- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
SSJPeter #10297 üzenetére
Ne keverd össze az IAS-t (Indicated Air Speed), és a rendes sebességet! Nem egyforma!
(#10295) m3tr0
Jaa, hát AB-ben ne csodálkozzunk semmin sem...
-
-
m3tr0
őstag
válasz
SSJPeter #10269 üzenetére
Nekem ez a célzás nem megy szerintem...vagy nem tudom.
Átálltam a japánokra, lövöm az ellenség gépeit kiírja néha,hogy hit, de a világért nem esik le egyik se.
Aztán meglett az A6M2-N 20mm cannonal egy F2A-t nem tudtam leszedni vele...engem egy lövéssel törzsnél kettélőttek egy Hurricannal amivel ugye az angoloknál én szinte senkit nem tudtam lelőni.Nem tudom...annyira fura ez az egész.
-
SSJPeter
őstag
válasz
SSJPeter #10260 üzenetére
Jól elbeszélgetek itt magammal, most már le is fogok állni (mondjuk úgyis kihalt a topic), de ez a gép akkor is kurva jó.
Nem annyira lassú, jól fordul, jól merül, és elég jó a tűzereje, mindez együtt nagyon jóvá teszi.
Azért majdnem 100k lion egy meccsért...nem rossz, mondjuk azt azért észrevettem, hogy az amerikaiak, hát hogy is mondjam segg bénák néha, mármint a csapataik...külön örültem, hogy az összes prédám vadász volt, nem bombázó.
-
m3tr0
őstag
válasz
SSJPeter #10242 üzenetére
Köszönöm a választ.
Úgy cirka egy év után vettem elő megint a játékot.
Néha tök jól megy, persze kinek mi a jó...tudom itt 7-8 gép lelövés az alap, én jó ha 2-3 gépet le tudok szedni.
De ma is jártam úgy,hogy szembe repül velem az ellen és egy lövésből kettélőtte a repülőmet...egymás után kétszer.Azé az nagy élvezet.
Én meg szarrá lövöm őket, mikor mivel, van amikor a 20mm ágyúval sem tudom lelőni a gépet...van amikor a 7mm-sel elsőre.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
SSJPeter #10234 üzenetére
Hát az UT-se gyenge,de a P kifejezetten OP.Mindkettővel elég sokat repültem,nagyon gusztustalan.Nem is szeretek velük repülni.P51-et,Tempestet,D-s Fokát,mindent utolér.Jó a fegyverzete.Griffon Spitet simán lefordulom vele.Talán emelkedésben nem az igazi,de a P verzió az űrig tud weppel menni.
-
-
RG4L
őstag
válasz
SSJPeter #8162 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy nem ma kezdtem a játékot és a prémium fiók sokat segít. Jobb, mint a Tempest Mk.V, meg én nem adnék ki annyi aranyat azért a prémium gépért, akkor inkább 190 D-13-at vennék csomagban.
Egyébként mindennel repültem, ami a Tempest Mk.II előtt van. Általában úgy csinálom, hogy amikor egy géphez sikerült megszerezni minden fejlesztést, akkor váltok a következőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest