Új hozzászólás Aktív témák
-
KIRKJE
csendes tag
válasz
Mákos7észta #8204 üzenetére
5ms vs 2 ms ^^,
-
KIRKJE
csendes tag
válasz
Apophis #7380 üzenetére
Nekem 226BW-m van, Made in Slovakia, szóval CMO paneles, kb 8 éve játszok FPS-ekkel online (cs, mohaa, cod-ok, css és tf2) néha wc3 - tft és nekem sokkal jobban tetszik a TFT wide screen, mint a CRT képe, én úgy érzem a CRT-nek volt elmosodottabb képe, ennek a monitornak a képéhez képest.
Egyébként a wc3 - tft is lehet 1680 × 1050-ben játszani, itt nagyon sok játékhoz találsz ötleteket [katt]
-
KIRKJE
csendes tag
válasz
Andrej1 #6381 üzenetére
Hm...
Reklám helye:
Extreme Digital 6720 Szeged, Horváth Mihály u. 8. A Széchenyi tértől 1 percre a volt Fáklya mozi helyén található. Nyitva: H-P 10-18-ig, SZ 10-14-ig.Én is itt vettem a 226BW december közepén, kiprobáltuk, az eladók jó fejek voltak, azóta is tökéletesen működik... kopp-kopp
Samsung 226BW 22" LCD monitor - 60,750 Ft+ÁFA (72,900 Ft)
-
KIRKJE
csendes tag
válasz
doktordrog #6380 üzenetére
Viszont nem tudod forgatni... muahahahahahahaha... ^gonosz arc^
Annyira mindegy melyiket veszed meg, mert alapvetően csak a dizájnban különböznek.
-
KIRKJE
csendes tag
válasz
denes123s #6295 üzenetére
2232BW ---> TV dizájn
223BW, 226BW ---> új samu monitor dizájn
225BW ---> régi sami monitor dizájn
Nagyjából ezekben különböznek, a 223BW meg a 225BW 5ms míg a 2232BW és a 226BW 2ms (gyakorlatilag overdrive-ról beszélünk, ami kikapcsolható így tulajdonképpen azok is az 5ms kategóriába tartoznak), kontraszt aránynak most lusta vagyok utána nézni, de samu honlapján minden fennt van + google.
Részemről: a 226BW-m kb. 1 hónapos semmi bajom vele, szépen fut rajta minden játék, amivel játszok/játszottam (CS:S, TF2, COD4, NFS: PS, WC3: TFT), pedig nem mai darab a masinám. Így bármelyiket választod nem fogsz csalódni, csak a pénzösszeg dönt, amit vásárlásra szántál és az, hogy melyik stílus tetszik jobban.
-
KIRKJE
csendes tag
Nekem egy nagyon gagyi tuner kártyám van, ChrisTV -vel nézem a kábel adásokat, de nem vettem észre, hogy elrontaná a képet, az arányokat szerintem jól megtartja.
Monitor Samu 226BW.hol tudom a profilom módosítani, illetve nem tudom forgatni a monitort, fixen áll a talpán, rosszul raktam össze?
-
KIRKJE
csendes tag
válasz
raskolnikoff #5301 üzenetére
me culpa
-
KIRKJE
csendes tag
Valami franko wide wallpaper-es oldal linket tudna nekem adni? ;)
csak ezt találtam eddig:
-
KIRKJE
csendes tag
válasz
Krisz182 #5223 üzenetére
Az a TN panel velejárója, bár azért monitoronként változik, mekkora a bevilágítás, szóval a 2cm sávot nem nevezném még hibának, főleg nem a panel hibájának. 226BW S-panelesre amúgy sem tudod becserélni, mert azok amelyek itthon kaphatóak, azok Made in Slovakia, ahol nem gyártanak S-paneles monitorokat. Szóval vagy megszokod, vagy elpasszolod valainek és veszel 100E HUF körül lévő IPS, MVA/PVA paneles monitort, ott nem lesz bevilágítás.
Mielőtt vásárolsz valamit nézd meg a boltban, jogod van hozzá, illetve tájékozódj neten!
-
KIRKJE
csendes tag
Garancia és a vásárlástól való elállás két külön fogalom, ne keverjétek a kettőt, egyébként mind a kettőtöknek igaza van. ;p
-
KIRKJE
csendes tag
ez nem vista hanem XP ;p
-
KIRKJE
csendes tag
Hello!
226BW FTW!
Edigitalban vettem Szegeden, teljesen készségesen kibontották, kipróbáltuk. Imo nagyon szuper kis monitor, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki dilemmázik a 223BW és a 226BW között az válassza a nagyobbat. Nagyon szép képe van, a masina ott van a profilon belül:
1440 x 900 CS:S fix 100fps (nah jó csak az esetek 90%-ban)
1440 x 900 CoD4 fps cfg-vel 70-150fps átlag 90fps körül
1440 x 900 NFS PS medium beállításokkal tökéletesen fut (megjegyzem így is gyönyörű)br: 35
con: 65
színek: 50-50-50
gamma: mod1Egyetlen kérdés: én valami régebbi talpat kaptam vagy csak nem jól raktam össze, mert én nem tudom forgatni horizontálisan...
-
KIRKJE
csendes tag
válasz
.-Cs0SzA-. #4557 üzenetére
extreme digatal
-
KIRKJE
csendes tag
Hello!
Szeretnék hamarosan venni egy wide TFT monitort, mivel még soha nem volt TFT-m, így teljes mértékben tapasztalatlan vagyok ezen a téren. Sok morfondírozás, teszt és adat keresés után a következő versenyzők maradtak. Akinek valamelyik az asztalát díszíti, illetve próbálta, használta már bármelyiket:
Melyiket érdemes megvenni (miért / miért nem - mindkető fontos számomra)?
Samsung 226BW 22" LCD monitor
Samsung 223BW 22" LCD monitor
ASUS MW221U 22" LCD monitorköszi (:
-
KIRKJE
csendes tag
Hello!
Szeretnék hamarosan venni egy wide TFT monitort, mivel még soha nem volt TFT-m, így teljes mértékben tapasztalatlan vagyok ezen a téren. Sok morfondírozás, teszt és adat keresés után a következő versenyzők maradtak. Akinek valamelyik az asztalát díszíti, illetve próbálta, használta már bármelyiket:
Melyiket érdemes megvenni (miért / miért nem - mindkető fontos számomra)?
Samsung 226BW 22" LCD monitor
Samsung 223BW 22" LCD monitor
ASUS MW221U 22" 2ms LCD monitorköszi (:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest