-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tactical
tag
A 3.0-ás Churchill-t át lehet ugrani a fejlesztési fában (nem kell kifejleszteni a következő tankhoz), úgyhogy azt hagytam is a fenébe.
A 4.0-ás Churchill-el nem volt annyira rossz a kilövés / halál statisztikám, de embertelen lassan megy. Nem értem be vele a foglalási pontokra. Sokszor csak vánszorogtam az események felé és mire odaértem, mindenkit kilőttek. Ha benéztem és rossz irányból próbáltam megközelíteni az szikla mögött álló ellenfelet megszívtam, már nem volt időm korrigálni. Megkerültek, seggbe lőttek.Saját tier-ben még aránylag jó volt, de többnyire 4.7 jött szembe. Ott már kevés volt a páncél, simán belőttek.
Wager.
Amelyik ikonban tank van (az oroszlán feje felett), azt csak tankkal, amiben repülő, azt csak repülővel. A többit (célkereszt, stb...) bármelyikkel.
-
Tactical
tag
Szerintem az összes ágon érdemes fejlődni, mindenhol megtalálod azokat a tankokat, amivel élvezet a játék. Kiindulási alapnak esetleg jó lehet... én ezekkel a készletekkel és tierekben szeretek játszani különböző nemzetekkel (a japán és a francia ág még nincs kifejlesztve):
USA:
Orosz
Angol
Német
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest