Új hozzászólás Aktív témák
-
J.R.Ewing
tag
20 felett nem szabad TN-t venni, pont emiatt
rájöttem én is.
amúgy nem gáz
35ért vettem 206WTQ-t
csak 20as de legalább belátom.
tudod mi zavar csak? az a nagy buzi kék , v-alakú bekapcsolást jelző fény.
sötétben eccerűen nem lehet filmet nézni messziről, annyira idegesítő.
kajak leragasztottam, hogy ne világítson. le fogom festeni fekete alkoholos filccel, mert filmnél, messziről, sötétben nagyon zavaró -
J.R.Ewing
tag
én próbáltam 0 brightnessel és 70es kontraszttal, most 20/60 sharpness 7
neked működik az EZ Zooming a 226WTQ-don? az a drivertől és a kártyától is függ, hogy működik-e?
nekem egy ősrégi radeon 9600XT hajtja 6.9-es catalystnek megfelelő omegadriver, és hiába nyomogatom semmi sem történik.
te vetted meg 49990-ért Giannitól a 226 WTQ-t?
mer akkor nem szeretlek
-
J.R.Ewing
tag
van egy LG 206WTQ-m.
miylen brightness contrast beállításokkal érdemes használni?a ti TFT-teken milyen van? írjatok pár példát, megnézném
-
J.R.Ewing
tag
válasz
Mákos7észta #8204 üzenetére
nem csak te, hanem mindenki, aki a Gianninál lévő akciós 22" LG L 226WTQ-ra apellált 49990-ért. azt hiszemezt az árat pedig el lehet felejteni, mert amúgy ez 65-70 bruttó
-
J.R.Ewing
tag
válasz
Mákos7észta #8199 üzenetére
ne higgy nekik..
az az akciós WTQ 49990ért gianninál ritka alkalom volt. megvettem volna én is, ha már nem adta volna el...
az a WTQ a 226bw-vel egy kategória. amúgy 68bruttó újonan, tehát 50ért ilyen akikapjamarja volt...sajna lemaradtam róla.
-
J.R.Ewing
tag
válasz
Lacusch69 #8138 üzenetére
Most akkor tulajdonképpen mit akarsz?
ha tudnám, akkor nem írtam volna
nem tudom, és ez itt a baj. annyit tudok,hogy kell 1 monitor, mert /pill egy 20 éves,25kilós 14colos IBM 8514-2 (a legendás PS/2 monitora) előtt ülök. 640x480 60 hz, és 10 centis utánhúzások a képen
nem röhög!
öcsémnek LG L1750s 12ms-os TFT-je van, ott még egy UT is "foltos", egyszerűen nem tudok játszani vele. de ugye a TFT a jövő.
a crt-nél nem érdekelne, hogy nem tudom eladni majd. azt csak azért venném, mert az olcsó, és cserébe profi. jó, 50x50x50centi,33kg,120w-t zabál, és rontja a szemem még pár évig.
tft mellett az szólna, hogy wide, kis hely, kis súly, kis fogyasztás, nem rontja a szemem annyira, és vmikor úgyis váltani kell.
abban nem tudok dönteni, hogy átmenetileg bekkeljek ki 1-2 hónapot a crt-vel, és szedjek össze elég zs-t vmi komolyabb 100e ft körüli tft-re, vagy most ilyen adjuramistendeazonnal módon vegyek egy TFT-t, ha már elromlott a régi.
ha meg TFT, akkor megint a kérdés: elég-e az 1440x900 19" samsung 940bw 30ért, vagy 50 a komolyabb és nagyobb LG-ért.
a dvi nélküli FSC kiesett a véleményeitek és a végleges megfontolás után.
lehet a 19es samsung lesz mégis, mert a gépem végülis elég régi, egy 128megás radeon9600xt-vel, és az 1680x1050-et nem bírná kihajtani még egy UT alatt sem szerintem.1440x900még csakcsak, és komplett gépet most nem akarok cserélni, majd...de akkor meg jó lenne a jövőre gondolva mégiscsak a 22"os LG...
szal végképp nem tudom mi legyen...
tudom, nem vagyok könnyű eset, de a TFT választás sem az
-
J.R.Ewing
tag
jah a fujitsu siemens 39e az lemaradt. tehát kb azt tudja, mint az LG (kivéve dvi csatlakozó) de 11ezerrel olcsóbb.
tudom, hogy ez TFT-s topik, írtam is, hogy azok jöhetnek inkább számításba, de CRT-t, miért ne? ez a belinea 108080 250-300e volt anno, most meg 10e 3 hónap garival. csúcs crt. jó persze, nagy, sokat fogyaszt, rontja a szemet, nem wide, de a képe az tuti isteni lehet egy 22colos diamondtron képcsőnek.
spórolnék egy csomót, mert igazság szerint max 30at költenék, és akkor a samsung jöhetne számításba, de az csak 19es wide, és hát 900sor nekem karcsúnak tűnik. 20as 1680x1050es meg szinte u.annyi mint 22"ban. 50et még kiköhögök(1-2 hitelezóm majd anyázik 1 hónapot ;D), de csakis ilyesmi kategóriára, mint ez az LG, de akkor meg ott vagyok, hogy inkább a fujitsu siemens, lesz@rom a dvi csatlakozót. 11 Ft-tal olcsóbb, és az is 5ms 22" TN.
tehát ott tartok, hogy megint elvesztem a választási lehetőségek között, és a végén veszek egy crt-t. 10 ért egy anno profi moncsi 22" 100hz. játékban nincs az a TFT ami odaverné, és majd pár hónap múlva veszek vmi komolyabb TFT-t 24" full hd-t. és ha tönkre is megy, annyiért nem kár...
hétfőre ki kéne találni, hogy mi legyen...
amúgy van aki tud érvet amellett, hogy ne Wide-ot?
-
J.R.Ewing
tag
elég hosszú már ez a topik.vki röviden összefoglalná nekem a wide előnyeit, hátrányait(ha van neki)
moncsit akarok venni, ezek jöhetnek számításba
samsung 940bw 8 hónapos, hibátlan, papirjaival, 28hó hátralévő garival 32e. 1440x900
Fujitsu Siemens Scaleoview L22W-6SA bontatlan, 3 év márkaszervizes garral (bár nem tudom, hogy ott számla nélkül szóba állnak-e velem, ha csak a garjegy van nálam)
Lg 226wtq új 3 év gari 50e megbízható fórumtárstól
vagy egy 3 éves használt 22colos diamondtron/trinitron képcsöves CRT(márka mind1 belinea,compaq,hp stb stb) 120khz (1600x1200@100hz) csak ez 33 kiló és 120-130W-t fűt, de csak 10e
szerintetek melyik legyen?
vagy ha van jobb ajánlatotok 50ig, akkor hajrá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27DG502EUXEN) 27" G5 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest