- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
L@co
aktív tag
válasz
greatchaos #1162 üzenetére
A DVI-s monitorokon is van analóg csatlakozó, és ha a jövőben vennél egy videókártyát, akkor lehet jobb lenne a DVI-s monitor, de ahogy érzed.
Igen kicsit fura a kép 1024*768-ban, de nem olvashatatlan csak kicsit hosszítottak a dolgok, nem igazán tudom megfogalmazni, játszottam már 1024-ben is és nem volt rossz, kicsit homályosabb a kép, de gondolom ez azért van mert nem natív felbontásban van a monitor. -
L@co
aktív tag
Én is azt akartam először venni az adatok alapján, de az nem DVI-s, az aqua-sok elírták sztem, mert mindenhol analógosnak írják. És én ezért nem vettem meg. Samsung 940BW és LG 194WT van ilyen áron ami DVI-s. Nekem LG van, havernál volt Samsung az sem rosszabb, több beállítás van rajta, de az LG adatai jobbak.
-
L@co
aktív tag
válasz
Mákos7észta #955 üzenetére
Az ASUS VW192S nem DVI-s, de azon kívül nagyon jó. Inkább DVI-s monitort érdemes venni, ennyi pénzért Samsung 940BW és LG 194WT van. A Samsung-nál 500:1 a kontraszt és 4ms, az LG-nél 2000:1 a kontraszt és 5ms, a többi paraméter szinte ugyanaz. LG-nél f-engine Samsungnál Magicbright.
A képet szokni kell egy kicsit, de szerintem szebbek, élénkebbek a színek mint CRT-n. Az 5ms-ot gyorsan megszokod, nekem 1-2órába teltÉn csak 3 napja vagyok LG 194WT tulajdonos, és előtte nekem is 17'' CRT-m volt.
-
L@co
aktív tag
40k-ért lehet venni márkásabb monitort is. DVI csatlakozó a jövőre nézve jó. Samsung 940BW és LG 194WT ebben az árkategóriában van.
Én most vettem LG194WT-t. Egy hete havernál láttam Samsung 940BW-t. Nem vagyok egy nagy szakértő, de mindkettőn jó volt játszani. A Samsungon nem állítottam semmi Magicbright-ot, de az LG-n nekem nagyon bejön az f-engine. Ennyi a tapasztalatom pár óra után. -
L@co
aktív tag
válasz
CharlieDrop #892 üzenetére
Én jövő héten veszek LG 194WT-t. 40k körül. A jövőre nézve csak DVI-set érdemes venni. A Samsung 940BW az LG 194WT és az LG 196WTQ DVI-s csak. Ezek közül szerintem mindegyik jó vétel, de mivel én csak pár napja nézem a topicot, nem vagyok nagy szakértő. Aki jobban benne van a témában remélem megerősít, v. kijavít.
-
L@co
aktív tag
válasz
Vistaboy #876 üzenetére
Köszönöm a segítséget
Szerintem a kisebb LG tökéletes lesz. Az adatok alapján gondolom szebb a képe neki mint a Samsungnak, az az 1ms különbség meg már nem számít. 8ms-os TFT-n zavart az ''utánhúzás'', 4ms-os Samsungon (730BF) meg 2 perc után hozzászoktam, gondolom 5-nél sem lesz máshogy. -
L@co
aktív tag
válasz
Vistaboy #866 üzenetére
Drágábbak a 20-asok
Nekem most 17''os Samsung 763MB-m van és engem nem zavar, h. ekkora lesz a következő is. Na mostmár mindent átnézve 3 lehetőség van, amiken van DVI:
LG 194WT-SF 5ms 2000:1 300cd/m2 170/170 40k
LG 196WTQ-SF 2ms 3000:1 300cd/m2 170/170 46k
Samsung 940BW 4ms 500:1 300cd/m2 42k
Az LG-nek jobbak az adatai, de a samuban jobban bízok. Mennyire látszódik az 5ms/2ms különbség, illetve a 2000:1/3000:1 kontrasztarány közti különbség? A nagyobb LG-ben van EZ Zooming technológia, az mit takar? -
L@co
aktív tag
válasz
Vistaboy #853 üzenetére
Nah végignéztem az összes szélesvásznú TFT-t ami szóba jöhetett 40e körül, és a Samsungon kívül csak a HannsGt és a viewsonic-ot találtam DVI kimenettel, amelyeknek rosszabb az többi adata. Tehát egyedül a 940BW maradt, ha van még más alternatíva akkor szóljatok lécci, v. szerintetek is ez a ''legjobb'' vétel ennyiért?
-
L@co
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék TFT monitort venni. Elsődleges szempont a játék. De természetesen néha filmnézés és netezés is van. Szélesvásznú v. sima TFT jobb a játékokhoz? Ha jól hallottam megnövelhető a látószög a játékokban és többet látunk szélesvásznú monitoron, mint a normál TFTken.
Mivel játékra lesz, ezért a legfontosabb a válaszidő, ha jól sejtem. 40-45ezer körüli áron nézelődtem, és szinte minden márkának van 19''os szélesvásznú TFT-je, aminek a válaszideje 5ms v. még kisebb. Van amelyiken D-Sub, van amelyiken DVI kimenet van. Betekintési szögek általában 160/160fokosak. Kontraszt is különböző 700-800:1 általában. Mi alapján kellene választani? Elsőre h. végignéztem az AG Neovo K-A19 lenne a befutó (3ms, 850:1, 300cd/m2, 170/160, Analog), de nem tudom, mennyire megbízható stb....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG UltraGear 27GN800 (IPS/2K/144Hz)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest