- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Francia91
veterán
válasz
bazsi83vp #10695 üzenetére
Nem az a problémám, hogy valaki nem tud annyira játszani, hanem az, hogy k*rvára egyenlőtlenül osztja el a csapatot... Egyikbe full retardált, a másikba full elit játékosok... Ezzel van a bajom. Szarra sem megyek, ha 2 perc után már egyedül vagyok egy komplett csapat ellen....
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
bazsi83vp #10695 üzenetére
Igazad van amugy, de en egyszeruen idegbajt kapok attol hogy kuzdok tartok egyedul egy pontot szerzem a killeket de vegul 4-5-en gyurnek le vagy hatulrol lonek ki a mi bazisunk felol mert a csapat mar regmegdoglott, sehol sincs es 70%-a szerzett 1 killt vagy semmit.
Nekem ez frusztralo hogy hiaba jatszom jol igy is a pelo rossz vegen vagyok vegul.
Inkabb vagyok csak sokadik olyan csapatban ahol mindenki szerez 2-3 killt mint elso 8 killel mig a csapat tobbi tagjanak van osszesen 5 es vesztunk.Sajna ebben benne van az is hogy a gazsi rohadtul nem tud balanszolni.
Jo pelda a nemetek.
6.7 semmi eselyuktiszta szar a setup, 7.7-8.7 lemosnak mindenkit az olaszokkal karoltve. 8.0 orosszal nem is tudom talan 30 meccsbolegyet lehet nyerni -
Malibutomi
nagyúr
válasz
bazsi83vp #10693 üzenetére
Hat erre irtam egy jo idovel ezelott hogy mikor kiprobaltuk asszonnyal egyutt es o is altalaban a felso harmadban vegzett egy par meccs utan az azert sokat elmond...egyszeruen agyhalott a csapat joresze.
Mikor esetleg meglonek, kersz segitseget, jelolod hol az ellenseg, es siman elmegy melletted a csapattars. Vagy ki az ellenseg ele de a masik iranyba nezve megdogleni. Hihetetlen kretenek.
A csalok meg a masik fele, sorban jelentgetem oket. Par honap mire kiveszik oket, visszajonnek masik accounttal es kesz
-
Francia91
veterán
válasz
bazsi83vp #7065 üzenetére
Még egy régebbi gameplay-em Reálban, 5 repülő a lövészekkel leszedve
-
maximilian4
addikt
válasz
bazsi83vp #2918 üzenetére
De volt nagyobb tankja, megnéztem a service recordba. Minden nemzet tier 5-ig volt kifejlesztve fullra. Ja és nem papír tankba lőttem bele, hanem miközben szétlőttem a kerítést, hogy jobban lássak eltalálta a tankjának a lánctalpját, de semmi több. Erre ő kiugrott a tankból. Ez direkt volt, egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest