- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
Most 3.0-3.7-ben játszok és többször lőtték már ki a PZ IV F2-met Oneshot-tal, a Marder III H valamelyik csatában kibírt egy Cromwell V-öt és egy M3-at, csak lestem, hát még a Cromwell, amikor kilőttem, aztán jött egy csapattárs és megmenekültem.
Korábban is szerettem a Marder-t, jobban bejön, mint a PZ III J1. Többnyire F2-vel és Marder-rel megyek (ebben a BR sávban, a 2.7-esben a PZ III jobb.). -
SP4C3
veterán
"Az nem tudom miért Gaijin hibája ha csúnyán beszélsz és ban-t kapsz érte" - Senkinek sem hibája, nem is hiba, ott van a chat cenzúra tessék használni 12-18 éveseknek, azon felül pedig ki lehet kapcsolni.
"Ez a WOT-os stílus, és örülök hogy annyire nem elterjedt itt mint ott. "- Könyörgöm, ne akarjon már mindenki kapcsolatba hozni a wot-val. Teljes mértékben teszek rá, hogy milyen a wot-os stílus.
Gondolom neked sincs minden csatában 6 killed. - Nem, mert általában több van, természetesen előfordul kevesebb is.
"Ezért nem kell egyből hülyézni. Meg azért mert 6 kill után kilőttek téged is 1 lövéssel." - Olvasd el amit írtam mégegyszer légyszives!
-------------------------------------------------------------
Ja és előfordult már, hogy üzemanyag tartályon lőttem valakit 160gramm TNT-vel, semmi nem történt, kösz gazsi.
-
SP4C3
veterán
Az b@ssza meg aki kitalálta a +-1-et. Néha hatalmas eltérést jelent az az 1 BR pont.
@Malibutomi - Ne idegeskedj nálam is ez van. 8 csatát vesztettem zsinórban BR 6.3/6.0/6.3-ban. szégyen.
USA már 5.0-nál is tragikus, nagynehezen elküzdöttem magam a 6.0-ig de ott is ilyen...
-
Malibutomi
nagyúr
Nekem csak azt irta az ember hogy report. Mert kicsaptam az Emil-jet jo messzirol, aztan meg oneshotoltam a Tiger E-jet....minek rohan keresztbe elottem
Eloszor nem tudtam mit akar, megneztem a visszajatszat, ott lattam hogy mar az elso utan butthurt volt, jott lebombazni engem miutan kilottem
-
Malibutomi
nagyúr
Nekem nem tetszik, imbalanced, meg emugy sem szeretem a varosi palyakat...foleg az angolokkal, mindig az van hogy hopp szembetalalkozom valakivel a sarkon kapasloves, en meghalok mert o orosz vagy nemet, o meg jo esetben kap egy kritikalt mert nekem nincs HE filleres lovedekem.
Amugy csak nekem tunik ugy hogy kicsit elszalltak a javitasi arak?
6-7 killel fejezem be a nyertes csatat, 36K silver, es abbol 20.000 elmegy a javitasra es ammora. -
SP4C3
veterán
Hát szomorúan
hallomolvasom és átérzem, nekem 5 napig tartott az utóbbi major update ami csak ~9GB volt.
A mostani frissítés 1 nap alatt levánszorgott, érdekesmód fennakadás nélkül.A járműveken és az új map-okon kívűl nem látom, hogy változtattak volna a technikai megoldásokon, de persze a remény hal meg utoljára én pedig elsőként a csatában.
-
Malibutomi
nagyúr
Amig csak az M26 volt meg a shermanok melle en is arattam a Tiger1 es tarsai kozott.
Ott meg az M82 atvisz szinte mindent, es robban is jo nagyot.
Miota feljebb vagyok semmit nem ernek. Az APCR neha hatasos, de amig en keresem hol tudom talan atloni oket, addig ok egy lovessel pukkantanak, barhol.(#3815) CHaooSS
T32 ugyanaz, egyszeruen az agyu/loszer bolhafing a tierjeben. Csak assistokat lehet gyujtogetni vele, mert az APCR vagy lepattan vagy csak lyukat csinal.
6.7-7.3 szinten tenyleg jo...kar hogy szinte mindig 7.7-8.0 ellen megyek...Oszinten szolva a Bulldoggal van a legtobb sikerem, mert azzal korberohangalom oket, meg lehet vele flankolni mert gyors.
-
SP4C3
veterán
Nem. csak egy volt, az ott a 2 processor mag egy ugyanazon időben, amint látszik csak a core0 (azaz az első mag) van terhelve, mintha a másik nem használná a játék. (singlethread szindróma). 2016-ban azért már illett volna a multi-core support.
Ha megkérlek, akkor megnyitod nekem a task manager-t a háttérben és futtatsz egy benchmarkot? Csak, hogy lássam másnál hogyan viselkedik?
-
CHaooSS
őstag
Maus a top gépek között megy szóval nem jött be.
De amúgy miért zavar téged, hogy Maus-al akarok játszani?amúgy akkor kérek Leo 2-őt, ha már ATGM rakétával lődöznek a 2. vh-s tankjaimra, de amúgy akkor T72 is jöhet, leszarom, de akkor ne csak a vh-s tankok szopjanak hanem a hidegháborúsok is.. faszom
-
Dewri
aktív tag
Az Armored Warfare-ban van Sheridan, ott nekem nagyon nem jött be. Iszonyat lassan töltött az ágyúja, a rakéta szintén, ráadásul elakadt minden tereptárgyban, hamar célt tévesztett. Ahhoz hogy rávezessem a célra, végig látni kell a célt, tehát kint kell állni a placcon és mire odaért volna a célhoz, azt sokszor már rég kilőtték a sima ágyús tankok... Páncél nulla, torony is lassan forog. A végén már nagyon utáltam vele játszani, kínlódás volt, minden kicsapta 2 lövésből. És ott persze modern tankok vannak, aktív vagy passzív rakétavédelemmel, így a rakétát szinte nem is használtam...
Itt valószínűleg más lesz a helyzet, mivel RB-SB csatában nincs jelölés, szépen lehet majd sniperkedni vele, rakétavédelem se nagyon van, a 152-es ágyú is nagyot üt... Azért valahol tényleg vicc, hogy beraknak egy 1969-es tankot az 1945-ösök ellenében... Inkább legyen kétfajta játékmód: tankok 1945-ig és tankok 1945-től. Így aki akar, tolja a régi vasakat, aki modernekkel akar menni, az azzal megy, de nem keveredhetnek össze. Szerintem a játékosoknak ez nem lenne ellenére. És ezzel máris konkurenciát csinálnának az Armored Warfare-nak is a wot mellett...
-
CHaooSS
őstag
az én ku**a anyámat, hogy szeretnék, egy olyan tankkal játszani amit kifejlesztettem és megvettem.. -.-"
amúgy meg Tiger 2- se lesz használható mert BR miatt tuti rakétások közé kerül és egy magas lomha tank ugyan úgy mint a maus..tudom, hogy neked annyiból áll a német ág, hogy OP Leo fúúúj T64 KELL , de én rendesen szeretnék a többi tankkal is játszani és ezután a pár csatából 0 lesz..
-
CHaooSS
őstag
Miért ne? Gaijin is megmondta, hogy húznak egy határt nem lesznek rakétás tankok erre tessék.. Light tank egy 152-es rakétával.. majd meglátod mennyire ku**a idegesítő lesz
maus még éppen csak használható volt, de most már lehetetlen lesz vele menni mert egy hatalmas gördülő céltábla lesz egy rakétának..
-
CHaooSS
őstag
De ne feledjük eddig meg el voltak lehetetlenítve a németek, ( most is el vannak csak top tier-ben nem )
Turret: 392 mm vs KE, impenetrable vs HEAT , ezt nem tudom, hogy hogyan oldanák meg ,hogy jó legyen mindenkinek
dolgozni kell még a játékon, hogy normálisabb legyen aztán jöhet a T-64
ráadásul 5DTF 5-cylinder diesel producing 700hp. This gives the T-64 a hp/t ratio of 20.5 -
maximilian4
addikt
Ez teljesen jogos. Akkor mondom úgy, hogy lehet valamit kezdeni az alaplövedékével. Nézzük az összes T-54-es alaplövedékét. Erősen poén faktor t5-ben. És mennyit kell fejleszteni hogy kapj egy valamire valő apds-t, mert még csak nem is a következő fejlesztési tierben kapod meg. Fo*staliga. De a briteknek ott van alapból az összes tier4-es tankjukba az apds, ez a lényeg. Én meg annyi engedményt nem kapok, hogyha már egyszer kifejlesztettem az apds-t a T-54-nél, akkor megkapjam a kövi T-54-ben is, és ne az őskövület, nullahúsz átütésű sza*ral kelljen kéezdeni, aztán meg az apcr...
(#3680) CHaooSS
Szoktál még menni szovjet tankokkal? -
PAtr0n
addikt
Nincs semmi probléma, csak annyi, hogy a taglalt BR-ben kínlódás a németeknek. Ennyit írtam. BR 5.7, na jó, még talán a 6.0 játszható velük. Meg néha gusztustalan a repeszszóródás, de az szinte minden BR-ben. Mintha a német APCBC gyengítve lenne. Mentem pár kört pár hónapja a prémium T34E-vel. Szinte minden egy lövés volt. Ha annyira benne vagy a profilomban nézd meg a statisztikát vele. (1 RB, 5 SB csata, 40+ kill). Nincs miről beszélni.
USA már nem annyira virgonc, ott nem érzek szarszagot. De az oroszokkal sok a sunyizás.
Sok dolog placebo hatás, ezt aláírom, de nagyon sok a furcsaság is a játékban. Az orosz Yak-ok FM-je a kedvencem, (nyilván nem AB-ban, az nem mérvadó), hihetetlen manővereket művelnek.Ja igen Panther: Ha tornyon lövi egy orosz, általában mind a 3 tag halott. Szinte mindig.
-
SP4C3
veterán
Nem tegnap volt, hanem a napokban. Azthiszem M4A6-val, de nemtudom, mert minden fornton játszok.
Most visszamentem kisebb tierekbe, mert egyszerűen nem lövök semmit, 3 olyan kör volt egymás után, hogy mind3 spawnomat 1 lövésből kilőtték + alig volt találatom és azt mondtam, hogy jó itt ezt befejeztük.TARGET UNDAMAGED - TARGET UNDAMAGED - TARGET UNDAMAGED - TARGET UNDAMAGED - TARGET UNDAMAGED - TARGET UNDAMAGED - TARGET UNDAMAGED - TARGET UNDAMAGED - TARGET UNDAMAGED - TARGET UNDAMAGED - TARGET UNDAMAGED - TARGET UNDAMAGED
-
BoB
veterán
És úgy tűnik 500 aranyért az ember megveszi mindegyik fajtát, nem csak egyet. De nem biztos.
Örülök hogy aranyba kerül, különben ez lenne, amiről már beszéltem:
Nagy játék lenne ha minden így nézne ki ezek után...
(abszolút nem is valóságos, hiszen semmilyen optikát, rést nem takarhat hiszen ki kell nézni egy csomó helyen...)
-
Dewri
aktív tag
Én is nagyon vártam a WT-t, mikor kijöttek az első videók és még zárt béta volt. Annyira nagyon, hogy vettem is egy alapcsomagot, valami kis fos tankkal, hogy végre játszhassak, mert a wot már akkor egy halom ***** volt... Pedig soha nem költöttem és azóta se költök ilyen online játékokra! ÉS valóban jó is volt, iszonyat grafika és hangok, fíling, nincs hp, nagyon ott volt, mikor a Stuggal, KV1-el szét lehetett vágni mindenkit.
Azonban manapság? Kv1 lassú, vak, bármi keresztüllövi, a medek tolják rá az unlimited artyt, életképtelen lett. Stugot 1 lövésből ki lehet kapni, ha meg épp meg tudok állni leskelődni valahol, akkor lebombáz valamelyik repülő... Utoljára mikor mentem a játékkal, éppen nyélgázzal haladtam a pozíció felé valami német Pz-vel, mikor jobb-elölről egy lövésből kiszedett egy M5 Stuart. Menet közben, nem is láttam, simán egy lövéssel egy kis semmi tank...Élvezhetetlen lett ez is, a zárt bétához képest mindenképp (a hajós játékban szintén zárt bétás voltam, mert kaptam kulcsot, na az is durván más volt, mint az éles, úgy látszik azon dolgoznak a fejlesztők, hogy a jónak induló játékokból játszhatatlan valamit kreáljanak...), de egyébként is mostmár erősen wotos: a látótáv (te nem látsz semmit, de 4en lőnek...)/eltűnő tankok (ami eleinte nem volt, ez volt az egyik legvonzóbb a korai videókban a wot után!!!), a nem megy át a lövés, pedig simán át kéne mennie, a te lövésed pattan/az ellenfélé bemegy esetek sorozata, a te csapatod mindig tele autistákkal/szemben mindig pro gárda, ésatöbbi... Sajnos a grafika/hangok már nem tudják ezt a sok kellemetlenséget ellensúlyozni, ez már messze nem az a
játékélmény ami volt, ami lehetne...Jelenleg az új Armored Warfare az, amiben még megvan a szórakozásfaktor, de KIZÁRÓLAG PvE, azaz botok elleni játékmódban (ott van ilyen külön, 3 nehézségi fokozattal), mert a sima ember elleni normál csaták ott sajnos instant wot copy-paste alapon lettek megcsinálva... Ha nem lenne PvE, már az is kuka lenne, mint a többi...
-
SP4C3
veterán
Persze-persze, nem is arra céloztam, csak ne lenne ilyen UNFAIR. Maga a játék tényleg nagyon szépen meg van csinálva, ami biztos egy rakás pénzbe került, de él a mondás: Nem mindegy miképp nyered meg a háborút. Legyen prémium, de ne folyásolja be a játék menetét és tisztaságát.
-
maximilian4
addikt
Persze ez érthető. Tudom sokat szidtam a T-54-et és már unalmas, de tényleg egy nagy rakás kaki mind a 3. Azt hittem én is ha meglesz, akkor nyugodtan tudok játszani. De sajnos gazdasági katasztrófa az egész, pedig legszívesebben csak vele játszanék. Általában mínusz több tízezerrel zárok egy menetet, még akkor is ha van 3-4-5 killem. A lőszer drága hozzá és nem hatásos (ezzel a kombóval nagyon viszi a pénzt) tier5-ben, a javítás is drága és könnyen kilövik.
-
CHaooSS
őstag
Nem számít hogy le vannak maradva az oroszok, de azért utáljad nyugodtan őket
Ó az oroszok vannak lemaradva? téényleg.."Stabilizátor meg még nincs a játékban, ha nem vetted volna észre, már jópár hk-n kellene lennie..." Látom nem értetted, hogy az új tankokra mondtam..
" de hajtogasd továbbra is, hogy köcsög orosz tankok a legmodernebbek "
Német vs orosz.. ha jön a T62 meg T64 akkor szerinted mik leszenk? mert te még egy szaros prototípust sem akarsz adni a németeknek amik felveszik a versenyt az orosz gépekkel.. Jézusom.. Nem a német játékosokkal van a baj hanem a többivel mert, ha már egy normális gépet akarunk a németeknek fel vannak háborodva, hogy húha mi lesz akkor, ha ők is ki tudnak lőni minket..
-
CHaooSS
őstag
"Akkor T-80 is jöhet" , 76-ig csak kocsit módosított T64 volt Ob'yekt 219 SP1-SP2
életképes a maus ? XDDDDD persze egy második világháborús tank majd egy T64-el harcol.. már az is elég röhejes hogy T10 meg M60 ellen van.. De nem gond jöjjenek a modern oroszok azok meg stabilizátorral full sebesség mellett 2km-ről keresztül lövik a Maust.. ugyan
-
CHaooSS
őstag
Addig csak módosított T64 volt, Rakjanak be akkor egy alap T64-et meg még egy verziót belőle? minek mikor tucat ruszki gép van
ellenben a németeknek csak a kampfpanzer 70 és ez a Leo 2 protoípus.
Páncélban ugyan olyan szar mint a Leo 1. erősebb váltó és jobb motor miatt gyorsabb illetve kapott stabilizátort. Bocsánat, hogy akarok egy életképes tankot a németeknek ami jó az oroszok ellen... Gondolkodj már kicsit -
SP4C3
veterán
Ja, unfair szar az egész. Tényleg jó, igazad van...
@CHaooSS +1, újra kellene dolgozni és inkább tier-ek számítsanak a matchmaker-nek ne a battlerating-ek. Minek kell komplett képlet a br kiszámításához?! Ja meg újabban a rank is számít, hogy hová kerülsz. Csapatmunka még mindíg kuka, campelés az viszont nagyon is divat lett.
-
CHaooSS
őstag
Elvileg egy komoly jó MM van a játékban ( fejlesztők szerint ) de amúgy ez hülyeség.. elvileg ezek az értékek csak azért vannak mert kell az MM-hez és az adott tank teljesítménye és játékbeli átlaga alapján rakja csatába, de ez baromság..
Legjobb lenne az egészet újradolgozni, a hidegháborús tankokat meg teljesen elkülöníteni..
-
maximilian4
addikt
Azért ott van a "keleti 73-as csata" pl., amikor elvileg az abramsek "harcedzett" iraki páncélosokkal találkoztak. Talán a modern kor legnagyobb tankcsatája,ha jól emlékszem több mint 2 tucat tankot és több páncélost lőttek ki az abramsek veszteség nélkül. És ekkor tuti harckészek voltak az "iraki" katonák (inkább Száddám katonái).
-
PAtr0n
addikt
Nekem még fent van, néha ráfrissítek, belépek 1 kör erejéig, aztán lépek is ki. És ez évente 1x megismétlődik.
Annak jó, hogy ha elérem azt a pontot a WT-ben, hogy meginog a hitem benne, a WoT-ban eltöltött 1 kör mindig bebizonyítja, hogy annál lejjebb nincsen, és örömmel térek vissza a WT-be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest