Hirdetés
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kronk
őstag
válasz
donjohnson #6003 üzenetére
Köszi az ötleteket, de ezeken is már túl vagyok, jó lenne valahol látni mi történik ha indítanám a hívást, hogy tudjak valamit mondani a Yettelnek, erre van valami tipp?
-
Kronk
őstag
Sziasztok,
Feleségem Samsung S23P készülékén már hónapok óta megy a Yettel VoWiFi.
De sajnos egyre többször van vele gond, nem megy ki a hívás, befelé nincsen gond.
Repülő üzemmód ki be kapcsolás után megy egy ideig, majd megint nem, így inkább kikapcsolja.
Nekem ZFold5-el ugyan azzal a szolgáltatóval, ugyan azon a wifin nincsen gond.Mind a két telefon a Yetteltől van.
Legfrisebb szoftver van mind a két telefonon.
Sajnos a lakásban sokszor nagyon gyatra a térerő különben nem is foglalkoznék vele.
Talán az android 14 javít rajta, de ehhez nem fűzök sok reményt.Hogyan lehetne ez kínozni hol a gond? Szolgáltató vagy Samsung hiba
Valami debug lehetőség? -
tkonya
aktív tag
Oké😃 Kérlek ne nézz majd hülyének a kérdés miatt.
Amennyiben nincs gyártói kapcsolat, akkor Yettel miért árul Motorola készülékeket? Lásd pl E13, de azt hiszem a G sorozatból is voltak típusok. Miért nincs akkor ebben az esetben is "átjárás", csak nem gyártói hanem típus vonalon? -
tomp
Topikgazda
Nem támogatja, ezért nincs benne a VoLTE konfig. Azért nem támogatja mert nincs gyártói kapcsolatuk. Ennyi.
Vannak bizonyos márkák amelyek között átjárás van.
Pl a BBK csoport tagjai között.
Azaz ha az egyik támogatott akkor a többi is az lesz.
Lásd Oppo!
Oppo támogatott. Megkapta a Yetteltől a VoLTE-t. Onnantól kezdve azt a konfigot megkapja csoporton belül a Realme és a OnePlus is.
Azaz megveszed a OnePlus-t és van Yettel VoLTE miközben csak az Oppo támogatott. -
4Grider
nagyúr
A VoLTE támogatás a Telekomnál a legjobb, mert általános profillal is működik a legtöbb esetben. Hazai vodánál és yetinél viszont egyedileg benne kell legyen a telefon alapszoftverében a szolgáltatóspecifikus beállításoknak. A nem támogatott készülékek zöméből ez hiányzik vagy rossz.
Nem egészen értem, hogy a zte és a huawei miért nem képes olyan rendszereket szállítani, amik natívan támogatják a VoLTE képes készülékeket. -
domper2015
senior tag
válasz
donjohnson #5983 üzenetére
Mediamarkt-ban
-
tomp
Topikgazda
Yettelnél már nem számít a lista. Minden számra bekapcsolták a VoLTE-t.
Azaz ha a telefonban benne van a megfelelő konfiguráció akkor menni fog. -
donjohnson
addikt
válasz
domper2015 #5980 üzenetére
nem a vodafone-nál vetted az a52-őt?
yettel topikban másnak se ment az 5g, aki a vodefone-nál vette az a52-őt. -
tkonya
aktív tag
válasz
Azt nem tudom mi kellene ahhoz hogy működjön, -mivel nem értek hozzá-, csak azt hogy a telefon tudja, mert hogy voda kártyával működik. Yettelt nem értem, két olyan telefonom is volt, ami soha nem volt listában, még is működött a VoLTE. Arra a kérdésemre, hogy miért szelektálják ilyenformán a készülékeket, -listás, náluk vásárolt-, annyit válaszolt az ügyintéző, hogy amit nem teszteltek, azon nem is lesz...teszt??? Ami nem volt listás soha, de árulták azt hogyan teszelték??? Hogy kaphatott mindkettő ims regisztrációt???😃 Véleményem szerint konkrétan szelektálnak. Ami náluk van, tőlük lett véve az ok, a többi meg nézelődjön
Motorola is ezt a választ adta kérdéseimre, Yettel nem támogatja ezt a típust. Pont.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Az itteni független Samsung a52s 5G telefonokon nincs gond az 5G-vel.
-
tkonya
aktív tag
válasz
domper2015 #5977 üzenetére
Yettel esetében nem is nagyon lesz...ami nincs listában, és nem árusították soha, azon nem lesz. Ami listás, azon működik, amit valaha árusítottak azon meg működhet. Az én kedvem ezzel hangyányit elvették...
-
karlkani
aktív tag
válasz
domper2015 #5977 üzenetére
Ezért lenne jó beszélni egy ügyintézővel, hogy mi a helyzet. Visszaolvasva a fórumon többen is a 1270-en kérték a VoLTE bekapcsolását. Azt kellene tudni, hogy a menüből hogyan juthatok el egy ügyintézőhöz ezzel kapcsolatban...
-
karlkani
aktív tag
válasz
domper2015 #5974 üzenetére
Ezen már túl vagyok, nincs regisztrálva az IMS, semmi sem áll rendelkezésre. Hívás indításakor a 4G felirat helyett E jelenik meg...
Ugyanitt a következő van beállítva preferált hálózattípusnak: GSM/WCDMA/LTE (PRL)
-
domper2015
senior tag
válasz
karlkani #5973 üzenetére
Írd be a tárcsázóba a *#*#4636#*#* kódot.Ott lesz olyan menüpont, hogy telefon adatai. A Vodafone Sim IMS szolgáltás állapotának ellenőrzése jobb felső sarok 3 pont.
IMS-szolgáltatás állapota. Hanghívás LTE adatkapcsolaton keresztül: Rendelkezésre áll. Van Volte és öröm.
Nincs VoLTE kijelzés nálam se Edge 30 neo-nál.
Vagy a telefon topikjában tudsz érdeklődni. -
karlkani
aktív tag
Sziasztok!
SIM kártyát cseréltettem még 2019-ben, telefonváltás miatt, de maradt a "butafon". 2023 márciusban kihasználva a mobilcsereprogramot, vásároltam egy Motorola Edge 20 Lite telefont. Eddig nem foglalkoztam vele, viszont most bekapcsoltatnám a voLTE-t a feltöltőkártyás előfizetésemre, ha lehet (Vodafone, TUTI+). A telefon, NEM Vodafone támogatott (ahogy nézem a listát, alig van benne Motorola). Ügyfélszolgálaton (1270) keresztül gondoltam a ügymenetet, viszont nem tudom, melyik menüpontot válasszam, hogy ügyintézőhöz kapcsoljanak. Minden esetben bekapcsolják kérésre, vagy közlik, hogy nem támogatott a telefon és elhajtanak?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
dchard
veterán
válasz
Viktor0610 #5970 üzenetére
Pontosan értettem, mint ahogyan az is világos lehet bárki számára, hogy ez egy olyan blöff amit soha nem fognak lehívni.
-
-
Renwick
őstag
Az Apple is piacvezető multi, csak kicsit nagyobb volumenben és pénzekben játszik, mint bármelyik telkó.
A nem tetszik nem kell megvenni analógiára egy telkós jogász haverom mesélte a sztorit, amikor az anyacég valamin izmozott az Apple-lel, amire kb az volt az ultimate érv a végén, hogy ha sokat ugráltok, megveszünk titeket a picsába. -
dchard
veterán
válasz
Renwick #5964 üzenetére
Azért engedheti meg magának, mert az ügyfelek eltűrik ezt a hozzáállást. Én levontam a következtetést, hogy ha így állnak egy piacvezető multihoz, akkor vajon hogyan fognak bánni velem mezei vásárlóként ha problémám lesz? És az elmúlt években napvilágra került megannyi disznóság, hazudozás, a javíthatóság minden lehetséges eszközzel való elszabotálása pontosan ezt igazolta. És ez messze túlmutat azon, hogy egyébként mi az ember egyéni véleménye magáról a készülékről vagy a platformról...
-
Renwick
őstag
Nem tudom, ez mikori készülék volt, de az utóbbi években az Apple hardverrel tudomásom szerint nagyságrendekkel kevesebb baj van, mint a kezdetekkor volt.
Ettől függetlenül utálják az operátorok az Apple-t, mint a szart, mert mindenre lehúzza őket, nem ad át infót, a többi vendorral ellentétben vagy egyáltalán nem ad, vagy lófasz marketingtámogatást ad, viszont cserébe meg úgy pörgeti a bizniszt, mint senki más, szóval megengedhetik maguknak azt a hozzáállást, amit írtál. -
zelikocc
senior tag
válasz
csaszi75 #5961 üzenetére
“Használja mindenki az amit akar, de ne hirdesse a felsőbbrendűségét egyik tábor sem“ - írod ezt azután, hogy jól beleálltál. Egyébként pontosan így gondolom én is.
De azért van mit tanulnia az Android oldalnak is az Apple-től.
Kezdve azzal, amiről Oliverda írt. Ugyanis akármennyire is fáj egyeseknek, de igaza van és ezzel nem a márka “felsőbbrendűségét” hirdette, hanem leírt egy tényt.
Nem is értem miért kell egyből szidni az ájfont, mert valaki leír egy tényt. Lehet még valakinek hasznos is, ha éppen olyan telefont keres amivel soha nem lesz baja VoLTE, VoWiFi, VoLTE Roaming téren, mivel ugye ez az a topik.
Pont az ilyen Apple utálkozó megnyilvánulások az elfogult márka “felsőbbrendűség” hirdetőek amiket most itt látni.
Lehet mondani 100 meg egy féle dolgot amiben az egyik jobb és mégegyszer ennyit amiben meg a másik jobb, sőt ugyanennyi dolgot amiben az egyik szar és amiben meg a másik szar.
De ez itt a VoLTE VoWiFi topik, és itt a készülékeket ennek a szempontjából kell nézni. Ebből a szempontból pedig óriási lemaradása van az android vonalnak, ami egyébként leginkább a frissítések béna alkalmazása miatt van.
Én lennék a legboldogabb, ha végre ezt eltanulnák az Apple-től. -
csaszi75
senior tag
válasz
Oliverda #5956 üzenetére
Jah, csak épp olyanokról nem értesülnek a feltététel nélküli szifon rajongók, hogy a mobilszolgáltatók vért izzadnak az Apple-vel, mert tele van bugokkal. Amire persze az Apple nagy ívben ööö tojik'.
Egyszerűen át kell szabniuk a szolgáltatóknak a hálózatukat az Apple kénye-kedve szerint, amit persze rossz hatással van az egész hálózatra és ezzel a felhasználókra is.
De pl a hívás kezelésben is vannak bugok, hogy egyszerűen hiába jelentkezik fel VoLTE-re a teló, akkor is 2G-n fogadja a hívást.. hibásan. stb.. Ez csak egy pár, amit hallottamLehetne sorolni, de jobb ha az ember a nagy mellényen kívül utána is néz a dolgoknak.
Jah jut eszembe, a múltkor a szomszédnak segítettem a szifonján az alapértelmezett email klienst beállítani, de az istennek sem ment, mivel a szifon okosabb akar lenni, mint az user vagy az email szolgáltató és majd a szifon automatikusan kitalálja a pop3 és imap titkosított, azonosítással működő beállításokat, persze nem tudja, csak a buta verziótstb.. Tehát ne higgyen el mindent az ember a marketingnek.
Használja mindenki az amit akar, de ne hirdesse a felsőbbrendűségét egyik tábor sem -
-
csaszi75
senior tag
válasz
Landsmann #5944 üzenetére
De hát én is már epekedve várom, hogy pl a Samsung kiadja a megfelelő SW-t, hogy legyen rajta VoWifi.
Magyarul senkinek nincs még lehetősége, csak egy bizonyos készülék körnek.. ami most szifon, meg pár Xiaomi, ahol is olvasni, hogy ők nem szaroznak, hanem puff betöltik bizonyos Xiaomi telóra a VoWifi-t, akkor is, ha az adott szolgáltató épp nem támogatja.
Magyarul a készülékgyártók egy csöppecskét le vannak maradva.
Ugyanez a Yettel..
Telekomnál is csak minimális kör van támogatva nem?
Így nem érdemes lemondanod a VoWifi-ről
De ahogy próbáltam írni, a régi készülékek 3-5 év alatt elavulnak.. vagyis a régiekre nem fognak minden vowifi beállítást letölteni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a OnePlus 13T
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest