Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeusHun
őstag
Hella! Melyik OP telefonon megy neked? Én ma aktiváltam a VoWifit egy OP 7 pro-n de az istenért sem megy, még a jelét sem mutatja az értesítési sá on (pedig be van kapcsolva, hogy tegye ha. egy a vowifi). A SIM lehetőségeinél is be van állítva, hogy az a preferált, a routeren átengedem az 500-as és 4500-as portokat is. A ROM a hivatalos OOS 10.0.6 (EU).
Rainforest Alliance Certified signature
-
-
DeusHun
őstag
válasz madaraszoli #3151 üzenetére
Én a Oneplus-nak írtam, hogy a telefon nem támogatja a HU Telekom profilt. Ahogy néztem a német Telekomosoknak sem ment a VoWifi.
Nekem a VoLTE sem funkcionál, a Vodafone kártyával megjelent a HD jel mikor hívást intéztem, a Telekomossal semmi.
Egyelőre várom a válaszukat, épp a logokat elemzik. Ha van időd érdemes lehet futni velük egy kört (hátha okosítanak valamit a következő rendszerfrissítésre).Rainforest Alliance Certified signature
-
DeusHun
őstag
Oneplus felhasználók itt tudják amúgy jelenteni a VoWifi hibákat: https://forums.oneplus.com/threads/unified-wifi-calling-for-oneplus-devices.1163916/
Mondjuk mivel ez egy "unified" bejegyzés ezért félő, hogy a kutya sem törődik az ott leadott hibákkal, ezért még mindig érdemesebb felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolisokkal (akik nekem már több mint egy hete nézegetik a VoWifi-re leadott logjaimat).
-
DeusHun
őstag
Megkaptam a választ arra, hogy miért nem megy a VoWifi Oneplus 7 pro telefonon. Csatolok róla [kép]et. Most jön az a kör, hogy a VoLTE miért nem megy, illetve akkor a VoWifi miért működik OP8-on
-
DeusHun
őstag
A VoLTE-val az a gondom, hogy bár jelzi az értesítési sávon, hogy elérhető, a SIM beállításainál engedélyezve is van, viszont nincs HD jelzés mikor telefonálok. A Vodafone-nál jelezte, hogy HD a minőség, mióta Telekom-os SIM-em van nem jelzi.
-
DeusHun
őstag
válasz madaraszoli #3202 üzenetére
Na jó, de hol kell profilt váltani? Vagy hogy? Tezstelném én, de nem tudom mit is kell
-
DeusHun
őstag
Sziasztok!
Hosszú idő után úgy tűnik, hogy sikerrel jártam és lett VoWifi a OnePlus 7 pro-n! Ami fura, hogy az értesítési sávon nem jelenik meg az ikonja (biztos, hogy meg kellene neki, ellenőriztem a menüben).
Sokáig tartott mert nyár elején kezdtem el beszélgetni a Oneplus-szal s ahogy nézem a legutóbbi béta verzióban hozták ezt be.
-
DeusHun
őstag
válasz fant0mi #3598 üzenetére
Igen. Ma hívott a Oneplus (június óta megy a vita, hogy miért nem megy a VoWifi, ma már beszélgetni is tudtunk) és utána hívtam a Telekomot is, hogy ők mit látnak.
3 emberrel is beszéltem, az utolsó igen jól informált volt és elmondta, hogy ők csak bekapcsolják, nincs telefonra való szűrés vagy korlátozás, s az enyémre be van kapcsolva ahogy kell.Rainforest Alliance Certified signature
-
DeusHun
őstag
válasz viktorhu #3609 üzenetére
Sajnos egyébként sem teszi. A VoWifi ikon nem jelenik meg az értesítési sávon. Már próbáltam a Telekom router-éhez csatlakozva, a sajátomhoz, újraindítottam a telefont, kikapcsoltam az intelligens wifi vezérlést (írták, hogy van egy bug ami miatt ha az be van kapcsolva nem megy a vowifi, de sajnos az sem oldotta meg a hibát).
Most ezt találtam: https://forums.oneplus.com/threads/vowifi-wifi-calling-not-working-intermittently-unstable-on-oneplus-5t-oxygen-os-10-0-0-stable.1291615/
Itt elég friss bejegyzések is vannak, a legutóbbi érdemi az múlt hét szombatról van.Rainforest Alliance Certified signature
-
DeusHun
őstag
válasz viktorhu #3611 üzenetére
A Telekom routerére kötöttem rá egy sajátot (az erősebb wifijel miatt), arról próbáltam eredetileg (az 500-as és a 4500-as port nyitva van kifelé, de most pluszban lőttem be port forwardingot a telefonra ugyanezen portokra), de már teszteltem a Telekom routerével is, bár azt még nem állítottam be a fenti portok kezelésére. De akkor megpróbálom még azt.
-
DeusHun
őstag
válasz viktorhu #3613 üzenetére
Mivel hiába volt portforward mind a Telekom, mind a saját TP-Link router-emen ezért végül a sajátot átraktam AP-nak. De így sem megy.
A telefonnal csatlakoztam direktben a Telekom routerhez, úgy sem. Itt valami mismásolás lesz a telefon rendszerével, én úgy érzem. Ha ennél többet kell szöszölni vele akkor egy átlag felhasználó soha nem használ VoWifi-t
Amúgy kerestem és a T-s F@st 5655v2 menüjében már nincs lehetőség az IPSec Passthrough-ra.Rainforest Alliance Certified signature
-
DeusHun
őstag
Én sokszor beszéltem a Telekommal mert nekem sem megy Oneplus 7 pro-n a VoWifi és mindenki akivel beszéltem azt mondta, hogy nincs se gyártó, se telefonra való szűrés a szolgáltatásra. Legutóbb október 9-én beszélgettem erről velük.
-
DeusHun
őstag
@Aurig@:
Ezen most meglepődtem. Én azért telepítettem a 10.0.9-re az Open Beta 19-et mert a stabillal nem ment. Tegnap beszélgettem chat-en velük és ott mondta Levi, hogy a 10.0.10-ben már mennie kell.
@Lackooo84:
Jogos, és Zsolt_72 jól mondta a megoldást, TelekomRainforest Alliance Certified signature
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest