- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
Mennyi az az annyi? Azért egy hdmi elférne rajta, de azt én nem láttam feltüntetve.
Milyen gariancia van a moncsira, melyről semmit nem hallotta még. Még annyit sem mint a hannsg-ről. A nagyon kevés infó és tapasztalatok miatt én valszeg nem ezt választanám, de persze a te döntésed, h milyen monitort veszel. -
alien_
őstag
Annyit sikerült kiderítenem, hogy a monitor valójában egy
Digimate L-2231WD 22" LCD Monitor
Normálisabb kép.Ha valaki elő tudna ásni róla egy tesztet, azt megköszönném!
-
hehehehe
tag
elvileg az lg-re illik a leirasod.
egyszeruen nem ertem miert ilyen keves teszt van rolaregebben trak-nak volt egy 226wa-ja ami annyiban tobb a wtq-nal hogy van meg hozza par bemenet, viszont abszolut megszerezhetetlen, nem lehet kapni sehol sem. a wtq-ban viszont van valami f-engine amitol elvileg szebbek es jobbak lesznek a szinek...szoval nemtudom...tanacstalan vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged