Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Kotomicuki
üzenetére
"Érdekes, hogy egy szem gépként 3.3 BR-t adott neki a MM, pedig 3.7-es " - az AB egyik nagy előnye, hogyha egy géped van a presetben, akkor egy BR osztállyal lejjebb sorolja.
(Hm, ezekszerint van egy olyan feladat is, hogy a kihoztt repcsivel hozz össze X mennyiségű pontot. Na azokat sosem szoktam megcsinálni mivel nekem csak lvl 54 a cél)Egyébként ma nem tudom mi volt a játékkal, toltam 14 meccset, köztük pár 1.3-1.7 körülit is, és mindenhol úgy vesztettünk szinte, hogy az utolsó is voltam. Ma a legjobb helyezésem a 14 meccsből amit szereztem egy hatodik hely volt. Na ilyenkor látom egyértelműen, hogy vannak hullámok, és ha az alján vagy képtelenség jó meccset menni

Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest