Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
KROK640 #17018 üzenetére
A régi bombázós léttel nem volt maradandó kapcsolatom, akkor nem voltam aktív, így nincs mihez visszavágynom.
#17017 Urna Az nem segítségnyújtás, hogy elvárod, hogy értsek veled eggyet abban, hogy:
-"minek bombázózni?"
-ha eljut egy olyan szintre egy meccs, hogy te már kilépnél, akkor nekem is kéne...
-leírod hogy azért éltem túl mert ők nem csináltak valamit ami valahogy működik... de, jaj milyen vagyok, hogy én viszont kipróbáltam valamit, amiről én nem tudtam, hogy mennyire, és egyáltalán igen-e, aminke következtében A:az én egyik célom teljesült, B:az egyik övéjük meg nem.
A winrate-ezősdi már rég nem érdekel, nem egy olyan MMOs meccsem volt ahol meccs-xp-top vagyok, nem is csak csapat, de a csapat behalt, vagy 10%-nyi vagy kevesebb idő alatt valahogy elfogy az ellen, és én kb el sem értem az első objektívet, pedig adott karakter/jármű max sebességgel haladok...így meg nem sokat érek vele, vagy más, ha nekem mutogatja. Míg mondjuk egy állás-független, alapból hátrányos helyzet béli mini-küzdelemben, szituációban szivesen részt veszek, mert tanulhatok belőle, lásd replay-végjáték (első felhőelérés utáni rész).(Az autopályás hasonlatod akkor lenne igaz, ha én követelném, hogy Ground és Naval játékban legyen már startkor kikérhető a nuke... ehhez most picit túllőtt volt
)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest