Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
válasz
Találtgyerek #11874 üzenetére
Nekem bejön a gép, mikor elszáll az agyam az olasz bullshittől meg a 190D-ktől meg a low jetes p80as szenvedéstől akkor szoktam néhány kört menni vele, be a sűrűjébe és csak forogni folyamatosan, volt már hogy 4 killem lett így szinte 1-2 percen belül.
Van 1-2 ilyen gépem amihez visszatérek ha betelik a pohár
B-34 (nehézvadászként
), bármelyik corsair (a USMC az igazi, de a C is bejön a 4 ágyúval), oroszoknál i-185, Yak-3P, németeknél 109F...
-
Hauptmann
veterán
válasz
Találtgyerek #11874 üzenetére
Ja, akkor jó. Kéne írni a gazsinak, hogy a játékban tegyék már oda a bis szócskát a C.R.42 után.
Pontosan ezért kéne a C.R.42ter a 4 db 12,7-esével, ha már a szovjet és amerikai szarok atombombával vannak felszerelve.
-
Hauptmann
veterán
válasz
Találtgyerek #11872 üzenetére
Itt a könyv 2 db 12,7-est ír a bis-re, a első széria 7,7/12,7.
-
Alg
veterán
válasz
Találtgyerek #11863 üzenetére
Majd amikor jön a következő nagyobb fizetős csomag.
-
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #11810 üzenetére
Én akkor untam rá, mikor spawnoláskor a csapattárs beléme eresztett egy tár lőszert csak úgy heccből. És ez nem egyszer előfordult.
Valamint a AB-ben csak a tűzerő számít, más nem. Reálban meg jól kell bánni a géppel, beosztani a lőszert, kiismerni a gép határait és hasznosítani, satöbbi... Tehát sokkal jobban fekszik nekem. Sok olyan meccset mentem reálban, ami vagy 50 percig eltartott, 2 motoros géppel 1 működő motorral kellett visszavánszorogni a 15-20 km-re lévő bázisra egy darabban, fekete és piros szárnyakkal. Valamint az utolsó ellenféllel mikor 5-6 perces manőverezős harcot vívsz, és a végén Te jössz ki győztesen, de mikor Ő győzött, akkor megdícsértem. Na ezek nincsenek Arcade-ban... -
Micsurin
nagyúr
válasz
Találtgyerek #11789 üzenetére
Köszi szépen, ezt nem tudtam, dobom is az orrába akkor a 20-ast.
-
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #11782 üzenetére
Tier IV német Reál tank csak szopkodja a Liont...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Találtgyerek #11766 üzenetére
Azt most így este első blikkre észleltem, hogy a flaps könnyebben ott marad....
G2 még mindig nagyon OP viszont a maga osztályában.
Mentem egy kört a régi nagy kedvenc P51-es Prémiummal is, az továbbra is bejövös tracerrel. -
Hauptmann
veterán
válasz
Találtgyerek #11766 üzenetére
Valahogy ezen nem csodálkozom.
-
pc360
addikt
válasz
Találtgyerek #11726 üzenetére
Egyszercsak.
-
pc360
addikt
válasz
Találtgyerek #11724 üzenetére
Nem nagyon látom a különbséget a Bf-ek és ezek a G-k közt.
-
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #11629 üzenetére
Erről beszélek, azon a pályán még 4.0-ban sincs élet 5-6 ezer m alatt
Csongi: Realistic-os pálya, amcsikkal/britekekkel és németekkel elég sűrűn becsúszik. Valamint ha ezen a mapon lent vagy, a hajók darabokra szednek, ezért fent zajlik a csata. Nem egyszer 8-9 ezer m magasságban zajlottak a meccsek a Norvégia mapon
-
pc360
addikt
válasz
Találtgyerek #11606 üzenetére
A 3 db (gunpod rulz) meg mindenre.
-
Kissssss
csendes tag
válasz
Találtgyerek #11586 üzenetére
elöször AB-ben kezdtem de aztán gyorsan átmentem RB-be, itt már kicsivel használhatóbbak lettek a német 20mm-es fegyverek de a közelébe sincsenek a ruszki amcsi 20mm gépágyúkhoz.
-
Kissssss
csendes tag
válasz
Találtgyerek #11580 üzenetére
nekem sosem jöttek be a német 20mm gépágyúk... nekem éjjel nappal csak szikrát vetnek a faépítésű yak-1 ruszki gépeken, szerintem egy nagy rakás hulladékok a német 20mm fegyverek, akkor már inkább brit amcsi amit használnék.
-
csongi
veterán
válasz
Találtgyerek #11575 üzenetére
A lövedékek sebzése károkozása kb reális lehet. De a valóságban nehezebb bevinni egy találatot. Így a lőszerek erejét lehet állítani a motorba. Sajnos AB-be igen sok a degenerált
Viszont sokkal könnyebben játszahó. RB is tetszik, de ahhoz sokat kell még repülnöm,hogy egálltalán a kedvező támadási szögeket megtalálja. RB-be nálam 6-8Km távolságból szinte eldőlt a harc, ha első csapásra sikeres. Kezdem érezni a nagy távolságból pozíció szerzést. Persze sosk sok repóra van még hátra, mire átlátom egy részét.
Lőszerfelhasználástól a G erők beosztásáig. -
pc360
addikt
válasz
Találtgyerek #11444 üzenetére
AB. Így is elunom az agyam, amíg 2 percig nem történik semmi a spawn-ok után, mert közeledni/mászni kell. Érzésre nem tudok célozni, örülök, hogy van segítségem, és ahhoz képest célzok előrébb távolságtól függően. Így legalább az van, hogy ha nem egy totálisan elbaltázott körről van szó, akkor általában másodikként végzek csak a killekkel, mert az első helyen természetesen valami bomber lesz, aki volt oly szerencsés, hogy mást szedtek le helyette, és képes volt párszor megnyomni a space gombját...
Nem tudom... Vonz is a realisctic, és nem is. Majd megint nekifutok.
-
pc360
addikt
válasz
Találtgyerek #11375 üzenetére
Hogy érted, mi változott?
Amúgy én azt vettem észre, hogy az oroszok nem feltétlen olyan fenegyerekek, vagy csak az én stílusom változott, de az biztos, hogy a németek 20-as stealth és 30 mm golyóival érzésre hatékonyabban darálom őket, mint az oroszokkal. Persze, a Yak-9P / Yak-9UT párossal még mindig lehet szakítani.
-
csongi
veterán
válasz
Találtgyerek #11089 üzenetére
Azt meg nem provaltam, de majd gyakorlok.
Csalinak jo leszek
-
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #11082 üzenetére
Eleinte én is így voltam vele, meg nehézkesen is ment a reál tankozás az első 100 meccsen... Aztán ahogy kezdtem belejönni, elkezdtem élvezni is
Pedig azt mondtam, hogy nem fogok tankozni, mert nem érdekel, nem az én világom.. -
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #11080 üzenetére
Én lassan 4 éve regisztráltam, de májusban lett olyan laptopom, ami viszi a tankos részt is bőven játszható FPS-sel
-
csongi
veterán
válasz
Találtgyerek #11077 üzenetére
Annyi mindenre kell figyelni... Kozben meg forr az agyam. De valahogy mindig van egy super geppel rendelkezo egyenke. De volt mar visszanyilazott szarnyu jet, azt pl siman leszedtem.
. Szervere valogatja, de most mar figyelem a pl-t 1% vagy afelett mar gazos.
-
csongi
veterán
válasz
Találtgyerek #11075 üzenetére
Lehet.
A P51 meg valami hangsebesség közel tudott tegnap repülni, Az én sebességem zuhanásból 600Km körül volt, az meg távolodott, pár másodperc alatt, 1000Méterből 2000métert csinált síkrepülésben.
-
csongi
veterán
válasz
Találtgyerek #11073 üzenetére
Nem is tudok ellen mit kezdeni semmit, e a LAG sem a MIG sem a I16, Az orosz gépekkel soket nem érek el.
Német gépekkel jobban lehet most teljesíteni. -
pc360
addikt
válasz
Találtgyerek #11067 üzenetére
Mondjuk abból kiindulva, hogy stockon mennyire nehézkes minden gép, valószínűleg csak a modik hiányoznak.
-
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #10990 üzenetére
A Messer 109-esek eddig is a G2/trop-ig emelkedtek jól, a G széria már nem arról volt híres
-
pc360
addikt
válasz
Találtgyerek #10973 üzenetére
Reálban viszont még kevésbé lehet farmolni, és annyira nem vonz. Inkább árkádolok, az még elmegy - csak már hamar ráunok. Még beújítok egy Bf 109 F-4-re, kipróbálgatom, aztán szerintem uninstall. Jó lett volna a jeteket is kipróbálni, de esélytelen (1 hét játékidővel).
-
pc360
addikt
válasz
Találtgyerek #10787 üzenetére
Az La-7B-20 már sokkal normálisabb a sima 7-nél, nincs ez a kezelhetetlen irányban ragadása.
-
pc360
addikt
válasz
Találtgyerek #10772 üzenetére
Az La-9 gyengébb fordulóban? Ha nem, akkor úgyis meglesz az utód, a fegyverezettség miatt is. Hiába fordulok le valakit, ha az La-7 2x20 mm-es fegyverét még ground target ammoval is vakirgálásnak tűnik.
Nem tudom, hogy ugyanazon fegyverekkel szerelt gépek közt van-e különbség, vagy hogy a +1 fegyver ennyivel többet számít a 2 ShVAK-hoz képest, de az I-185-öt jóval fenyegetőbbnek érzem nála. Ami ezt is übereli azonos kaliberen, az pedig a Yak-3P ágyúi (B-20_), legalábbis jóval többször előfordul, hogy azzal az első sorozatra sikerül még nagyjából szemből leszednem a bombereket.
Egyébként mi alapján történik a meccs-összeállítás? A harcba vitt gépek átlag rangja számít, tehát ha mondjuk tier 2-es gépeket viszek csak, akkor a többi player is hasonlóan lesz felszerelve? Ti vissza szoktatok térni régebben megszerzett gép-szettekhez? Szerintem a Yak-3P és az I-185 (M71) jó társaim maradnak (bár a tier 4-es Yak-okat még nem ismerem), és valószínűleg az La-9 is szimpatikus lesz a sebessége miatt. Aztán ki tudja, ha egyszer, valamikor elérek a jet kategóriáig, akkor arról nem fogok visszakattanni a jó öreg masinákra?...
-
pc360
addikt
válasz
Találtgyerek #10770 üzenetére
Próbálgatom, de amilyen gyors, olyan kezelhetetlen nagy sebességnél, igaz, még nagyjából alapon van a fejlesztése. Az I-185 ebben és fegyverben is jobb. Gyúrok az La-9-esre.
-
pc360
addikt
válasz
Találtgyerek #10768 üzenetére
A komolyabbik I-185 és a Yak-ok után épp az a vonal fejlődik.
Kihagyok néha köztes típusokat, amiket nem fejlesztek fullra, a legutóbbi szimpatikus az La-5FN volt. Valószínűleg az La-7-ek is kimaradnak, és jön a 9-es - már ha ki tudom várni, mert még a 7-eshez is több tíz meccs kell (pedig nem kevésszer vagyok első)...
-
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #10588 üzenetére
Na jó, de azért mikor 4 db 50 mm-es meg sem kottyan a gépnek, azért az bár beteszi nálam is a kaput...
-
m3tr0
őstag
válasz
Találtgyerek #10336 üzenetére
Még mindig arcade.
Az RB nekem unalmas, plusz ott még hamarabb kilőnek és vége a játéknak mert csak 1 gép van.De ez az egész játék egy vicc.
Offoltam is végleg.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Találtgyerek #10338 üzenetére
Ez nagyon komoly.
Már az 5 is nagyon komoly...Nekem sajnos még 5 player kill sem jött még össze soha, pedig már nagyon szeretném.
A mai nap értem el a valaha volt legjobb eredményem, 4 player kill + 2 player kill assist, már ezt sem piskóta RB-ben összehozni, a szűkös munícióból, de 6-9-et...nem is tudom hogyan lehet.Amúgy azt észrevettétek, hogy változtattak megint?
Egy kicsit ideges voltam, amiért a kedvenc A7M1-es gépemnek 3.3-ról 4.0-ra emelték a BR-jét, de úgy néz ki ez semmit nem változtatott a lényegen, jó gép maradt így is.
Bár én inkább BR 3.7-re lőném be, szerintem egy P47-nél nem jobb gép, csak másfajta.Nem tudom miért csinálják ezt, hogy van valami jó gép a játékban, és egyből próbálják kiherélni...a lion rewardját is nerfelték...
Mekkora ajvékolás mehetett miatta az amcsi játékosok részéről...vagy túl sokat termeltek vele...én is összehoztam már vele vagy 6 millát asszem. -
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #10341 üzenetére
Én Arcade-ban a sok hülyét utálom a legjobban, aki nem tudja, hogy mi a feladat...
És ez a tankos részben még jobban kiütközik, mert ugye ott foglalni kéne és megtartani a pontot.... Ááh, mit gondolok, inkább szaladgálnak mindenfelé lövöldözni, én meg egyedül foglalom a pontot, és próbálom magam tartani 4-5 tank ellen...
Ezen a Screenshot-on is remekül látszik a csapat teljesítménye... Én a leláncolt, 2 megmaradt emberes KV-1-essel lőttem 4 tankot, akik körülöttem voltak. ennyire futotta...
-
PAtr0n
addikt
válasz
Találtgyerek #10341 üzenetére
Legalább már azt bevezették AB-ban, hogy éles forduló után kicsit beájul a pilóta, bár sokan sírtak, úgyhogy most már alig-alig ájul. De igen, gusztustalan.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Szép eredmény! A gusztustalan Gazsi részéről az, hogy ennyi kilőtt gépért alig kapsz kevesebbet AB-ban. Pedig az RB mennyivel több idő, hogy ezt összehozd, plusz, az ellenségek leszedése is nehezített a fizika miatt.
Francia:
Tudjuk, az A-20G lézer lövészei nem ismernek lehetetlent -
Francia91
veterán
válasz
Jó, de az vadászgép, arra való, hogy vadássz, az A-20G meg egy attacker...
-
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #10336 üzenetére
7-8 gépet biztosan nem Realban lő le...
Mondjuk nem lehetetlen küldetés, nekem anno (kb 2 éve) sikerült 9 gépet leszdnem az A-20G lövészeivel...
-
SSJPeter
őstag
válasz
Találtgyerek #10232 üzenetére
Amúgy ez a Yak-9UT ennyire OP? Nem értem miért csak ezzel megy nekem mostanában?
Próbáltam már más 9-eseket, de a közelébe nem érnek, kivéve a 9P-t. 53 csatából 40-et nyertem vele eddig, 44 kill - 33 death mellett. Most ezt nem azért írom mert ez vmi nagy szám, csak más gépekkel még csak megközelíteni sem tudom ezt az eredményt. Nem értem, hogy ez miért van...na mind1, asszem ennél maradok. Ennek csak 17k a repairje, míg a Yak-9P-nek 26k.
Talizmánnal amúgy +256% RP-t hoz.
Egyébként ahogx nézdgettem olyan sokan azért nem repülnek vele, több a Yak-9P, meg főleg a Yak-3B jóval. -
SSJPeter
őstag
válasz
Találtgyerek #10232 üzenetére
Köszi, azóta már én is kipróbáltam és tényleg nagyon brutál a 45mm. Meg ezeken a Yak-okon lévőkkel elég pontosan is lehet célozni. Amcsi gépeken már próbáltam korábban 37/45mm-es ágyút, de az nem volt az igazi, ez teljesen más, sokkal jobb.
-
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #10042 üzenetére
Az Mk V jó helyen van, az Mk II maximum 6.0-ás BR-re lenne érdemes, de nem 6,3-asra
-
CHaooSS
őstag
válasz
Találtgyerek #10037 üzenetére
Mindig is az oroszokkal volt a probléma.
Ezért is hoztam fel a tankokat, eddig is nehéz dolga volt a németeknek, de ezek után még rosszabb lesz.
De legalább a repülőknél annyira nem vészes a dolog. -
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #9879 üzenetére
Igen, ezt megerősítem, hogy amcsi-brit csapattal menni szinte öngyilkosság... Az összes nemzet ellen bemennek Head On-ba, vanna olyan hülyék... Mikor simán lefordulhatnák pl a Fókákat, de ennyi ész nem jött össze... Én sokszor megyek amcsi-brit csapattal a Spitfire fejlesztése miatt ( MK XIVe és Mk 22 fullos, most az Mk 24-est fejlesztem fullosra), de sokszor előfordul, hogy 6-7 perc után már egyedül maradtam 4-5 ellenség ellen, percek alatt ledarálják a csapatomat
F7F-1 nem rossz gép, szeretek vele repülni, de szerintem túl magas BR-en van, 6,0-án is elférne bőven (akárcsak a Spitfire Mk 24-es....), meg azt sem értem, hogy szerencsétlen F8F-1-et miért kellett feltolni 5,7-ről 6,0-ra, az F8F-1B-t pedig 6,0-ról 6,3-asra... Az F8F-1B motorja szinte használhatatlan, felforr percek alatt, esélytelen, hogy normális sebességgel használjam a gépet, mert akkor oda a motor.
Megértem, hogy miért játsszák kevesebben az amcsi-brit ágat, mert ilyen csapattal, amik ott vannak, kár játszani...
Most németekkel megyek sokat, a D-9-es Fóka meghozta a játékkedvemet úgy 2 hónap stagnálás után (végre egy normálisan emelkedő Fóka), most pedig meglett a G14-es Messer is, tesztrepülések során az sem tűnik egy rossz gépnek, éles meccset még nem mentem vele, majd ma lesz rá alkalmam
Ráadásul a német csapatban van összjáték, és segítenek szólás nélkül is, ha egy gép üldöz engem -
RG4L
őstag
válasz
Találtgyerek #9872 üzenetére
Valóban, az N1K2-k nagyon is jó gépek. A J2M3-al sincsen baj, csak a J2M5-el, ami semmit nem ér kb, na mindegy, majd vért izzadva szenvedek vele valamit a fejlesztésekhez.
Az valóban nem baj, hogy 6,3-on van az N1K2, csak arra nem gondoltak a fejlesztők, hogy mi lesz, ha bekerülnek nála erősebb japán vadászgépek...?
Plusz, ha az N1K2 6,3-on van, akkor legyen ott az F7F, La-9, Griffon Spitek stb.Azzal sincsen ANNYIRA nagy baj, hogy jetek ellen kell menni, viszont azzal már igen, amikor egy egész csapat jet ellen vagytok csak propelleres gépekkel. Fel lehet velük venni a harcot elég effektíven ennek ellenére, a baj azzal van, hogy idegesítő folyton kergetőzni velük. A jetek más stílust igényelnek, ott a sebesség minden. Ha a P-80 egy szartalicska jet, akkor menjen szépen Yak-15-ök, Kikka és R2Y2-k ellen, stb... mégicsak megkövetelné az elkülönítést, hiszen sokkal szívesebben harcolok Spitek, Tempestek és Bearcatek ellen.
-
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #9872 üzenetére
N1K-tól mindig fosok, ha japánok ellen megyek abban a BR-ben (tipikusan Spitfire Mk 22 és Mk 24-gyel). Emelkedek, ahogy tudok, de felettem vannak kb 1.000 méterrel, menekülni nem egyszerű előlük, de azért lefordulni sikerül őket a Spitfire gépekkel
-
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #9685 üzenetére
Na jah, az a 2x23 mm NS cannon iszonyat eros
-
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #9224 üzenetére
Nálam is rendszeres 2-3 k méter magasságban is, ráadásul Sabréval olyan 900 km/h körül is....
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Találtgyerek #8252 üzenetére
Katasztrófa, az 1B bearcet hamarabb felforr mint egy BF109 , és 800-nál szét szakadt fordulás nélkül egyenesben.... régen 860 volt a szakadás porrá nerfelték ezt a gépet is bezzeg a szarfirerek.....
@PAtr0n: Nem pedálos 10-ig használtan van sztem , de egy X52 pl jó lehet de ahhóz nincs pedál csak Z tengely , de Z tengelyes a F.L.Y.5 is 18 újonnan és nagyon jó a célra (tapasztalat , az van nekem is , csak játék tudás nincs hozzá
)
-
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #8093 üzenetére
Én lassan a végére érek a fejlesztéseknek, aztán hozzákezdek az 1B változat felfejlesztéséhez is
-
RG4L
őstag
válasz
Találtgyerek #7842 üzenetére
Jaja, én odaadtam volna neki a 6.3-at.
-
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #7842 üzenetére
Elég ez ennyire is, tegnap este 3 db Ho 229-es halálra szopatott
-
munnergep
senior tag
válasz
Találtgyerek #7668 üzenetére
😂😂
Nem sokon múlt, hogy ezen be&€#@tam... -
RG4L
őstag
válasz
Találtgyerek #7646 üzenetére
Nézd meg a J7W1-et, én azt teljesen kifejlesztettem. (plusz már az R2Y2 V1-et is).
-
Fel
addikt
válasz
Találtgyerek #7564 üzenetére
Á, dehogy is... Ugyan miért?
A két alsó piros emberkéből az egyik F8F-el, a másik B-57A-val jött, szóval voltunk hárman propelleressel..
Az egyik F8F-nek lett 4 kill, nekem 1 + 2 assist. A többiek nem tudom mit csináltak. A csatát buktuk..Ezt pedig csak úgy, a "no comment" kategóriába:
Három csatát repültem ma, mindhármat F8F-1B-vel, mindhárom esetben az amcsi szerón. Dehogy itt milyen szájkarate megy a killsteal, team kill miatt... Totál idióták.. néha még rosszabb velük játszani,mint a ruszkikkal.. ott legalább nem értem mit irogatnak...
-
Nosam
aktív tag
válasz
Találtgyerek #7540 üzenetére
Persze lehet, hogy emberfüggő is de én kipróbáltam a free sim módban ugyanazt a gépet alap és kifejlesztett tulajdonságokkal is, felszállás megkeresni a célpontot kilőni és leszállni... Na most azon túl, hogy mind a felszállásnál és leszállásnál hatalmas különbségek voltak sokkal magabiztosabbnak éreztem az ász gépet, még a célra tartásnál is jelentkeztek komoly különbségek. A kifejlesztett géppel egy rövid sorozattal kiszedem a célt, míg az alap fejletlen géppel ráment vagy 3-4 sorozat 50-75 lőszerrel ugyan arra a célra. Szóval ezért nem látom én értelmét annak, hogy egy gyenge tulajdonságokkal rendelkező gépet bevigyek sim módba...
Nem szívesen szeretnék megajándékozni másokat sim módban tapasztalati pontokkal és a halálommal abból kifolyólag, hogy a gépem nem tudja azt ami szükséges a biztonságosabb és eredményesebb repüléshez, erősebb fegyverzet, gyorsabb fordulási képesség és hajtómű stbstb.
Colos1: Köszi, mindenképpen tervezem az SB-at de az igazsághoz hozzá tartozik, hogy szükségem lesz egy Oculusra is, mert itt az marha sokat segítene. Most akármi jön a Dev3 vagy a CV verzió beruházok rá és azzal lesz ez az igazi. Nagyon sokat számítana ez a harcokban.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Találtgyerek #7535 üzenetére
Csak ász gépeket akarok vinni realistic-ba és szimulátor módba is, hogy a még kifejlesztetlen gépek gyengébb tulajdonságai ne rontsák majd ott a "harci átlagot".
Emellett még az a probléma a realistic-al, hogy gépfejlesztésekre és feloldásokra lassú, fel kell szállni aztán le kell szállni újabb löszerekért stb. Sokkal lassabban lehet ott fejlődni még akkor is, ha több XP-t ad, de viszont nem pörög úgy. Tegnap már felvittem egy ász Yak-ot real-ba, felszálltam lelőttem egy ellent aztán leszálltam és vége is volt a csatának. Szóval ott a korlátozott lőszer és a vele járó leszállások miatt még akkor sincs sok esély 4-5 gép lelövésére ha fejtetőre állok, ellenben 3-4-5 gép kiszedése arcadban több XP-t hoz másrészt pedig nem csúfítja majd és nem rontja az átlagot az alap fejletlen géppel sok esetben szinte biztosan borítékolható death-ek miatt.
Szóval azt találtam ki magamnak, hogy csak ászokat viszek real-ba és sim módba.
-
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #7469 üzenetére
Van mikor én is fűnyírózok, R4GL kolléga le is kapott tegnap
. Csak nem bírt meglátogatni, mert egy B-17-es kiszedte idő előtt
Ha szedem a Light PillBox-okat, értékes pontokat veszít a csapat -
RG4L
őstag
válasz
Találtgyerek #7467 üzenetére
Kipróbáltam na... első meccsen csak pattogott a lőszerem, még a regisztrált találatok után se kaptam assistot. Második meccsen 3 killt szereztem, de kikaptunk a fűnyíró csapat miatt. Harmadik meccsről ledobott a netem, loss.
Most megint végigteleportáltam egy meccset a Yak-9P-vel, még egy Spitfire-ön is átrepültem.
-
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #7359 üzenetére
Ja, lendületből egész jól lehet emelkedni. Ha van rá mód, úgy szoktam, 500környékéig gyorsulok, aztán felrántom, míg olyan 220 köré nem csökken a sebesség
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Találtgyerek #7353 üzenetére
Hát akkor valamit eltoltam , mert alólam 1k-ról , felém került
más:Ez az Fw A5/u2 a 2x30mm podal nagyon röhejes ahogy kinézz
-
PAtr0n
addikt
válasz
Találtgyerek #7344 üzenetére
Elkapni senki nem tudta?
RG4L:
Eszembe se jutott visszanézni. Végtelen ideig tárolódnak a replayek ha be vannak kapcsolva? -
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #7337 üzenetére
Hetfon en is kaptam egy Teamkill-t, de nem tudtam mire velni a dolgot... Egyik haverommal mentunk squad-ban, en PBJ-1J-vel, o pedig P-39-essel. Egy Thypoon Mk 1b-vel mogottem repulo csapattars csak ugy ok nelkul belemeresztette kb a fel tar 20 mm-est... Vissza kellett fognom magam, hogy ne lojem szet a gunner-ral... A gepem torzse fekete lett, a ket motorom sotetpiros, szarnyak nullak, kb 2 km-es korben tudtam fordulni, a repterunkre mar nem tudtam visszavanszorogni, addigra feladta a ket motorom. Haverom irta, hogy lelovi, mondtam neki, hogy hagyd ra, nem lesz jobb Neked sem, ha lelovod. Jaa, es ezek utan kaptam egy gyonyoru 4 perces Crew Lock-ot
. F*szom tele van ezzel a Crew Lock rendszerrel. Az esetek 95%-aban teljesen jogtalanul zarolja a legenysegemet. Mikor a meccs elso par perceben magam moge kapok 3-4 ellenseget, es cafatokra lonek kozos erovel... Mintha en tehetnek az egeszrol.
-
RG4L
őstag
válasz
Találtgyerek #7337 üzenetére
Múltkor megnyúztam megint picit az R2Y2 V1-et, és most kezdek kiábrándulni (jó és rossz értelemben is), majd egyszer kifejtem... Most pihenőt tartok, meg még sok tequilát kell meginnom ma és úgy lehet nem menne jól a célzás.
-
RG4L
őstag
válasz
Találtgyerek #7333 üzenetére
Le is lövetem magam xD
-
RG4L
őstag
válasz
Találtgyerek #7312 üzenetére
Ugye ez nem komoly?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Találtgyerek #7319 üzenetére
Csa offensém van bele , de egyszerűen repülhetetlen (számomra) pedig szerintem az egyik legszebb gép amit eddig láttam a wt-ben
De 1-2 találat és fekete a szárny , onnantól pedig rögtön húzz oldalra.
Patron: Nemtudom , teszek egy probát a stealth-el , köszi
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Találtgyerek #7316 üzenetére
fasza azt észlelem .... ez a grifon egy hulladék , egyszerűen jön akár egy f8f1 és halott vagyok 300-nál SE bírók útánna fordulni meg 500-nál SE , érdekes modon ha véletlen amcsikal ecercise-re tévedek tutti , hogyegy griffon fog3 golyóból kivégezni
-
Fel
addikt
válasz
Találtgyerek #7292 üzenetére
Me-262 UHG (
UltraUberHochGeschwindigkeit)...
Szerintem ez nagyon ocsmány... Még jó, hogy nem tudták mevalósítani.
Nagyszerű ötletnek tűnik, hogy a pilótát hátraköltöztették a függőleges vezérsíkba. Biztosan jó lett volna onnan a kilátás.. A WoWp-ben előbb-utóbb biztosan megjelenik--------------------------------------------------
Nocsak... Premium Account Price Change
Az egynapos és egyhetes prémium acc. ára kicsit növekszik, míg az összes többi opció olcsóbb lesz. Pl.: 100-100 GE-vel csökken a 30 és 90 napos prémium acc ára.
Lehet azzal van összefüggésben, hogy növekedtek az árak az orosz portálon.. -
RG4L
őstag
válasz
Találtgyerek #7284 üzenetére
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Találtgyerek #7271 üzenetére
Akkor a haverom is szarrul csinál 2 napja valamit
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Találtgyerek #7260 üzenetére
Nekem , már írtam itt is írtma , RG4L aszondta régi bug , már elv jelezve van , numpadon probáldmeg ilyenkor az "5"-öst meg nyomni
-
Szőrös
veterán
válasz
Találtgyerek #7257 üzenetére
Én MG esetén ground target-et ( apt ) használok ha az nincs akkor universal , Cannon-nál meg HE .
De ha nagyon jól tudsz célozni akkor stealth-et érdemes. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Találtgyerek #7248 üzenetére
A szemét bomber lőtt engem
golyóból kapott szét
még csak kárt sem tettem benne, túl Op-k a bomberek Torz on Borznak van igaza
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Találtgyerek #7246 üzenetére
Detto , ma össze szedtem a G2-t (hisz itt valaki letolt jogosan , hogy élvezem a gamet...) és p40-eket lőttem
RG4L : Kimaxoltam igazából nem , a fegyverzetét kihúztam és annyi szóval már nem alap , rá foghatom , hogy én megprobáltam a maxos (most is lecseszel tudom
pont mint azért mert nekem a Focke Wulffe-k mint dorák
) nálam a fegyverzetre van , mert én előszeretetel megyek headont jenkikel mert az .50-esek elég táposak és jó esélyel viszik a pilótát , ha meg nem , akkor az cumi
más: Minden bf ilyen hamar melegszik ?
szrk.: megint megprobáltam japánok , és nagyon csúnyán elpicsáztak minket
ez a gép a vicc kategória , 2. gólyoból szét robbantam
-
Colos1
őstag
válasz
Találtgyerek #7243 üzenetére
Túl ügyes vagy, ezért szívat az MM
Ha jó köröket mész, akkor a kapsz +BR -t, ezért feljebb rak.
Ha viszont töketlenkedsz, akkor -BR, és lejjebb rak.Persze, ez csak akkor működik rendesen, ha van elég játékos, így ez nekem SB -ben nem mindig sül jól el. Volt, hogy a G2 -vel már P-51 -ek ellen mentem 2-3 meccset, lőttem is párat belőlük, szóval nagyon jól ment, és már teljesen ráállt a kezem a nehezen lelőhető gépekre. Aztán a következő meccs előtt már fura volt, hogy túl sokat kellett várni, és mi történt?!? 2-es szintre rakott, mert 3-4-esbe nem volt játékos
A tömegmészárlás nem kifejezés arra, amit ott végeztem
-
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #7196 üzenetére
Rendszeresen megyek Yak-9T-vel és 9K-val, ha megszokod, egy vadállat
Jó meccseket lehet velük menni, jól emelkednek és jól fordulnak. Cserébe vigyázni kell a motor hőfokára, gyorsan felforr a víz -
Szőrös
veterán
válasz
Találtgyerek #7158 üzenetére
Miért ? Teamkillert is osztanak bannt, ez legalább olyan aljas dolog.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Találtgyerek #7101 üzenetére
Közben arcadeban a németekel rá találtam a zenre
a 20mm-sek szagatnak
-
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #7080 üzenetére
Én a G6-oson a 3x20 m felállást használom, sokkal jobban használhatóbb, mint a 30 mm-es. Vadászok ellen elég a 20 mm-es is, esetleg bombázók ellen kellhet a 30-as, de a 20-assal a szárnyát célozva könnyen le lehet szedni azokat is.
-
RG4L
őstag
válasz
Találtgyerek #7077 üzenetére
A K-4 pedig kifejlesztve elég gyilkos gép, jobb mint a többi 109-es.
-
superecneB
őstag
válasz
Találtgyerek #7080 üzenetére
Biztos hogy én nem tudok vele jól célozni, viszont a többi géppel jól megy ezért fura hogy ezekkel ennyit szenvedek...
-
superecneB
őstag
válasz
Hiába nem találok el vele senkit, az A-5tel meg első repülésen egy kill...
Ráadásul nagy sebességen jobban irányítható az A-5. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Gyorsulásra kell vele alapozni , mert adott távon nagyon durván gyorsul
-
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #7074 üzenetére
Még csak F8-asom van, meg Bf 109 G6-osom
. D-s Fokam még nincs
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Találtgyerek #7060 üzenetére
Hát igen , fodulok is ÉS van sebeségem is , a japán útán kicsit nagyon brutál dolog
mindjárt jön egy RG4L és lehord a sárga földig eme kijelentésemért: Nekem Griffon keeeel
-
RG4L
őstag
válasz
Találtgyerek #7045 üzenetére
Úgy csuklott össze, mint egy ló, amit túlpakoltak xD
szerk: nincsen már messze a születésnapom.
-
Colos1
őstag
válasz
Találtgyerek #7030 üzenetére
Mindegyik fütyül, mert a géppuskacsövek sípként működnek, ha nincsenek ledugaszolva, vagy kiszerelve.
-
RG4L
őstag
válasz
Találtgyerek #7030 üzenetére
Elég asszony hangja van
-
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #6908 üzenetére
En legutobb az F-80C-vel csinaltam, hogy egy repteren allo Ho 229-est lelottem, 920-szal beszaguldozva a repterre
. Szerencsere nem talalt telibe az AA, csak az egyik szarnyam lett piros
(#6910) Micsurin:
Eltalaltad, nem lehet beallitani
Tan folyton kikapsz a Meteoroktol? -
Micsurin
nagyúr
válasz
Találtgyerek #6900 üzenetére
Leszeded , wt-ben user skin mappa (kicsomagolód oda , winrar , 7zip , vagy csak sima windows intézőben belelépsz és kimásolód) , és adott gépnél a customizationban katt a user skinre és ott válaszd ki
figyelj a tipusokra mert pl p51-ből amijó a d5-re az a d30 nem biztos és ez igaz lehet a bf-ek al tipusaira
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Találtgyerek #6780 üzenetére
Rendben köszi , most M3-al repkedem , M5 gyűjtőm , valami azt érzeti ott full t4 ellen fogok menni (2. M5-nek tetszetős az a 13mm-es
) Ki-84 ko / hei / otsukról pár szót mondana valaki aki repült velük? Energia harc ? vagy fórdúló ? (gondolom energia 19sec-es fórdúlásal
)
-
Szőrös
veterán
válasz
Találtgyerek #6780 üzenetére
3.3 az első Zéró ( mod11 ) de az is sok tenni ez tény.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Találtgyerek #6734 üzenetére
Oké, te Tier 4-ről beszélsz, ott még messze nem tartok.
Nekem az első Corsair is tetszik, meg úgy eleve az amcsi 12.7-es fegyók sebzése. Azért látom, hogy az általad említett Corsair igen jó lesz a 4x20mm-el. Kitthawk meg hát... volt vele pár jó köröm, de szarul használtam, fordulni nagyon rühell, szóval arra nem való az biztos.
Ja és igen a Bearcat-ek. Már várom őket.De essen szó a bombázókról, attacker-ekről is. A20-as szerintem nagyon jól használható, de a B25 egy istenség. A TBF is személyes kedvenc. A B-17-re nagyon kíváncsi vagyok már. Az biztos hogy abban a slotban lesz annyi exp. gunner, ami arra a gépre kell.
Apropó, az amcsiknál szoktam rá a stealth lövedék használatára. Eddig nagyon tetszik. -
RG4L
őstag
válasz
Találtgyerek #6729 üzenetére
Helyes
-
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #6704 üzenetére
Tipikus
. Vagy mikor szetlovik egymast felszallas utan
-
Szőrös
veterán
válasz
Találtgyerek #6681 üzenetére
Mit vársz olyanoktól akik még felszállni se tudnak rendesen mert összetörik a gépet...RB-n ! Röhej.
-
RG4L
őstag
válasz
Találtgyerek #6681 üzenetére
AB huszárok, akik mellékattintottak.
-
Colos1
őstag
válasz
Találtgyerek #6666 üzenetére
Nem azt akartad írni, hogy 300 felett??
A flaps pont arra való, hogy alacsony sebességgel is tudj repülni, mert növeli a felhajtóerőt.
A combat flaps pl. arra jó, hogy alacsony sebességen is tudsz fordulni. Messerrel pl nem fordulsz 250 alatt, flaps nélkül. (Bár mostanában azzal sem, nem tudom mi a sz@rt csináltak...
)
-
RG4L
őstag
válasz
Találtgyerek #6616 üzenetére
Király, köszi
eddig még senki nem akarta feldarabolni
asszem 15:30-ig vagyok órán, tehát nekem délután jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest