérdezne általánosságban. -
Sas madár
őstag
Ismeri esetleg valaki a HP W2408H monitort?Érdemes ilyent venni?
-
Sas madár
őstag
válasz
Terminator_ #11963 üzenetére
Eléggé nevetséges ez az ország ,ha van kamu papaírod az jó de ha valaki önhibályán kívül van gondba de tudhatólag járna neki szolgáltatás akkor azt nem tudják.
De ha ismerősnek kellet volna akkor tudják.
Szégyelhetik magukat.Viszont te akkor mentetted a menthetőt.
-
Sas madár
őstag
válasz
FDToth #11956 üzenetére
Ha a natív,ajánlott felbontást használod nem nyújt és korrket a megjelenítés.
Látványosabb a DVI és az analóg közötti külömbség,ez a kettő már mindegyik digitális jelet visz,inkább akkor van jelentősége ha ilyen HDMI hez kapcsolódó alkalmazásokat akarsz futatni.A kábel csomag monitoronkén és gyártónként más,azt konkrétan a típust kíválasztod akkor már lehet tudni,hogy annak a csomagjában milyenek vannak gyárilag.
-
Sas madár
őstag
válasz
Terminator_ #11943 üzenetére
Szerintem nem jó a megközelítésed....
Ugyanis fordítva is meg lehet ezt kérdezni a másik miért kerül többe ha az sem nyújt többet.?? -
Sas madár
őstag
válasz
Terminator_ #11930 üzenetére
Teljesen
Viszont miután kiderült a forgalmazó megszűnt ezután mit mondtak a szervízesek hogyan tovább?
Mert azt gondolom ilyen esetben jön az amit mondtam,hogy a gyári szám alapján beazonosítják és ha időben összeáll a forgaloba hozatal,és a jelenlegi időpont gari időn belül van akkor ők ujra papirozzák. -
Sas madár
őstag
válasz
Terminator_ #11926 üzenetére
Valójában nagyon érdekes ez a számla téma ugyanis ha hivatalosan vetted a terméket,és még van garid de a számla bármilyen okból megsemmisült a termék maga a gyári száma alapján azonosítható.
Így ha még aktuális a gondod akkor mindenképp érdemes megpróbálnod.
Arrol nem is beszélve, ha az üzlet maga intézi a gart a forgalmazóval (te esetedre nem érvényes) nem is a számla hanem a garpapír és az azonosítója alapján teszi. -
Sas madár
őstag
válasz
luluska #11912 üzenetére
Sajna még nem vettem semmit de már nem csak samu és lg-t nézem,hanem bármi jöhet,sőt most egy 24" is a képbe került de ott nem tudok megbarátkoni a 3X fogyasztásukkal.
Egyébként én ezt a típust valóságban nem láttam de a leírása alapján kítünt a többi közül,hogy nekem ez lenne az ideális. -
-
Sas madár
őstag
Samsungon,és az Lg kívül ezekben a tn panelesekben mi az amit meg szabad még venni?
-
Sas madár
őstag
válasz
forceberg #11786 üzenetére
El van ...és erre nem is írom a jelzőt.
Igazándiból kétoldalú a dolog de nekem az jön le az aprókat akik itt feladják nagy százalékban csak árulgatják igaziából eladni nem szeretnék.
De ezt haggyuk inkább infózz majd a moncsiról mert ez olyan ami a legolcsóbb DVI -osok között van így érdekes a használati tapasztalat.Én talán a számla eladásával tudom majd picit visszafogni az árát.
-
Sas madár
őstag
válasz
forceberg #11781 üzenetére
Természetesen csak olyant aminek még van rendes gyári gar..de sajna az ár nem nagyon akkar öszeálni mivel aki elad az ugye a régi vételártól fáj neki nekem meg a jelenlegi a mérvadó.
Majdnem lehettetlen...ezért kacsingatok az ujra én is.De a sok nézelődéssel oda jutottam nem áldozok komolyabb pénzt mivel nekem is előbb utóbb el kell adnom.. -
Sas madár
őstag
válasz
Lucif-R #11739 üzenetére
Hát igen az EDigit abból jó most ők adják a pixel garit.
Megnézem neked ha gondolod a barátom küldte az árlistát a cégtől ahol vette de ott nem kapod ua.a 3 naposat rá.Viszont ott van konkrétan és most akcióban fut.Hogyan lehet annak 24-26" ajánlani ugyanabban az árban amikor eleve 28" után érdeklődik...ez érdekes .Van ismerősőm aki ilyen üzletben dolgozik és ő mondta régebben nem az a lényeg melyik jobb hanem épp melyiket favorizálja a nagyker és ha forgalmat csinálsz belőle akkor több jutalékot kapsz...ennyi.
-
Sas madár
őstag
válasz
Lucif-R #11736 üzenetére
Ha nem is írod pont ezt tudtam volna mondani mert ezt ő is mondta,hogy magasság állítós és nem szeretném butaságot mondani de valami 20 cm mondott volna...
(így emlékszem)
De nagyon oda van tőle de ő még a tetejében valami nagykeres történetben játszotta le,így az ára is lényegesen kedvezőbb volt neki.
Onnan jött eleve a téma,hogy nem értette én minek akarok 70 ezret adni egy 22" monitorért amikor ezér már "ő 28" vesz" -
Sas madár
őstag
válasz
Hugó55 #11677 üzenetére
Milyen árban volt a 2243-as?
A szín külömbség simán a beállításokon múlik nem gondolom,hogy azt nem lehet szépen beállítani arról nem is beszélve,hogy ami ott a boltban épp jónak tűnik az othon más fényviszonyok miatt teljesen más.
Pl. a műszerrel bekalibrált monitor elsőre szemre nem is anyira jó holott talán az van legközelebb a színhűséghez. -
Sas madár
őstag
Tud valaki bővebb infót arról amit a napokban hallotam,miszerint a Asus típusú monitorokhoz,külön vásárolható pixel gari,és nem csak a 3 napra hanem a teljes garancia ídőre..!! ??
-
Sas madár
őstag
-
Sas madár
őstag
válasz
Terminator_ #11643 üzenetére
Szerinetm azért ha az üzletet tudod,ahol eredetilg vetted csak megpróbálám a garit érvényesíteni... (a sorozatszám alapján azonosítható garilevél élkül is)
Habár a törés fizikai hiba azt elég nehéz igazolni,hogy fáradásból tört el. -
Sas madár
őstag
válasz
Runner_fxr #11607 üzenetére
Picit visszaolvasol azt hiszem írták már,csak tippem van nem tudom biztosan és nem szertnélek félrevezetni.
(szervízmenübe kell belépned és ott betüjellel van megadva) -
Sas madár
őstag
-
Sas madár
őstag
Kezd bennem felvetődni az a kérdés,hogy a samsung azzal,hogy vállalja a 3 napos teljes pixel garit nem azért van mert anyira jó hanem kevesebbet szór ki a meó és igy esetleg azt is el lehet adni normál áron ami eredetileg már át sem ment volna a minőség ellenőrzésen.
Ugyanis az azért nekem teljesen megmagyarázhatatlan ha van egy jó termékem amiben minőséget igérek akkor miért szerelem 3 féle kijelzővel is...????
(amikről ugye itt teljesen kialakult vélemény ,hogy nem azonos tudással bírnak.) -
Sas madár
őstag
-
Sas madár
őstag
-
Sas madár
őstag
Bocsi azt tudod esetleg ez a 2232BW múltimédiás?
Agyalok a külső tunerral olcsóbban megúszom de hangszóró nélkül nem megy...
Habár ezzel a megoldással is vannak fentartásaim de nem hallani,hogy valaki az ismeretségemben használna ilyent (legfeljebb az üzletben kipróbáltatom ) -
Sas madár
őstag
válasz
szeva000 #11366 üzenetére
Ezt nem tudtam nekem az ujdonság erejével hatott.
Ezek szerint bármelyik helyen így rendeled akkor ez alap feltétel?
Nagyon jól hangzik...mivel én nem pesten vagyok ahol nagyobb a kínálat itt a helyi üzletekben ha bediktálom a típusszámot ugye mindját 10-15 ezerrel drágább mint amit a neten látok -
Sas madár
őstag
Szia
Én is néztem a iPon-on
Kérdezni szertném hogyan van ez a futár téma náluk mintha azt olvastam volna ,2500 körül hozzák ki ha rendeled és van valami ha garis gondod lenne akor ugyanígy viszik hozzák.
Meg van " Garancia futár"
De ezt egyszer fizeted ,vagy minden futárkodást külön?? -
Sas madár
őstag
válasz
Asztee #11355 üzenetére
Hy
Átérzem a helyzeted én is vásárlás előtt de az a legnagyob gond,hogy én is hasonlókat néztem mint te de nem igazán sikerült olyannal infózni aki haszálja is egy ideje.
Mivel azt gondolom annak a tapasztalata estleg segítene.
Én is figyelem majd miket ajánlanak de gyanítom nem fogunk közelebb kerülni. -
Sas madár
őstag
Hát igen van aki korekten áll hozzá és tényleg van gari de van ahol adig van a sok év garancia amíg nem kell véletlenül igénybe venni.
Én azt tapasztalom nem is az üzlettől hanem magától a forgalmazótól függ ez a dolog ugyanis nemrég beszélgettem a szomszédban lévő szám.tehc. bolt tulajával és ő mondta ugyan annál a nagykernél van ami simán megy gariba van amin ránéznek pl. egy alaplapra és azt mond ja ez határ eset mert rá lett ragasztava a bolt gari matricája...........
(de ugye ezt minden egyes darabara teszik csak van amikor nem gond ) van amikor igen...
Ebből azt gondolom van amire adnak garit alapból a gyártók van amit meg lehet olyan áron ad oda ,hogy nincs rá semmi na akkor kezdődik a kínlódás. -
Sas madár
őstag
Sziasztok
Van itt valaki aki használ a monitorjához esetlegesen külső tunert?
Eddig a tuneres monitorokat bámultam de lényegesen magasabb az áruk ezért többen is azt mondták jobban járok egy külső tunerral. -
Sas madár
őstag
Sziasztok
Én 22"ban nézegettem a samsung tuneres monitorokat,de az utolsó pillanatban tűnt fel de nem akarom elhinni,hogy az ujabb sorozatú T220HD -ben nincs PIP ??
Árban nem lett volna messze a 225MW től de ez lényeges ha már öszvért vesz az ember akkor ki is lehessen használni .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest