- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
Ha ennyire otthon vagy, akkor ajánlj nekem egy jó TFT-t végre...
80-100 pénzem (vagy annak, akié lesz) nincs rá, a legfelső határ 70 pénz. Samsung 225BW és 206BW között nem tudunk dönteni. Gyakorlati tapasztalatom TFT-kel alig van, úgyhogy dilettáns vagyok a témában. 20"-os (206BW) is elég lesz, ha rábólintotok, hogy az kategóriáján belül egy jó monitor... -
d@minator
addikt
A 19" -es CRT-d az egy 20"-as wide-nak felel meg ezért visszalépés sem lesz ha 20"-ast veszel. De én is a 22"-t javaslom.
Ha külön-külön eléd raknak A/C/S paneles monitorokat úgysem fogod tudni megmondani, hogy melyik-melyik. Legfeljebb ha egymás mellett látod. De még lehet, hogy akkor sem. Ezek a különbségek leginkább műszeres méréseknél alapos vizsgálódásnál vehetők észre.Ha az ASUS tetszik vedd azt. Bár 700:1 kontrasztú.
Én a helyedben a PG221-et venném. -
d@minator
addikt
Khaal-nak igaza van. A -30 fok miatt már ki is ejtheted azokat a monitorokat hacsak nem csináltatsz valamilyen dönthető fali tartót. Ha boltban veszed az k. drága. Akkor inkább egy nem TN paneles moncsit vegyél.
A 206-ban vannak profilok text, internet, game film, sport és egyedi. Ha kikapcsolod a "(mittoménmilyen) technológiát" akkor 5ms-es lesz a monitor, nem jelent semmit. Van egy Magic Color ami élénkíti a színeket, elég jó. A dinamikus kontraszt viszont felejthető. -
Khaal
őstag
Ha 90k és film alacsonyabbról nézve akkor érdemes megfontolni egy Belinea 102035W vagy Dell 2007WFP beszerzését (azt hiszem ez a 2 ami nem TN-es és még kapható).
TN paneleknél sokat javultak a betekintési szögek, de alulról nézve így is elvérzik, annál meg nincs rosszabb, amikor fészkelődni kell hogy normálisan lásd a filmet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingyenes az Epic Store-ban a Sable
- Hobby elektronika
- Sorozatok
- YouTube
- További aktív témák...
- 10 részletre elérhető BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged