- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
válasz BR-Steel #9143 üzenetére
Én egyszer leírtam, szerint(ünk) meg éppen fordítva van. A német gépek 90%-ának FM -je teljesen jó, még apróságokra is figyeltek. Most gondolkozz el, ha te készítenél ilyen játékot, melyik gépekkel foglalkoznál először? Azzal, amelyiket kedveled. A többi meg le van sz@rva, majd finomítják, ahogy sorra kerülnek. Ezt kijelentettem a csapattársaimnak kb. 9 hónappal ezelőtt, amikor az F4 -es Messert hetente frissítették, amelyek után újra meg kellett szokni, de összességében jobb lett. Akkor megelőlegeztem, hogy előbb-utóbb a többi gép is sora kerül, és a többiek fognak szívni. Ezután a kijelentésem után nagyjából megcsinálták az amcsi ágat. Azóta SB -ben 3 kill alatt nehezen jövök ki német-usa csatákon. Nemrégiben belenyúltak a sz@rfirékbe is, az MK IX már nem legyőzhetetlen ellenfél. Az Oroszokat is javították pár hónapja, azóta csak a Yak9 -től és a La7 -estől félek, de ezektől fostak a németek is Persze, AB -ben és RB -ben, meg sima SB -ben is a balansz a fontos, ezért nem történelem hű a MM, de kevert SB csatákba, amelyek többé-kevésbé történelem hűek, meg lehet nézni, hogy az USA/orosz oldalon kb. fele annyian repülnek, mint a német oldalon.
De AB -ben és RB -ben teljesen más FM van, ott lehet, hogy nem olyan, mint SB -ben, én csak azt repülöm
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest