Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ledgeri

nagyúr

válasz KROK640 #17018 üzenetére

A régi bombázós léttel nem volt maradandó kapcsolatom, akkor nem voltam aktív, így nincs mihez visszavágynom.

#17017 Urna Az nem segítségnyújtás, hogy elvárod, hogy értsek veled eggyet abban, hogy:
    -"minek bombázózni?"
    -ha eljut egy olyan szintre egy meccs, hogy te már kilépnél, akkor nekem is kéne...
    -leírod hogy azért éltem túl mert ők nem csináltak valamit ami valahogy működik... de, jaj milyen vagyok, hogy én viszont kipróbáltam valamit, amiről én nem tudtam, hogy mennyire, és egyáltalán igen-e, aminke következtében A:az én egyik célom teljesült, B:az egyik övéjük meg nem.
    A winrate-ezősdi már rég nem érdekel, nem egy olyan MMOs meccsem volt ahol meccs-xp-top vagyok, nem is csak csapat, de a csapat behalt, vagy 10%-nyi vagy kevesebb idő alatt valahogy elfogy az ellen, és én kb el sem értem az első objektívet, pedig adott karakter/jármű max sebességgel haladok...így meg nem sokat érek vele, vagy más, ha nekem mutogatja. Míg mondjuk egy állás-független, alapból hátrányos helyzet béli mini-küzdelemben, szituációban szivesen részt veszek, mert tanulhatok belőle, lásd replay-végjáték (első felhőelérés utáni rész).

(Az autopályás hasonlatod akkor lenne igaz, ha én követelném, hogy Ground és Naval játékban legyen már startkor kikérhető a nuke... ehhez most picit túllőtt volt :U )

Új hozzászólás Aktív témák