- Magisk
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
A fent említett kontraszt-arányok csak virtuálisak, legalábbis szerintem, mert azok csak a drágább panellel szerelt monitoroknál valós értékek. Az 5ms és a 2ms között már nincsen egetverő különbség. Nekem a 205BW 6ms-es, és játszok is vele. Néha észrevenni egy kis kép-törést, de nem vészes.
Az EZ-Zoomingról csak ezt a német meghatározást találtam, de mivel utálom a német nyelvet, lövésem sincs, mit jelent. Ha találok angolt, leírom:
''ez Zooming ist die Änderung der Auflösung mit nur einem Tastendruck''
Találtam angolt:
''ez Zooming Switch resolution modes with the touch of a button'', azaz az ''EZ Zooming'' annyit tesz, hogy felbontást válthatsz egy gombnyomással.
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
Most így hirtelen nem néztem az árakat, de ha nem sokkal drágább, inkább a 20''-os 205BW-t vegyed meg. A 19''-os wide-monitorok vertikálisan csak egy 17''-esnek felelnek meg, erre majd figyelj! Én is azért vettem 20''-osat annak idején, mert nagyon kicsinek láttam a 19''-es monitort (A TESCO-ban láttam egyet kitéve, azt hittem, 17''-es...
). Ha sokkal drágább, vagy nem zavar a kis méret, akkor ez is jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest