- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
T28E-t APHE lövedékkel érdemes használni.
El kell jutni a T-34-1942-ig... Aztán T-34-57, KV-85, T-34-85(D-5T), T-34-85...Ha elértek a 85mm-esekhez, akkor majd ügyeljetek, hogy a 164g TnT töltetű lősz@rt használjátok, nagyon OP gépek.
Soviet TD-ket hagyjátok, hasznavehetetlenek (SU széria).
Aztán ott lesz az IS-1 tanknak.
-
PAtr0n
addikt
Elhiszem én, hogy valaki élvezi, de nekem a WoT után elegem lett az árkád tankozásból. Nekem ne mutassa meg hová lőjek a fán meg bokron keresztül, ne mutassa mennyire emeljem a csövet ahhoz hogy eltaláljam. Ez így túl nagy segítség, a skill-hez nem sok köze van az ott elért eredménynek.
Még egyszer írom, elismerem ha valaki ezt szereti, de valódi sikerélményt csak az RB meg SB ad. Ideje kipróbálnod tehát. -
PAtr0n
addikt
Haha, legalább próbálkoztál.
Amúgy az a taktika általában beválik, ha a oldalról csatlakozol rá, közben meg valaki szemből segít húzni. A csudajó fizika előbb utóbb megadja magát, és pattogva talpra áll a delikvensErről jut eszembe. Szerencsém volt anno GF CBT-zni, ott még olyan dolgok voltak, hogy egymásra tett kezdéskor a motor, Karelia-n a bunkerek tetejére rendszeresen, paradise island-en néha pálma nőtt a küzdőtérből, a lánctalp, meg szinte mindenben felakadt.
1-2 csemege abból az időből amit megörökítettem:
[link] [link] -
PAtr0n
addikt
No, ácsi! Ha tetőre tetted a vasat, előbb illik kötélért visítani, hogy állítsanak mán talpra. Ritka, de azért előfordul, hogy segítenek, bár sokszor az alapvető fizikai törvényekkel nincsenek tisztában, és csak húznak-vonnak.
Múltkor omaha field-en borult fel egy srác (sík terepen, nem is értettem), addig ügyeskedtünk rajta 2-en, hogy végül felállt, de addig vége lett a meccsnek.
-
fi:zi'k
nagyúr
7.7-8.0, mivel máshova nem férnek be.
---
Meglett a második kutyaól (ISU-152) tank destroyer is. Amennyire a SU-152-t szeretem, annyira botrány ez. Még lassabban tölt újra, és az ISU-122-höz hasonlóan kriminális az irányítása. Komolyan még mindig nem bírom feldolgozni, hogy még 30-as tempónál sem lehet kanyarodni egy kicsit se, anélkül hogy 10-15-re vissza ne lassulna. Egy normális fordulónál pedig először megáll, majd gyökkettővel el kezd fordulni, ami ha véletlenül a legkisebb emelkedőn van, akkor nem is bír megtenni. -
Malibutomi
nagyúr
Szerintem T1-ben meg szinte mindegy mivel megy az ember, semminek nincs pancelja, mindenki a 40mm koruli meggymagkopkodokkel soroz.
A nemetek tenyleg beindulnak utana, az angolok viszont nagyon gyengek lesznek a cromwellig (mondjuk az angolok eleg gyengek szinte vegig, mert nincs robbano lovedekuk, szoval sokszor meg lehet halni veluk akkor is ha te losz eloszor.Tegnap nagyon jo RB-ket mentunk egyebkent donmackoekkal. Rajottem miert nem szeretem a Lee-t
-
SP4C3
veterán
Ugyanmár, légelhárítókat hagyd, (kivétel Oswind és WirbleWind - Ezek OP-ok, tudsz velük akár nehéztankot is lőni).
F2-t nagyon szeretni fogod
) azt told, aminek 75mm-es ágyúja van, és ALAP lőszerrel szórd őket, ne HEAT-vel!
Közben tegnap szertettem egy konfigra:
MSI H81M-P33 + Intel Pentium G3250 + PowerColor HD 7770
ehhez dobtam 4GB DDR3-at 1400Mhz-en.Kipróbáltam full grafikai beállításokkal (nem a movie preset, hanem még azon is felül, max-ra mindent
)
A játék messzemenőleg jobb DX9EX renderer-vel mint DX11-vel! Még mindig van mit javítaniuk, és a UI még mindig masszívan kötődik a 3D-s elemekhez, ezért lag-ol masszívan a kurzor betöltés alatt, rakhatunk alá bármilyen vasat.Szóval DX9EX.
-
Saccco
nagyúr
-
SP4C3
veterán
-
Saccco
nagyúr
-
Malibutomi
nagyúr
Egyebkent igy hogy kihagytam majd egy evet brutal hogy lenerfeltek a kaphato silvert. Egy eve meg siman lehetett 100k felett kapni premiummal, most 7-8 killel talan 50-60k.
Magas szinten ha csak 2-3 killt szerzek, akkor a javitas+ammo toltes miatt nullszaldos vagy buko a kor.
Brutal toljak a nepet a nyereszkedes fele. -
SP4C3
veterán
Én is rendszeresen lövöm őket ágyúval, de az esetek 90%-ában nem történik semmi!
Tiszta találat, nagy porfelhő a levegőben és megy tobvább...
Már tankoknál is jelentkezett ez a probléma az egyik patch után, clean hit, látszik a találat és semmi... Nem ír ki semmit, mintha mellé lőttem volna, pedig telitalálat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest